wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Öncelikle merhabalar arkadaşlar 1 aydir mönitörümde dalgalanma sorunum var bunlari denedim ama hala çözüme ulaşamadim 1-vga degiştirdim dvi kablo aldim altin uclu bilgisayarci söyledi düzelmedi 2-ekran ayarlarini degiştiriyorum gene düzelmiyor 3-60 hz 75 hz dede sorun devam ediyor 4-ekran kartinin driverini güncelliyorum ama sonuc hala yok ne yapmam gerekli önerilerinizi bekliyorum powersupp yanmişti benim ekran kartim az da olsa hasar almişti garantiye verdim tamir edildi geldi sorun yoktu. geldikten 1 hafta sonra olmaya başladi. Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kullandigin priz toprakli mi ? Degilse degistir, toprakli ise hakkatten toprak ucun baglandigindan emin ol, hepsi tamamda en azindan bi olcum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 valla nasil aciklasam gri ve siyah ekran li birşey oldugunda inanilmaz derecede oluyor . dedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 prizim toprakli uzatmalari degiştirdim genede düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Uzatmadan degildir zaten oyleyse, prize gelen elektrik yuzundendir. O yuzden sen bi olcum yap bi avometre/multimetre bulup. Dalgalanma coksa, parazit falan varsa ondandir o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 parazit yapacak hiçbirşey yok hoparlör kullanmiyorum yani prizden olma ihtimali banada yüksek geliyor prizi degiştirip ölcüm yaptiriyim o zaman ekran kartindan olabilir diyorlar bir de söyle birşey var mönitörü başka kasaya taktigimda sıkıntı olmuyor.başka pcnin mönitörünü takinca sorun bende halen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kasani taktigin prizi ya da kasanin kablosunu degistirmeyi denedin mi ? Monitor degistirebiliyosan bir de ekran kartini cikar baska kasaya tak istersen ama sanmiyorum bozuk bisey oldugunu. Anlattiklarin hep elektrik sorunu gibi gorunuyor bana. Ha son mesajinla aciga cikan sey olan monitorden degil kasa tarafindan kaynakli gibi. Haliyle ne deniyosan kasan ustune dene, prizi kabloyu degistirmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kasanin güc kablosunumu degiştiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 tamam bunlari da deneyeceğim çözüm olur umarim patron olmazsa kafayi yemeye devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kasa kablosunu degiştim sorun devam ediyor uzatmayi da degiştim hala devam ediyor :) birazdan mönitörü parcaliyacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ekran kartı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ati radeon hd 4870 1gb 256 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Power supply'de de problem olabilir, ekran kartında sıkıntı olsa farklı şekillerde gösteriyor kendini. Power supply'i değiştirip deneme şansın varsa öyle bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 tamam birde öyle deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Takili bir anten vs var ise o da yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 3 aydir cozemedim su sorunu gitmedim pc ci kalmadi yok yani adam takiyo oynuyo birsey yok eve gelip kuruyorum ayni sorun hay boyle seyin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ekran kartının monitör girişinde sıkıntı var gibi bence. monitör kablosu gevşek mi kalıyor olabilir yada yuvada problem vardır büyük ihtimalle. sen monitörü değil ekran kartını test ettir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 topraklama düzgün çalışıyorsa ana hattan direkt olarak kablo çekip denenmesi gerekebilir. içteki bağlantılarda sorun olabilir. psu'nun kablosunun takili oldugu prizlerdeki gereksiz tum kablolari cikarip bak mesela. ups almak bir ihtimal sorunu cozebilir. monitor yakininda manyetik bisi olmadigina emin ol. bir de monitorlerde bi ayar olmasi lazim, reposition degilde boyle debug falan diyesim geliyo, monitor ekranini yenileyen. o ayar varsa onu yapmayi dene. benim monitorde de vardi bu sorun, senin yaptiklarini yaptiktan sonra gecmemisti. bi sure sonra kendiliginden duzeldi. bi de kasa ile monitor arasindaki kabloyu degistir, teknosadan almistim ben hama miydi neydi markasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Evdeki prizinde toprakla nötr birbirine bağlıdır ya. Araya düzenleyici bişeyler koyarsan kendine gelir. Tabii uzun süre böyle çalışıp hasar da gördüyse bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar