Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi harf mi eksik başlıkta? izban nedir valla trollemiyorm anlamadım dfg
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Killer said: abi harf mi eksik başlıkta? izban nedir valla trollemiyorm anlamadım dfg izmir banliyö tren bilmemnesi. bilen bi izmirli yok mu ya
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bostanlı iskele den aosb ye otobüs var, izban ın demirköprü durağında inip bostanlı çıkışından çıkıp bostanlı iskele ye yürüyebilirsin (15 dk falan) oradan otobüs kalkıyor. Benim bildiğim bu.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Uzun yolu söyledim ya. Şöyle yap, ata sanayi durağında in izban ın, oradan bostanlı iskeleye giden otobüse bin, o aosb nin içinden geçip gidiyor bostanlı ya, şoföre söylersin ineceğin yeri gösterir.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 nergizden daha yakın bostanlı iskele. yürüyeceksen nergiz durağı derim. demirköprü durağının orda oturuyorum oradan biliyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mavişehirde in carrefour durağına yürü ordan da geçiyo. Ya da hiç yürümem ben dersen Karşıyakada in, indiğin yerden hemen dolmuş kalkıyo. En kolayı bu hatta.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mavişehirden uzak ya, direk çiğli durağında insin işte.
Öne çıkan mesajlar