Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ...alıcaz çok yakın bir arkadaşıma. 4inçten büyük olmasını istiyor, kocaman elli o da biraz. Dual, Quad çok fark etmiyor. performans adına yapacağı çok bişey olmicak da bu devirde tek çekirdek alınmaz zaten :p 1200liraya SGS3 bulduk. orta halli bir mağaza. yurtdışından getirilme pasaporta işlendi bu diyor. Çekindik biz. ona da bir fikir alayım başından geçirmiş varsa. Xperia Ion beğendik ama 1300 lira ona çok geldi bu sefer. Temiz güvenilir bi HTC One-X ikinci el alsan en şukela olacak. Ama insan güvenemiyor. Arkadaş htc accord, şu yeni win8 tasarımlarına hasta ama onlar da fiyatlar gereksiz pahalı şu an Help plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 o kadar para verip s3 yerine başka telefon almak aptallık olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 1450 liraya SGS3 görmüştüm ben sıfır. mağazayı hatırlamıyorum. 150 daha koyun s3 alın. her cuma da bana dua edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 one-x vs sgs3 dersek peki? performans + donanım olarak teorik specleri biliyorum da iki telefonu da çok az kullandım ben pratikte nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 htc sense arayüzü bana daha kullanışlı geliyo ama alışkanlık meselesi biraz da sanırım. Dialar contact list vs, eskiden androidin ki odun gibiyken, htc baya adam etmişti onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Dynun said: one-x vs sgs3 dersek peki? performans + donanım olarak teorik specleri biliyorum da iki telefonu da çok az kullandım ben pratikte nasıl o zaman SGS3 al dinan neden dersen one x in boyutu cidden çok büyük sen de fark etmişsindir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 SGS3 dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 s3 daha büyük olabilir yalnız one x'ten. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4320&idPhone2=4238 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 s3 kullanış olarak daha rahat bence one x'den. şu an s3 kullanıyorum ama 1 ay kadar falan one x kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Theridone said: o zaman SGS3 al dinan ya biz aslında yola sgs3 ile çıktık da, kafamız karıştı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Galaxy note 1? Hem uzun süre güncelleme alacak bir cihaz Hepsiburada fiyatı 1250 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 o değil de bi kere "xxx kadar bütçem var, yyy arıyorum" başlığında "üstüne zzz koy bunu al" postu olmasın ya üzülüyorum böyle olunca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Gönül rahatlığıyla alabilirsin http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-p880-optimus-4x-hd-fiyati,840542.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Xenocide said: o değil de bi kere "xxx kadar bütçem var, yyy arıyorum" başlığında "üstüne zzz koy bunu al" postu olmasın ya üzülüyorum böyle olunca :( Sistem böle ama yapcak bişi yok işte. Belirlenen bütçe arada kalmış olabilio yada belirnene model arada kalmış bir model olabilio. 1300 TL mesela arada kalmış bir fiyat ha o civarda modeller yokmu var ama piyasada ki fiyatlar o kadar dengesiz ki sgs 3 gibi bir market kıran telefon var işte samsungun hinliğimi demek lazım alt üst ediyor piyasayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 nexus 4 1300 lira değil mi? 1400 imiş http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/LG-LG-Nexus-4/1005364/.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dostum fakir misin 1300 lira nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o ne demek ya? herkes zengin olup 2 bin lira mı vermek zorunda telefona ? durumu yoktur o kadar biriktirmiştir para. belkide öğrencidir 1300 değilde 1400 verse o ay makarnaya talim etmek zorunda kalacaktır. bütçesini ona göre ayarlamıştır. çok zenginsen çıkar dynun'a ver 300 500 lira madem adam daha iyisini alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 5000 liralık saat takanlar burda görgülü ama fakir rpsi yapmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 saati takıyorum evet ama kalkıp da kimseye fakirsin diye dalga geçmiyorum. sen yanlış anlamışsın sanırım saat olayını. hadi bakalım o zaman madem 5 bin liralık saat takıyorum: dynun fakir misiniz ? 1300 tl'ye 3310 bile satmıyorlar. bu nasıl bir fakirlik. dokunmatik telefonun bile yoktur kesin senin. memnun musun üstteki arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 HTC ONE X alınır, htc go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Dynun said: one-x vs sgs3 dersek peki? performans + donanım olarak teorik specleri biliyorum da iki telefonu da çok az kullandım ben pratikte nasıl Daha önce başka başlığa yazmıştım. One X - Daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran S3 - Az biraz daha yüksek performans, 2100mah batarya(One X'te 1800), s-off olması dolayısıyla root, custom rom yükleme gibi işlemlerin daha kolay yapılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tşk ettim. bu arada gerek yok da söyliyim hadi: parasızlıktan değil, telefona verilmek istenen max paradan,psikolojik diyim. ben almıyorum zaten teli ama yardımlarınız kabul edilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 cempostaci said: o ne demek ya? herkes zengin olup 2 bin lira mı vermek zorunda telefona ? durumu yoktur o kadar biriktirmiştir para. belkide öğrencidir 1300 değilde 1400 verse o ay makarnaya talim etmek zorunda kalacaktır. bütçesini ona göre ayarlamıştır. çok zenginsen çıkar dynun'a ver 300 500 lira madem adam daha iyisini alsın. dynun'ın arkadaşı o fakir benim arkadaş chillax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 pil sorunu olmasa kesinlikle one x de s3 hem değişebilen piliyle hemde piyasasıyla biraz daha iyi gibi http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-s3-sifir-kapali-kutu-magazadan-pasaport-kayitli-orjinal-98061636/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Slint said: Dynun said: one-x vs sgs3 dersek peki? performans + donanım olarak teorik specleri biliyorum da iki telefonu da çok az kullandım ben pratikte nasıl Daha önce başka başlığa yazmıştım. One X - Daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran S3 - Az biraz daha yüksek performans, 2100mah batarya(One X'te 1800), s-off olması dolayısıyla root, custom rom yükleme gibi işlemlerin daha kolay yapılması s-off ve s-on HTC'ye özgü bi olay sanırım. SGS3 direk cwm flashlanip root hakkı kazanıyosun. şu olaydan dolayı seçim yapılmamalı bence. Pil ömrü konusunda da 2100 mah'lı sgs3 cok daha fazla gider de bi yerde olmuyor. SGS3'ün ROM'u, kernel'ı daha kötü manage ediyorsa daha kısa bir pil ömrü de sunabilir. Gerçek karşılaştırmalara bakmak lazım. ama One X mi SGS3 mü alırımı söyleyecek olursam sgs3 derdim. Niyelerimi söyleyeyim, -SGS3, daha doğrusu Samsung Custom ROM yapan kişilere kaynak desteğinde bulunuyor. HTC Sensation'a daha doğru düzgün bir Cm 9 cıkamamısken, Samsung Galaxy S Cm10.1'i stable almak üzere. -HTC'nin yazılım desteği maximum 1 tane büyük update.OneX defaultta JB geliyor sanırım. JB gelen telefona max Key Lime Pie gelir. Sonrasını unutun. Samsung ise Galaxy S2'lere JB'sini OTA'dan dağıttı/dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar