aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 daglari yirtarak, enginlere sigmadan tasiyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: cüzdan sigara telefon ipod(müzik çalar vs) anahtarlar 2.telefon(tercihen) ve bilimum eklemek istediğiniz(günlük ihtiyaca göre) ya işte demek istediğim bunları taşımak için ne yapıyorsunuz? bunu soruyorum çünkü normal bir erkek kot pantolonuna bunları sığdırırsa full şişkinlik oluyor belaltında ve rahatsız ediyor. :( cüzdan göt cebi telefon normal cep anahtar normal cep bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Suark said: kartlık var babadan kalma, zaten pek nakit taşımam yanımda. 2 telefon var, sağ sol cep, kartlıkta bi cepte işte o kadar mis. Kimlik taşımayın bu arada yahu, ya ufalttırın ya da ehliyet taşıyıverin. kimliği nasıl ufalttırıyorsun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 teşekkür ederim ama bir bak bakalım kaç tane item var orda üzerimde olması gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sundan aldim uber oldu direk. Bunu bi cebe atiyorum, anahtarlari da obur cebe, tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tabii ki de elimde tasiyorum cuzdan - telefon - malboro light - araba anahtari seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hamsilipilav said: Suark said: kartlık var babadan kalma, zaten pek nakit taşımam yanımda. 2 telefon var, sağ sol cep, kartlıkta bi cepte işte o kadar mis. Kimlik taşımayın bu arada yahu, ya ufalttırın ya da ehliyet taşıyıverin. kimliği nasıl ufalttırıyorsun aga yaptırmadım hiçte, böle bi kopyasını yaptırıosun şu sokakta bulunun kaplamacı agalara sanırım. Ufacık bişi oluyor ehliyet kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kaplamacıya nufus cüzdanı kopyası yaptırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: benim cüzdan da kalın işin garibi..dfs ipod eşşek kadar zaten o olmazsa olmazım. anahtarlık hayvan kadar.. şöyle bişi kullansam çok mu gay olur? http://images.gittigidiyor.com/3751/Erkek-El-Canta-Portfoy-Canta-Aka-Deri-Canta__37512252_0.jpg emekli çantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tanıdığım tüm yankesicileri bu topiğe yönlendirmek istiyorum. ama tanıdığım yankesici yok. yankesici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kot pantalon giyiyorsam telefon sol cep. anahtar bozuk paralar sağ cep. cüzdan götte. kumaş giyiyorsam anahtar bozuk paralar sağ cepte. telefon cüzdan mont iç cebinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 nasıl taşınıyorsunuz diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kışın Telefon Sol cep Cüzdan ceket iç cebi Anahtar ceket yan cep Yazın Telefon cüzdan elde. Kalın bacaklı olunca pantolona bişe koyulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sol cep kendi telefonum sağ cep iş telefonu, anahtar, cakmak, bozuk para sol arka cep sigara sağ arka cep cüzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ekmek said: HAHAHA PENİS sevinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 şu el çantasını görünce aklıma burhan altıntop geldi nedense! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 nasıl taşıyorsunuzu sağ da mı solda mı die soracaksın sandım da değilmiş. neyse cüzdan arka cep, anahtar, sol cep, cep telefonu sağ cep. arabam yok, müzik iphonedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 telefon cüzdan araba anahtarı malboro elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 telefon cart curt yok bi anahtarlik var onuda elimde tutuyorum. yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 said: cüzdan arka cep, anahtar, sol cep, cep telefonu sağ cep. arabam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 anahtarı göt cebine koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Koruma hallediyor her şeyi, telefon hariç ben taşımıyorum artık hiç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 çok küçük bir kartlık, anahtar aynı cebe. telefon diğer cebe. yada okula giderken çanta direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar