Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1300 liraya kadar telefon...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

...alıcaz çok yakın bir arkadaşıma.

4inçten büyük olmasını istiyor, kocaman elli o da biraz.

Dual, Quad çok fark etmiyor. performans adına yapacağı çok bişey olmicak da bu devirde tek çekirdek alınmaz zaten :p

1200liraya SGS3 bulduk. orta halli bir mağaza. yurtdışından getirilme pasaporta işlendi bu diyor. Çekindik biz. ona da bir fikir alayım başından geçirmiş varsa.

Xperia Ion beğendik ama 1300 lira ona çok geldi bu sefer.

Temiz güvenilir bi HTC One-X ikinci el alsan en şukela olacak. Ama insan güvenemiyor.

Arkadaş htc accord, şu yeni win8 tasarımlarına hasta ama onlar da fiyatlar gereksiz pahalı şu an
Help plox.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

o değil de bi kere "xxx kadar bütçem var, yyy arıyorum" başlığında "üstüne zzz koy bunu al" postu olmasın ya üzülüyorum böyle olunca :(

Sistem böle ama yapcak bişi yok işte. Belirlenen bütçe arada kalmış olabilio yada belirnene model arada kalmış bir model olabilio.

1300 TL mesela arada kalmış bir fiyat ha o civarda modeller yokmu var ama piyasada ki fiyatlar o kadar dengesiz ki sgs 3 gibi bir market kıran telefon var işte samsungun hinliğimi demek lazım alt üst ediyor piyasayı.
Sosyal ağlarda paylaş

o ne demek ya? herkes zengin olup 2 bin lira mı vermek zorunda telefona ?
durumu yoktur o kadar biriktirmiştir para. belkide öğrencidir 1300 değilde 1400 verse o ay makarnaya talim etmek zorunda kalacaktır. bütçesini ona göre ayarlamıştır. çok zenginsen çıkar dynun'a ver 300 500 lira madem adam daha iyisini alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

saati takıyorum evet ama kalkıp da kimseye fakirsin diye dalga geçmiyorum. sen yanlış anlamışsın sanırım saat olayını.
hadi bakalım o zaman madem 5 bin liralık saat takıyorum:
dynun fakir misiniz ? 1300 tl'ye 3310 bile satmıyorlar. bu nasıl bir fakirlik. dokunmatik telefonun bile yoktur kesin senin.

memnun musun üstteki arkadaş ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

one-x vs sgs3 dersek peki?
performans + donanım olarak

teorik specleri biliyorum da iki telefonu da çok az kullandım ben
pratikte nasıl

Daha önce başka başlığa yazmıştım.

One X - Daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran
S3 - Az biraz daha yüksek performans, 2100mah batarya(One X'te 1800), s-off olması dolayısıyla root, custom rom yükleme gibi işlemlerin daha kolay yapılması
Sosyal ağlarda paylaş

cempostaci said:

o ne demek ya? herkes zengin olup 2 bin lira mı vermek zorunda telefona ?
durumu yoktur o kadar biriktirmiştir para. belkide öğrencidir 1300 değilde 1400 verse o ay makarnaya talim etmek zorunda kalacaktır. bütçesini ona göre ayarlamıştır. çok zenginsen çıkar dynun'a ver 300 500 lira madem adam daha iyisini alsın.

dynun'ın arkadaşı o fakir benim arkadaş
chillax
Sosyal ağlarda paylaş

Slint said:

Dynun said:

one-x vs sgs3 dersek peki?
performans + donanım olarak

teorik specleri biliyorum da iki telefonu da çok az kullandım ben
pratikte nasıl

Daha önce başka başlığa yazmıştım.

One X - Daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran
S3 - Az biraz daha yüksek performans, 2100mah batarya(One X'te 1800), s-off olması dolayısıyla root, custom rom yükleme gibi işlemlerin daha kolay yapılması

s-off ve s-on HTC'ye özgü bi olay sanırım. SGS3 direk cwm flashlanip root hakkı kazanıyosun.

şu olaydan dolayı seçim yapılmamalı bence.

Pil ömrü konusunda da 2100 mah'lı sgs3 cok daha fazla gider de bi yerde olmuyor. SGS3'ün ROM'u, kernel'ı daha kötü manage ediyorsa daha kısa bir pil ömrü de sunabilir.

Gerçek karşılaştırmalara bakmak lazım.

ama One X mi SGS3 mü alırımı söyleyecek olursam sgs3 derdim.

Niyelerimi söyleyeyim,

-SGS3, daha doğrusu Samsung Custom ROM yapan kişilere kaynak desteğinde bulunuyor. HTC Sensation'a daha doğru düzgün bir Cm 9 cıkamamısken, Samsung Galaxy S Cm10.1'i stable almak üzere.

-HTC'nin yazılım desteği maximum 1 tane büyük update.OneX defaultta JB geliyor sanırım. JB gelen telefona max Key Lime Pie gelir. Sonrasını unutun. Samsung ise Galaxy S2'lere JB'sini OTA'dan dağıttı/dağıtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...