Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl taşıyorsunuz?

escape

Öne çıkan mesajlar

cüzdan
sigara
telefon
ipod(müzik çalar vs)
anahtarlar
2.telefon(tercihen)
ve bilimum eklemek istediğiniz(günlük ihtiyaca göre)

ya işte demek istediğim bunları taşımak için ne yapıyorsunuz?
bunu soruyorum çünkü normal bir erkek kot pantolonuna bunları sığdırırsa full şişkinlik oluyor belaltında ve rahatsız ediyor. :(
Sosyal ağlarda paylaş

cuzdan inceltilebiliyor baya, en incesini al got cebine sokustur, telefonlar biraz kallavi bu ara, ama telefon varken ipoda filan gerek yok mesela, o yuzden onu da minimal bisey alip bir cebe ata. tek sorun enaktarlar, onlari da azaltabilirsin, dis kapi ic kapi olsun, anahtarlik kullanma. ekstra bisey alicaksan yanina el cantasi kulla birader, bunu da biz mi anlaticaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

cuzdan inceltilebiliyor baya, en incesini al got cebine sokustur, telefonlar biraz kallavi bu ara, ama telefon varken ipoda filan gerek yok mesela, o yuzden onu da minimal bisey alip bir cebe ata. tek sorun enaktarlar, onlari da azaltabilirsin, dis kapi ic kapi olsun, anahtarlik kullanma. ekstra bisey alicaksan yanina el cantasi kulla birader, bunu da biz mi anlaticaz.

ya öyle olmuyo işte o dediklerin.. niye kasıyım ki ben duruma ayak uyduruyim, durumlar bana ayak uydursun dfsf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öncelikle sigara kullanmıyorum. Ev anahtarını tek bir taneye indirgedim, anahtarlık da minimal düzeyde. İki telefon var malesef, iğrenç bişey. Bu ay hatlardan birini iptal ediyorum, bıktım. Müzik için ayrı bi cihaz da kullanmıyorum, direkt telefondan herşey. Araba da kullanmıyorum zaten, İstanbulda sinir hastası olmaya niyetim yok; en son 2011 aralıkta kullandım. Cüzdandan da gereksiz her türlü ıvır zıvırı uzak tutuyorum ve olabildiğince ince bir model seçiyorum alırken. İçindeki kartları da en az sayıda tutuyorum. 4574583452 tane kredi kartıyla dolaşmanın manası yok. Fazla nakit de taşımıyorum cüzdanda, bir banka kartı belki bir kart daha + ehliyet + istanbul kart, daha fazlası gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

alttakinin içine

telefon şarj aleti
tablet şarj aleti
tabletin kendisi
gözlük

bu şekilde rahat ediyor insan
http://www.macrotronics.net/images/caselogic-vna216-brown-1.jpg

lol aynı renk bi ufağı var bende de
netbook
tablet