Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 baktım biraz netten rus yapımı varmış galiba renkli duman veren sigara bide elektroniklerde sıvısı varmış anladığım kadarıyla. peki kendimiz sardığımız tütüne bişi koyarak renk katabilir miyiz dumana ? tabi extradan fazla bir zarar vermeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 extra kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sararken katılan şeyler var dünyan renkleniyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 onlar güzelde onuda renklendirdiğini düşün bide süper olmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 LCD var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 troll mü şaka mı ciddi bişi mi demeye çalıştın hiç bişi anlamadım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 lurk moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hiç duymadım, görmedim, patiden de yardım eden çıkar mı bilmiyorum, ama google'da basit bir aramayla şunları gördüm, işine yarar belki http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090206022311AAljP7o https://www.youtube.com/watch?v=0Z2UTJ6lZC8 http://pricescigarettes.blogspot.com/2013/01/colored-cigarette-smoke.html bi de prizmadan yansıya ışığı dumana doğrultunca renkli gözükmesini sağlıyormuş şu şekilde: https://www.youtube.com/watch?v=MAMqS12yiYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu iş yalan olur, sen en iyisi sigarayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sigara icmeden once agir kokulu baharatli gidalar yerine aromali meyveler tuketirsen... dur bu baskaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 lolimam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Sir.Enis said: baktım biraz netten rus yapımı varmış galiba renkli duman veren sigara bide elektroniklerde sıvısı varmış anladığım kadarıyla. peki kendimiz sardığımız tütüne bişi koyarak renk katabilir miyiz dumana ? tabi extradan fazla bir zarar vermeden... niye ki?zaten kanserojen, daha mı hızlı kanser olmak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 liseliler e satmak laızm bunu tam onlarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 organik zararsız bi yöntemi vardır diye düşünmüştüm. oda prizma yöntemi heralde bone dediği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kojiroh said: LCD var işte LSD olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Yok bildiğin LCD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kırmızı pul biber katınca kırmızı çıkıyomuş duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 incdarkness said: Kojiroh said: LCD var işte LSD olmasin? Yok LCD. Bi agiri TFT onun da agiri CRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 daha hafifi için LED. sabah sabah iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 FromTheHell said: kırmızı pul biber katınca kırmızı çıkıyomuş duman Yok onu katınca alev çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 my fault o zaman :/ bu arada sigaranin icine sac dusurse(homemade sigara yapiyorum ben 1-2 kere oldu) tadi igrenc kokuda igrenc ama cam kenarinda tutabilirsin mavi mavi yaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Zehrine zehir katsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 İyi bir çocuk olursan mavi dumanlar bile çıkartabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yav said: sararken katılan şeyler var dünyan renkleniyo böyle asfdadasdas :D hamdi abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sigara ile kız tavlamak bitti, renkli duman ile mi kız tavlıyorsunuz artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar