dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 o haritanın tümü velen, novi içinde bir şehir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bitirdim simdi.. Baya iyiydi main story tebrik ederim. Her ne kadar tarz olarak bana tam uymasada rahat bir 92 puan cakarim katiksiz. Sarisin seviyorum diye esmer guzele haksizlik etmiyim simdi :) 8 puanda ui , mouse keyboard ve deli eden bir kac oynanabilirlige etki eden seyden kirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Gameplay süren nedir, kaç saatte bitti? Sadece main quest mi kastın? Benim 7 saat falan oldu daha 2. bölgedeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 valla oyun surem 45-50 saat arasidir sanirim. ilk baslarda baya kasarak ilerledim ama sonra yildim direk main queste gectim. main quest zaten iyi level getiriyor. geride kalmiyorsun fazla. geri kalirsanda etrafta gani gani quest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Hemen bitmesin istiyorum ben ya oyun bayağı sardı çünkü, yan questlerden ilgimi çekenleri, witcher contractların hepsini yapacağım herhalde. Seninkiyle kıyaslayınca 100 saate anca biter herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 en az 100 saat surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ben tüm ? leri geziyorum benimki hayatta bitmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben şu an level 18'im 30 saat game playim var. Adalara geçme questindeyim ki level 16 istiyor. Oraya geçmeden şu an ana karakterlerin questlerini yapayım diyorum. Dandelion'unkini yaptım dün mesela güzeldi o. Zoltan falan yapsam. Belki Roche'a falan yardım ederim diyorum. Ama diğer o contractler bir sürü ıvr zıvır side questler ki bazıları düşük level kaldı pek uğraşmayacam sanırım. Bir de Witcher gearı toplama questi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Darksun said: Ben tüm ? leri geziyorum benimki hayatta bitmez :p http://cdn.meme.am/images/300x/5092856.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 oyunda para gelmiyo ya. alchemy'de kullanılan ya da dismantle yapılacak şeyleri hiç satmıyorum tabi ya gerekirse diye =) 25 saat play var 10 level oldum ama hala gelen para tamiratı anca karşılıuyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 df said: oyunda para gelmiyo ya. alchemy'de kullanılan ya da dismantle yapılacak şeyleri hiç satmıyorum tabi ya gerekirse diye =) 25 saat play var 10 level oldum ama hala gelen para tamiratı anca karşılıuyor. =) Contract yap bide kart oyunu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ikisine de henüz sıra gelmemişti önceliğime göre ama para geliyosa yapayım hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 7k gold var bende. Contract ve deli gibi lootlama sonucu birikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Lootlayıp özellikle direk hide satınca para geliyor. Onun dışında keşke banka gibi bişi olsaymış herşeyi dismantle vs yapim deseniz ağırlık yapmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mod var sınırsız eşya taşımak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Neden banka koymamışlar acaba ya, yani neye aykırı banka veya bir stash de koymamayı tercih etmişler. Unutmuş olacaklarını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 banka varda sadece exchange/loan yapiliyor stash yok, bi dlc yapslar aslinda 2dk nolcak. yere atilan yada alakasiz bir cuvala/kutuya vs konan itemlarda zone degistirince gg olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 16 DLC nin 4 ü duyuruldu 2 si oyunda sanırım, belki diğer dlc lerden birinden çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu bozdurulabilen paralar var nerden bozdurcaz onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 buda iyimis :p http://i.imgur.com/q9qC05b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Valvyn said: Bu bozdurulabilen paralar var nerden bozdurcaz onlari banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben banka vs ihtiyaci hic cekmedim. isime yaramayanlari vendorladim. zaten full witcher set craft ettikten sonra onlarin upgradelerine kastim. suan ustumde superior feline full set var bis gibi bisi itemlar. paramda baya birikti, artik sadece yerden belirli seyleri lootluyorum. silah ve zirh toplamiyorum cunku oyunda bulundugum nokta da hic biri upgrade degil. bu hafta ki dlc'lerde bunlarmis http://i.imgur.com/apjl1Ng.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 su 2 dlc 25 inde aktif olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 satislarin %60+ si ps4 mus sanirim su ana dek :p - buda ilk ilk witcher: http://www.youtube.com/watch?v=vMmFiQp3Q_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://i.imgur.com/f0npjsH.jpg şu harita da en sağ da alchemist/buys trophies dediği merchant, sırf trophyleri değil tam değerine göre satın alıyor sanırım. O inventory'de gösterdiğine göre işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar