imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 alatariel yengemiss olan değil mi? ben onu erkek sanıyordum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 izin verilse koyacağım o metalci fotoları ama yasakmış :) geçen beilow diye birisi vardı sanırım. şekil bir fotoğraf paylaşmıştı galiba. eski fotolarını görse belediye çukuruna atar kendini sanırım. adam apaçilerin bir dönem fahri liderliğini yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cempostaci said: izin verilse koyacağım o metalci fotoları ama yasakmış :) geçen beilow diye birisi vardı sanırım. şekil bir fotoğraf paylaşmıştı galiba. eski fotolarını görse belediye çukuruna atar kendini sanırım. adam apaçilerin bir dönem fahri liderliğini yapmış. özelden atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yasak olmasın özelden paylaşmakta ? ufak ufak alıntılar yapayım ben konuşmalardan madem. onları alıntılamak yasak değil nede olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 efsane paragraflar kısmı var ama onun için, oraya koysan daha iyi olur. ya da vazgeçtim, oraya koyma, orası harbi efsaneler için kalsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dory ve utopia arasında gerginlik patlamış utopia said: said: dory said: utopia dory, bana düşmez ne haddime de yorum yapıcam şimdi kendini bilmen hoş. ben de seni seviyorum cnms. /cicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hiç bir oyun, hiç bir film, hiç bir olay(otopsi izlemişliğim var) bende CemPostacı kadar gerginlik yaratmadı hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cempostaci said: canım sıkılmıştı boş dururken eski albümlere bakıyordum. öyle çıktı karşıma. eskiden çok garipmiş ama ya. 5 6 tane kız var forumda tam çingeneler okusanız bi :) liste şöyle: dory beybin ivy alatariel vanille utopia ghost boo örnek veriyorum dory bi fotoğraf paylaşmış, beybin hemen dory üzerindeki ilgiyi yok etmek için fotoğraf spamlemiş. ivy bi fotoğraf paylaşmış, dory ve vanille kanka gücü ile birleşerek 3 5 fotoğraf paylaşıp ivy'i söndürmeye çalışmış. alatariel kimse ile kanka değil herkesin fotoğrafını yalan etmeye çalışmış ve koyduğu bütün fotoğraflarda dili dana dili gibi dışarıda. utopia aynı şeyi yapmaya çalışmış ama arkadaş çevresi dışında kimseden ilgi görmemiş. çünki kilolu ve çirkinmiş izlenimlerimden yola çıkarak. ghost boo garibim pek çevresi yokmuş sadece kızlar biraz ilgi göstermiş, ama kız milleti sonuçta 3 5 post attıktan sonra hemen tekrar "beni unutmayın erkekler" diyerek başka fotoğraf paylaşmışlar. kızların kendi aralarında yaptıkları yorumlar çok iyi. "yaa seçinin rengi iyiymiş" "o tokadan bende çok arıyordum nereden buldun, çok cicisin :):)" tarzı mesajlar. tabi ki birbirlerinden nefret ediyorlar. kendi aralarında bir gruplaşma mevcut anlaşılıyor. isabella 5 6 foto paylaşmış, kız diğerlerinden güzelmiş belli, kıskançlıklar tavan yapmış. isabelladan sonra fotoğraf paylaşmaya korkar olmuşlar. okusanız eğlenirsiniz baya. herkes metalciymiş o dönemler. herkeste opeth tişörtü mevcut ahahah "GM Stalker" title earned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya cidden boşken bi başladım okumaya türk dizilerinden daha kaliteliydi 40 sayfa okudum neredeyse. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 o dönemler günde ortalama fotoğraf paylaşımı 10'dan aşağı değilmiş. pogodi bir fotoğraf paylaşmış. kız dayanışması gelmiş. vaniLLe said: pogodi , süper poz . kartpostal havasi var =) pogodi said: ehu, mersi :) beybin bi fotoğraf koymuş ve ardından gelenler. ivy said: beybin çok güzel çıkmış yine yav=( kıskançlık yapmıorum taam mııı!!! Jedi said: şu paticikteki kızlar bi boy fotosu koysa dişimi kırcam :p jedi o kadar haklıymış ki. kızlara yazanlar cevap vermekten korkmuşlar ve adam yalnız kalmış. hemen satmışlar adamı 2 dakikada. ivy bir şeyler demiş ivy said: malik bi sus ya anaaa =) yani demek istediğim şudur ki aa çok hoş memeleri var diye biriyle çıkıcak kız tanımıyorum ancak çok hoş memeleri var diye biriyle çıkıcak erkek tanıyorum. kızlar için vücudun önemli olcağını sanmam ama kız dedin mi taş olucak ehe ama bunları diyen ivy son görülen fotoğrafta sanırım 65 70 kilo arası gidip gelmiş. beybin bir fotoğraf daha paylaşmış. gözler dudaklar metalci makyajı, kolye metalci kolyesi. khalad o zamanlar yanıyor ama. tutuşmuş çocuk su döksek üzerine buhar çıkacak. khalad said: hımm topten et ten pati girls'te ilk sıraları zorlarsın :P ivy fotoğraf paylaşmış o dönemin yangınları hala söndürülememiş konu fotoğrafta saç rengi, erkekler kız kıza konuşuyor. unac said: bence guzel olmus ama ;) khalad said: Bence sarı daha iyi sonradan boyamalar güzel olmuyor. ivy said: beybin kadar güzel kız görmedim ben bu arada güzel denilen beybin tombik bi kız :) neyse dahası sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 başlıkların linklerini koy bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şimdi bi kız resim konsa en çirkin resim bile rahat 2000 post alır agdbskjdgk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Esnaf said: şimdi bi kız resim konsa en çirkin resim bile rahat 2000 post alır agdbskjdgk. eskiden bikinili foto bile koyuluyordu ya şimdi öyle bir şey olsa siteyi kırar millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 vaktinde kızlar foto koymak için yarışıyormuş. şu an durum içler acısı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya o dönem kızlar o kadar kötüymüş ki 3 5 tane kız toplanıp, zorla kına gecesinde oyun oynamaya kaldırır gibi "fotoğraf koy lütfennnn" falan yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 konulan fotoğraflar çok iğrenç abi merak etme. yan profilden çekilmiş, görebildiğin tek şey ağız burun ve göz, birazda saç. boyun bölgelerini göstermiyorlar. niye çünkü şişmanlar var. hepsi yan profilden çekilen fotoğraflar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bir ahmet değil ama ben koyayım kız fotomu al http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/Grnt018.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Şu beybinle aynı ünideydim ben sanırım ya.Hani beybin ismi zaten çok yok bide çıtırdan tombulsa kesin odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Kız mı? KADIN ANAM resmi direk bu ahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ver o mübarek elini öpen teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 o sakallar olmasa belki gideri olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hakkaten iyi aslında dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dinan tam bir nazi ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Dynun said: bir ahmet değil ama ben koyayım kız fotomu al http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/Grnt018.jpg buna daha gelmedim. zaten koymazdım da. ne amaçla konulduğu belli ya. eğlenmişsiniz ne güzel. giderinde varmış. özele gelsene sen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 2 3 bitirmem gereken iş var. onları halledeyim devam edeceğim ya. eğlenceli oluyor. tam çerezlik, vakit geçirmelik şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar