Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime download edecek yer ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Soyle arsivi genis, download imkani sunabilecek, hic olmadi Android app'i olup da offline watch imkani saglayabilecek biseyler ariyorum. Chruncyroll var aslinda yasal falan mis gibi ama baya kisitli adamlarin arsivi. Aradigimi bulamadim ben pek.

Ne olur acep tavsiyeleriniz ?

edit : Offline watch olayi yok tabi bi de chrunchyroll'da.
Mesaj tarihi:
download için en iyi iki yer nyaa ile bakabt
bakabt üyeliksiz arama imkanı sağlamıyor, ama google'da "anime adı site:bakabt.me" diye arayınca sonuç çıkıyor.
bakabt yayında olan animeleri koymuyor, ama olan animeleri kalite sırasına göre listeliyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bone en dogrusunu soylemis bu konuda.

Benim adimi soylemenize gerek yok, Crunchyroll, Netflix ve Hulu'dan izliyorum ben, onlarin arsiv US ip kullaninca epey buyuk ama offline diye bir sey yok. Ilk ikisi parali zaten.
Mesaj tarihi:
torrent olarak bakabt ve nyaa denmiş zaten. Torrent istemiyorum dersen;
animea.net (rapidshare vs paylaşım siteleri üzerinden)
realitylapse.com (kendi serverları üzerinden) var.

Gene bulamazsan, anidb.net'den aradığın animenin çevirmenlerinin sitesini bulup, oradan uğraşırsın.

direk link paylaşımı olmadığı için site adı vermek yasak olmasa gerek, yasaksa da uçurun gitsin linkleri

Mesaj tarihi:
Ya cok da dogrucu davut degilim, cok umrumda degil torrent olmasi da torrent ile ugrasmak yerine parasini versem de olur, adamlari da desteklemis olurum kafasindayim acikcasi.

Ama oyle genis arsiv yasal olarak hayal galiba. Torrent'lere abanayim ben evde.
Mesaj tarihi:
Crunchyroll diycektim ama senin de dediğin gibi kısıtlı arşivi.

Bakabt'yi ben baya beğeniyorum, baya kaliteli genellikle ve X grubunun dub'ını mı çeksem Y grubunun dub'ını mı gibi kafa karıştırmıyo (en azından Shitpooden'de öyleydi). Tek eksiği güncel olmaması.

Günceller için de tokyotosho denmiş zaten.

Netflix'te Hulu'da falan var mı peki bu tarz şeyler? Hani İngilizce dublaj belki vardır da Japonca dublaj + İngilizce altyazı şeklinde izlenebiliyo mu? Olur da ikisinden biri Türkiye'ye gelirse diye soruyorum sdf.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hulu'nin Amerika disina cikmasi pek olasi degil ama en buyuk arsiv orada. Crunchyroll sadece son 4-5 yildir cikanlarin coguna sahip, Hulu'da neredeyse US'de DVD olarak cikmis her anime var, cogu da altyazili.

http://www.hulu.com/tv/genres/anime
  • Yeni Oluştur...