Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Dunyada ki yok tr de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ahahaa ana değince çağrışım yaptı. http://www.youtube.com/watch?v=2GPbxt0Rd6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 moriarty said: huysuz virjin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Show tv ye noldu? 48 saattir pis yedili isimli diziyi gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Fistan said: Dunyada ki yok tr de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 eskilerden eric cantona var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 alman komedyen kadın var adını unuttum edit: Martina Hill (ve sadece Knallerfrauen'ini biliyorum belki de bok gibidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 once ellen degeneres geldi aklima da, sarah silverman cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 leş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Demet Akbağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tatli hayat da oynayan temizlikci.. ugrasamadim simdi google lamakla.. cok iyi diziydi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yasemin Yalçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sir.Enis said: tansu çiller iyiydi eskiden :) bunu demeye geldiydim denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 demet akbağ denmiş ama pek katılmıyorum, kendisi mizahçıdan çok tiyatrocu ve oyuncudur benim gözümde "hayır mizahçı çünkü bu yüzden" diyebilirsiniz tabi, belki bilmediğim işleri vardır ama türkiye'nin güzel insanlarından biri olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ellendecenırıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mutfakta mizah yapsa nolur yapmasa nolur lan kadin. Mizahli kuru fasulye mi pisirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 icine kucuk suprizler aticak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 gülse birsel baya güzel script yazıyor, ama oyunculuk olarak o kadar başarılı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 erkekler kendilerini güldüren kadınlardan hoşlanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 erkekler büyük memeli kadınlardan hoşlanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 monoscope said: karikatür bakımından bakarsak uykusuz ve penguende heralde ikisinde de bayan çizerler vardı ve hiç ilgi çekmiyor Mizah dergisinde çizince otomatik olarak komik olunmuyor ki? Kaldı ki mizah dergisi tarihinde Feyhan Güver, Ramize Erer ve belki bir iki kişi dışında öyle çok süper bi kadın çizer de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Cons said: http://www.europarl.europa.eu/resources/library/images/20081028PHT40772/20081028PHT40772_original.jpg ulan nasıl bir adam bu cons ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Uykusuzdaki Göksu Gül'e hep tarafsız yaklaşmaya çalışıyorum ama olmuyor da olmuyor. Hatta bir ara ağlıyordu beni beğenmiyorlar diye falan. Türkiye'deki kadın çizerlerin çoğu hala feminizm etkilerinde olduğundan bana göre salak salak şeyler çıkarıyorlar ortaya. Eski Leman'da bayırgülü iyiydi, Ramize Erer'di sanırım o da ki önceden söylenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: uykusuzda bir kadın çizer vardı. neydi adı ya semra can vardı ama penguen'de galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Masakari said: Feyhan Güver var Leman'dan, Bayır Gülü'nün çizeri. Cinsel espirileri bayağı güzel ama esprileri komik olduğu için mi yoksa bel altı esprileri bir bayan yaptığı için mi orasına daha karar veremedim. http://forwardsepeti.ceplog.com/files/2008/11/b9fd9c9bf1b66bb2ec0bba17ab838c08.jpg hahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar