Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 20. Hafta | Fenerbahçe - Sivasspor | 03.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

ilk defa 90dk fener maçını izledim, valla bu aykut bizim samet kadar varmış :)

adam sahanın en iyi 2 adamını çıkarttı maçı verdi resmen, bu kuyt ikinci yarı adını 80 de felan duydum aaa sahadaymış dedim, adam kalkıp webo ve emre yi çıkarttı kuyt ı çıkartmadı ! müthiş gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Mertk said:

rıdvan demin skora göre yazı yazdığını, sonlara gore gol gelince yazıyı degiştirdigini mi itiraf etti?!? oha demek serbest mi?

hepsi öyle yapıyor. baskıya yetiştirmek için.

Bunu bilmiyordum ama durumu anlatırken "gol olmasa insanlar yazdığım yazıdan fener iyi oynamış sanıcaktı, sivas öne geçince yazıyı değiştirdim" dedi. E fener son golü yemese iyi oynamış olacaktı yani gibi bir anlam çıkıyor. Ya da ben fazla düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Mertk said:

ahmedinejad said:

Mertk said:

rıdvan demin skora göre yazı yazdığını, sonlara gore gol gelince yazıyı degiştirdigini mi itiraf etti?!? oha demek serbest mi?

hepsi öyle yapıyor. baskıya yetiştirmek için.

Bunu bilmiyordum ama durumu anlatırken "gol olmasa insanlar yazdığım yazıdan fener iyi oynamış sanıcaktı, sivas öne geçince yazıyı değiştirdim" dedi. E fener son golü yemese iyi oynamış olacaktı yani gibi bir anlam çıkıyor. Ya da ben fazla düşünüyorum...

sen fazla düşünüyorsun. adam maç bitince programa giriyor, yazı yazacak zamanı yok maç bitmeden yazıyor ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...