Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 20.Hafta: Bursaspor - Galatasaray @02.02.2013 - 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Hakem baya kepazeymiş bu arada nasıl GS'yi tuttu dediniz siz?

"E. Toroğlu" said:

Galatasaray'ın 5. dakikadaki pozisyonunda Elmander, Bursasporlu İbrahim girdiği ikili mücadelede en ufak bir faul hareketi yok. Omuz omuza normal bir mücadele. Atılan gol net bir biçimde gol. Yoruma açık bir pozisyon dahi değil.

Bursaspor’un 63. dakikada sayılmayan gol pozisyonunda, hiç bir Bursasporlu futbolcu hiç bir Galatasaraylı oyuncuya faul yapmıyor. Muslera’nın büyük hatasıyla, Bursaspor’un attığı net golü Fırat Aydınus saymıyor. İlk yarıda 1 no’lu yardımcının, iki Galatasaray hücumunda kaldırdığı ofsayt bayrakları yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

DoruK said:

hamsilipilav said:

olm ne kdr abartıosunuz lan dünyanın en iyi takımlarından biri gs ligde son şampiyon şl'de grup çıktı transferler vs neyine ağlıonuz anlamıorm
ee abi fakir beşiktaş bile bu sezon bişey beklemiyoruz yea diyip ligi 2. sırada götürürken yakıp yıkıyor teknik direktörünü yönetimini, galatasaray da ikinciye 20 puan park atıp şl'de grubunu namağluo 1. tamamlamadığı için fatih terim gönderilmeli, ünal aysal şikeden hapse girmeli o zaman.

lol

ben anlamadım neyi eleştiriyor insanlar zaten? takımın iki sene önceki halini bi düşünsünler. boş boş zaa layan kıskanç tayfayı geçtim zaten de bizim adamlar niye laf edio onu çözemedim alt tarafı beraberlik normal yani dünya kupasına mı katılsın takım bide üstüne

eleştirmek için eleştirmiş olan güruhu bir kenara koyarsak son zamanlarda fatih terim ve ekibine yönelik eleştriler gözle görülür derecede arttı.

bunun sebebini hem şampiyonlar ligi hem de süper ligde mücadele ediyor olmamıza bağlıyorum. çünkü takım yeni transferlerle rahat bir ortamda takıma ısınamadı. ilk yılki kadronun kafası çok rahattı, takım başarsızlık yaşamış ve durumun acilen düzelmesi gerekiyor bu motivasyon şampiyon olmamızda en büyük etken oldu.

bu yıl ise beklentiler daha da arttı, şampiyonlar ligi ve süper ligde başarı. en azından bir çeyrek final ve bir süper lig kupası daha gelirse gelecek yıla yine fatih terimle devam ederiz, şayet böyle yürümezse bizim hoca sezon sonunda kalemi kağıdı bırakır.

çünkü 10 yıldır başarıya aç bir galatasaray var, bunun tadını bir kere aldı bu insanlar. en azından biz ölene kadar bu sürer ondan sonraki nesil galatasarayın g'sini bile hatırlamaz.

başarısı için sevilen kulüplerin başında gelmesinin en büyük nedeni de bu halkın başarıyı çok sevmesi, kim ona ulaştıysa yanında durma hevesidir.

tek dileğim fatih terimin ferguson gibi alzaimer olana kadar takımın başında kalmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo her eleştiren gitsin demiyor ki, sadece harrykewell var şuana kadar benim gördüğüm FT gitsin diyen.

Ama Fatih Terim takıntılı bir adam bazen bu takıntıları kanser ediyor insanı, Emre Çolak da bunlardan birisi. Tamam geçen maç iyi oynadı gol attı oynattın tamam e çıkar işte 45-50 arasında.

Aydın desen apayrı bir konu, e Engin bitmiş ağlayanı yok ilk yarıda kiralıyacaklardı bir rus/yunan vs takıma en azından maç ritmini kaybetmeyecekti 2. yarıya bomba gibi dönücekti adam. Yapılan hatayı şuan daha beter hatalarla kıvırmaya çalışıyoruz, adam formsuz oynata oynata düzelicek de bu adam senin as oyuncun değil zaten artık.
Sosyal ağlarda paylaş

şamp liginde başarı aramıyorum ben her sene gitsek yeter

ligi devamlı ilk 2 de bitirsin bu takım

sonuçta sonsuza kadar üst üste şampiyon olmicaz elbet feneri beşiktaşı olacak ama bi istikrar olsun

bi sene kümeye ertesi sene son dakika şampiyonları vs baydı.

terimin ise eleştirilmesinin sebebi şu emre çolak aydın vs ısrarı.kendi öz oğlu olsa bu kadar şans vermez.çok abartıyor bu cocukları.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte o da altyapı fetişi adamın çok da suçlayamıyorum aslında maç sırasında sövüyorum sonra sakinleşince geçiyor. Baktığında Semih'i de böyle çıkardı adam, merak ettim altyapıyı kurcaladım biraz başka şans vericek zibidi de yok arkadan gelen yetenekli yapıcak bişey yok yani...

Benim şuan kızdığım şuursuzca transfer yapılmış olması devre arasında. Galatasaray'ın şuanki sistemi ne Sneijder'e ne Drogba'ya çok uygun değil e bu yönde hiçbirşey de denemiyor adam. 4-2-3-1 falan denese en azından bi görsek takımı, ona göre bişeyler denese falan... Sen Drogba gelmeden Drogba geldiğinde ne yapıcağını hazırlaman lazım 5 gün falan kalıcak ŞL maçına Drogba geldiğinde.

Ben zannediyorum ki 4-4-2 tutmadı diye taktik değiştiricek adam ona göre transfer yapılıyor, bizimki hiç o işlere girmemiş ki aynen devam ediyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bugun 4-3-2-1 oynadık 2. yarı

tabi aydınlı emreli oldugundan nolduğunu anlamadık sfds

terimin çift forvetten vazgeçiceğini sanmıyorum.fakat hem sneijder hem burak hem drogba ile mucadele gücümüz baya azalıcağındna nolur bilinmez

şamp liginde tam kadro oynarız da ligde rierayı kesip hakan baltayı monte edebilir gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bugun 4-3-2-1 oynadık 2. yarı

tabi aydınlı emreli oldugundan nolduğunu anlamadık sfds

terimin çift forvetten vazgeçiceğini sanmıyorum.fakat hem sneijder hem burak hem drogba ile mucadele gücümüz baya azalıcağındna nolur bilinmez

şamp liginde tam kadro oynarız da ligde rierayı kesip hakan baltayı monte edebilir gibi geliyor bana.

Sahada Aydın ve Emre olduğu zaman formasyon falan kalmıyor zaten.

Aydın için ben 3-4 sene önce söyledim buna kondisyon yükleyip savunma öğretip bek oynatıcaksın başka ne köy olur ne kasaba Aydın'dan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aydın bugün gene fena oynamadı girdikten sonra ama emre,ben böyle topçu görmedim.ne nerde durcağını biliyor ne topa vurmayı nede top sürmeyi hadi hepsini geçtim ulan orta saha oyuncusu lafta pas atmayı bile beceremiyor.hele bazen gereksiz yere saçma sapan fauller yapmıyormu o zaman kafa yiyorum

ilk 11 başladığı maçları hiç izleyesim gelmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

aferim aynen devam bu kafayla, duy saygını, göster taraftarlığını

" Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa " diyorsun, merak ettim acaba görmek istediğin kaba bir bok tabakası mı ? adamın bırak sahayı takımın içine sıçtı sen hala ne diyorsun ?

acaba farklı takımlar mı seyrediyoruz ?

Ya arkadaş cunku gereksiz konuşuyorsun. Evet görmek istediğim bok tabakası, hangi takımın içine sıçtı adam geçen sene şampiyon yapan başkasımıydı? Farklı bir hocamı vardı takımın başında.

O takımı yapanda bu takımı bozanda bu fark eder mi? Sen söyle fatih terimin yerine kim olsun TD ?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

harrykewell said:

4Ever said:

Ya harry bir sus artık arkadaş ya.

Seni yazılarını görmekten sıkıldım.

Kimi istiyorsun takımın başında bir söyle, dünyanın saygı duydugu bir adam ya.

Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa çok şükür derim. Bizim başımıza gelecek başka hocam yok. Türkiye böyle bir yer

aferim aynen devam bu kafayla, duy saygını, göster taraftarlığını

" Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa " diyorsun, merak ettim acaba görmek istediğin kaba bir bok tabakası mı ? adamın bırak sahayı takımın içine sıçtı sen hala ne diyorsun ?

acaba farklı takımlar mı seyrediyoruz ?

E sen de forumun ortasına pisliyorsun biz de sana git diyoruz aynı şey işte.

http://behance.vo.llnwd.net/profiles5/148861/projects/3531037/2c649ce34b8e41091a909a1742d018fd.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ya orda siyahi oyuncu eliyle Muslera'ya dokunuyor, itiyor mu itmiyor mu tam çözemedim ama Aydınus onu gördüğü için vermiyor golü. şimdi bakınca gördüm ben de zaten iptalden sonra gösterdiği hareket o oyuncunun hareketiyle aynı. Muslera'nın havada dengesinin bozulmasından da faul olduğu sonucu çıkarılabilir çok zorlarsan. Ne bileyim maç başındaki pozisyon da GS'nin verilmeyen golü çok daha net bence. Git Elmander'e omuz at o yıkılmasın sen yıkıl sonra faul al ne güzel lan dünya.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi swfyi izleyince gördüm de düdük çalmasa hakem umut öyle atamazdı o golü ya. ama tabi faul yok pozisyonda. musleranın pozisyonda öyle düdüğü duyunca umursamaz şekilde kafayı vuruyolar gol oluyo.

elmandere yapılan net penaltı olmalı ayrıca. resmen ittiriyo herif vuracakken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...