escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan sigara telefon ipod(müzik çalar vs) anahtarlar 2.telefon(tercihen) ve bilimum eklemek istediğiniz(günlük ihtiyaca göre) ya işte demek istediğim bunları taşımak için ne yapıyorsunuz? bunu soruyorum çünkü normal bir erkek kot pantolonuna bunları sığdırırsa full şişkinlik oluyor belaltında ve rahatsız ediyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 telefon (pant cep) cuzdan (mont cebi) ev anahtarı (mont cebi/arabada bırakıyorum) araba anahtarı (pant/mont cebi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan telefon ve anahtar hepsi ayrı cepte gayet rahat sığıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi süper 3lü işte, cüzdan kıça,telefon sağa anahtar sola o kadar,zaten müzik için telefonu kullandıgım için sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 normal bi erkek kot pantolon giymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mont vs demişsiniz de burası kutuplar değil, yaz ilkbahar ve sonbahar mevsimleri var dfs yani ekstra cep pek olmuyor bende.. ya abi siz o muhteşem 3'lüyü kullanıyorsunuz eyvalla ama ben öyle yapamıyorum malesef. muhakkak vardır benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan çok rahatsız ediyordu gittim 5 liraya şu kartlık gibi olanlardan aldım , kullanıyorum bayağıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 alttakinin içine telefon şarj aleti tablet şarj aleti tabletin kendisi gözlük bu şekilde rahat ediyor insan http://www.macrotronics.net/images/caselogic-vna216-brown-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan sağ arka cep penis donda telefon sağ cep geri kalan herşey sol zaten ufak bi gs anaharlığım var.öyle ipod falanda taşımam sigara içenler düşünsün sigara paketi çakmak ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 heh sigarayı da ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cuzdan inceltilebiliyor baya, en incesini al got cebine sokustur, telefonlar biraz kallavi bu ara, ama telefon varken ipoda filan gerek yok mesela, o yuzden onu da minimal bisey alip bir cebe ata. tek sorun enaktarlar, onlari da azaltabilirsin, dis kapi ic kapi olsun, anahtarlik kullanma. ekstra bisey alicaksan yanina el cantasi kulla birader, bunu da biz mi anlaticaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 benim cüzdan da kalın işin garibi..dfs ipod eşşek kadar zaten o olmazsa olmazım. anahtarlık hayvan kadar.. şöyle bişi kullansam çok mu gay olur? http://images.gittigidiyor.com/3751/Erkek-El-Canta-Portfoy-Canta-Aka-Deri-Canta__37512252_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 doğudan gelenler kullanıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hayir, agzina veya popona penis sokarsan cok gay olur, canta tasiyinca bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 escape said: şöyle bişi kullansam çok mu gay olur? http://images.gittigidiyor.com/3751/Erkek-El-Canta-Portfoy-Canta-Aka-Deri-Canta__37512252_0.jpg çetintaş style ehueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aquila said: cuzdan inceltilebiliyor baya, en incesini al got cebine sokustur, telefonlar biraz kallavi bu ara, ama telefon varken ipoda filan gerek yok mesela, o yuzden onu da minimal bisey alip bir cebe ata. tek sorun enaktarlar, onlari da azaltabilirsin, dis kapi ic kapi olsun, anahtarlik kullanma. ekstra bisey alicaksan yanina el cantasi kulla birader, bunu da biz mi anlaticaz. ya öyle olmuyo işte o dediklerin.. niye kasıyım ki ben duruma ayak uyduruyim, durumlar bana ayak uydursun dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben bunla geziyorum. http://www.aeroconsystems.com/mr_ballistic/utility_belt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 benjani said: cüzdan kullanmıyorum neden? nasıl başarıyorsun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 böyle http://www.x-raytechniciantraining.org/wp-content/uploads/2010/01/x-ray09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Abi öncelikle sigara kullanmıyorum. Ev anahtarını tek bir taneye indirgedim, anahtarlık da minimal düzeyde. İki telefon var malesef, iğrenç bişey. Bu ay hatlardan birini iptal ediyorum, bıktım. Müzik için ayrı bi cihaz da kullanmıyorum, direkt telefondan herşey. Araba da kullanmıyorum zaten, İstanbulda sinir hastası olmaya niyetim yok; en son 2011 aralıkta kullandım. Cüzdandan da gereksiz her türlü ıvır zıvırı uzak tutuyorum ve olabildiğince ince bir model seçiyorum alırken. İçindeki kartları da en az sayıda tutuyorum. 4574583452 tane kredi kartıyla dolaşmanın manası yok. Fazla nakit de taşımıyorum cüzdanda, bir banka kartı belki bir kart daha + ehliyet + istanbul kart, daha fazlası gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 monoscope said: alttakinin içine telefon şarj aleti tablet şarj aleti tabletin kendisi gözlük bu şekilde rahat ediyor insan http://www.macrotronics.net/images/caselogic-vna216-brown-1.jpg lol aynı renk bi ufağı var bende de netbook tablet kitap kulaklık anahtar bunda sigara çakmak montun sol cebi telefon pantolonun sağ cebi cüzdan pantolonun göd cebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ne güzel ya... herkes 3 itemla dolaşıyo en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar