Cute Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ZAAAA 1 puan daha açıldı fark, ah ulan 2 oldu bu diyorum çok kritik maç diye salak gibi puan kaybediyor GS, Kasımpaşa-Bursa maçlarını kazanmış olsak 11 puan fark olucaktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mertk said: rıdvan demin skora göre yazı yazdığını, sonlara gore gol gelince yazıyı degiştirdigini mi itiraf etti?!? oha demek serbest mi? hepsi öyle yapıyor. baskıya yetiştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şampiyonluğu kadıköy'de ilan etmeyin diye işte, erkenden yeniliyoz wuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben fb atar dedim eneramo attı.. adamın ayağı sakattı bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 toggie said: Eneramo yapistirir. Su totem dursun surda. Yabis yabis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 fizban said: şampiyonluğu kadıköy'de ilan etmeyin diye işte, erkenden yeniliyoz wuf. Kupayi orda aliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 24. hafta lig büyük oranda bitebilir GS bi vites arttırabilirse önümüzdeki haftalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ilk defa 90dk fener maçını izledim, valla bu aykut bizim samet kadar varmış :) adam sahanın en iyi 2 adamını çıkarttı maçı verdi resmen, bu kuyt ikinci yarı adını 80 de felan duydum aaa sahadaymış dedim, adam kalkıp webo ve emre yi çıkarttı kuyt ı çıkartmadı ! müthiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 böyle oynayalım, razıyım ben. yenmesek de olur. en azından koştular, hücum futbolu oynadık vs. bi tek kuyt - baroni yerine başkaları oynasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Fenerbahce Eneramo Transferini Borsaya Bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yekeyeke said: pascalnouman said: FONORBOHCONON HOKKO YONDO GENE Dakka 90 summonlar başladı. kusura bakma anca geldim panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ahmedinejad said: Mertk said: rıdvan demin skora göre yazı yazdığını, sonlara gore gol gelince yazıyı degiştirdigini mi itiraf etti?!? oha demek serbest mi? hepsi öyle yapıyor. baskıya yetiştirmek için. Bunu bilmiyordum ama durumu anlatırken "gol olmasa insanlar yazdığım yazıdan fener iyi oynamış sanıcaktı, sivas öne geçince yazıyı değiştirdim" dedi. E fener son golü yemese iyi oynamış olacaktı yani gibi bir anlam çıkıyor. Ya da ben fazla düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 webo'yu çıkarması saçmaydı ama emre çook yorulmuştu, ziegler'in kasığı çekiyordu, o değişiklikler normal. webo yerine kuyt'ı çıkarmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mertk said: ahmedinejad said: Mertk said: rıdvan demin skora göre yazı yazdığını, sonlara gore gol gelince yazıyı degiştirdigini mi itiraf etti?!? oha demek serbest mi? hepsi öyle yapıyor. baskıya yetiştirmek için. Bunu bilmiyordum ama durumu anlatırken "gol olmasa insanlar yazdığım yazıdan fener iyi oynamış sanıcaktı, sivas öne geçince yazıyı değiştirdim" dedi. E fener son golü yemese iyi oynamış olacaktı yani gibi bir anlam çıkıyor. Ya da ben fazla düşünüyorum... sen fazla düşünüyorsun. adam maç bitince programa giriyor, yazı yazacak zamanı yok maç bitmeden yazıyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sneijder maçı izlemiştir umarım.izlesin de köyt gibi yuhlamayalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 rıdvan tad vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 walla sercan sayesinde aldı sivas macı sakatalanmasa berabare bitcekti maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 DeathLord said: 24. hafta lig büyük oranda bitebilir GS bi vites arttırabilirse önümüzdeki haftalarda. drogba ve eboue geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Red said: sneijder maçı izlemiştir umarım.izlesin de köyt gibi yuhlamayalım sdfs abi kayt ne gazdı ilk geldiğinde sonra gerçek fenerbahçeli oldu takılıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Vites 60 cm artar yani , of kötü espiri hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 dur lan yanlış caps http://i.imgur.com/RbSa1bI.png puan durumu da yükleniyor zAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 o capsteki kim peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kim şampiyon olacak be. Swf de fena. http://s14.directupload.net/images/130118/c2ubmfmy.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar