Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ses kaydindan haberiniz var mi ?

Kintama

Öne çıkan mesajlar

şöyle bi gözattım hepsini dinlemedim gerçi de,
bu tip videolar belirli kesimler tarafından abartılarak servis ediliyor diye düşünüyorum.
gerçekten israil uçağıysa, üst düzey komutanların zaten bildiği bir durum olabilir, ya da boşuna hırgür çıkmasın diye saldırmamış da olabilir. arka planını bilmiyoruz yani, videoyu hazırlayan kişinin dediğine kalmış oluyoruz.
bazılarına kalsak sürekli saldıralım, israili işgal edelim, keselim biçelim felan.
Sosyal ağlarda paylaş

ister savaşta ol ister olma. Başka bir ülkeye ait insansız hava aracı senin sınırların içine kadar giriyorsa düşüreceksin. Merak etme düşürdün diye İsrail savaş açamaz. Özür diler olay kapanır. Çünkü bariz bir şekilde haksızlar ve açıklayabilecekleri bir durum yok ortada. En fazla kontrol kaybedilmiştir denir. Çünkü o hava aracının orada olmak için hiçbir gerekçesi yok.

Bariz bir şekilde ihlal var ve bu ihlal bir askeri uçak tarafından gerçekleştiriliyor.

Bu olay zaten Filistin'e gemi göndermek olayından sonra olmuştu. Adamlar açık açık gözümüz üzerinizde diyor.

Ayrıca bu ses kaydı pek gerçekçi gelmedi bana. Bu olay haber olmuştu zaten bu ses kaydı falan olmadan ve doğrulanmıştı bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...