Kintama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Simdi ne diyelim bilemedim izleyiniz.. ve yorumlayiniz... http://www.youtube.com/watch?v=1_u_Q5qS7R8&NR=1&feature=endscreen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şöyle bi gözattım hepsini dinlemedim gerçi de, bu tip videolar belirli kesimler tarafından abartılarak servis ediliyor diye düşünüyorum. gerçekten israil uçağıysa, üst düzey komutanların zaten bildiği bir durum olabilir, ya da boşuna hırgür çıkmasın diye saldırmamış da olabilir. arka planını bilmiyoruz yani, videoyu hazırlayan kişinin dediğine kalmış oluyoruz. bazılarına kalsak sürekli saldıralım, israili işgal edelim, keselim biçelim felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Zaten albayın konuşmalarını neredeyse hiç duyamıyoruz. Ne konuşuldu bilmiyoruz. Sonlara doğru o da "emir kulu" şeklinde konuşuyor. Çaresiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bunu izleyin bir de https://www.youtube.com/watch?v=2DyothynO7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Sanki savaşta olduğumuz bir ülke anasını satayım, Egede 30 yıldır it dalaşı ve bölge ihlalleri oluyor hemde yüklü savaş uçaklarıylan, bi tane pırpır bölgeye girdi diye savaş mı çıkarsınlar. Zaten Brezilya dizisi gibi de müzik koymuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ne yapıcaktı, israil UAVsini mi indirecekti türkiye? Gerçekten böyle bişi olacağını bekliyor musunuz? ben ümidimi epey bir süre önce kaybettim, siz de biraz gerçekçi olun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ister savaşta ol ister olma. Başka bir ülkeye ait insansız hava aracı senin sınırların içine kadar giriyorsa düşüreceksin. Merak etme düşürdün diye İsrail savaş açamaz. Özür diler olay kapanır. Çünkü bariz bir şekilde haksızlar ve açıklayabilecekleri bir durum yok ortada. En fazla kontrol kaybedilmiştir denir. Çünkü o hava aracının orada olmak için hiçbir gerekçesi yok. Bariz bir şekilde ihlal var ve bu ihlal bir askeri uçak tarafından gerçekleştiriliyor. Bu olay zaten Filistin'e gemi göndermek olayından sonra olmuştu. Adamlar açık açık gözümüz üzerinizde diyor. Ayrıca bu ses kaydı pek gerçekçi gelmedi bana. Bu olay haber olmuştu zaten bu ses kaydı falan olmadan ve doğrulanmıştı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar