Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 20.Hafta: Bursaspor - Galatasaray @02.02.2013 - 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

puan farkını açmak varken şampiyonlğa giden yolda daha rahat olacaktık. coluk cocugun da agzına sakız olmayacaktık... bu kafayla şl'de 10 tane atarlar bize.

hayır alamıcağımız maç olsaydı, yani bursa dehşet oynayıp bizi egale etmiş olsaydı, biz elimizden geldiğini yaptığını görseydik futbolcuların, eyalla derdim:.

ama alacağımkız maççı vermemiz sinirlendirir
Sosyal ağlarda paylaş

sneijder girince bi tırsma oldu ne demek ya ahasdufhasdufh adamlar normal oynadı işte.. ne sneijdermiş arkadaş bu.. CR7 sanki.

"sneijder girince bi tırsma oldu.."

yoo.. tırsma falan olmadı.. gayet normal oyunlarına devam ettiler.
eyvah sneijder girdi beyler hemen 8 1 1'e dönüyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

abicim dakikalar ilerledikce artık defansif oynayıp kalan süreyi eritme cabasında herif.. o saatten sonra sen girsen o taktik yine o şekle dönücek..
sneijder'den 10 tane girse nolucak oyuna adam bildigin hazır degil.harikalar diyarındasınız.kendinize bi dünya yarattınız orda takılıyosunuz. Sneijder girince bi tırsma oldu.. asdfuhasdfu
Sosyal ağlarda paylaş

bursa kendi evinde ilk yarı açık oynarken, 2. yarının başlamasından itibaren tek kale oynuyor.gol geldi gelecek.rakibin tamamen kapanmış kontrol sende,aydın giriyor amrabat giriyor takım topu ileri zar zor taşıyor.sonra sneijder girince ne hikmetse vakit öldüresi geliyor adamların taktik degiştiriyorlar

evet
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

olm ne kdr abartıosunuz lan dünyanın en iyi takımlarından biri gs ligde son şampiyon şl'de grup çıktı transferler vs neyine ağlıonuz anlamıorm
ee abi fakir beşiktaş bile bu sezon bişey beklemiyoruz yea diyip ligi 2. sırada götürürken yakıp yıkıyor teknik direktörünü yönetimini, galatasaray da ikinciye 20 puan park atıp şl'de grubunu namağluo 1. tamamlamadığı için fatih terim gönderilmeli, ünal aysal şikeden hapse girmeli o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

hamsilipilav said:

olm ne kdr abartıosunuz lan dünyanın en iyi takımlarından biri gs ligde son şampiyon şl'de grup çıktı transferler vs neyine ağlıonuz anlamıorm
ee abi fakir beşiktaş bile bu sezon bişey beklemiyoruz yea diyip ligi 2. sırada götürürken yakıp yıkıyor teknik direktörünü yönetimini, galatasaray da ikinciye 20 puan park atıp şl'de grubunu namağluo 1. tamamlamadığı için fatih terim gönderilmeli, ünal aysal şikeden hapse girmeli o zaman.

lol

ben anlamadım neyi eleştiriyor insanlar zaten? takımın iki sene önceki halini bi düşünsünler. boş boş zaa layan kıskanç tayfayı geçtim zaten de bizim adamlar niye laf edio onu çözemedim alt tarafı beraberlik normal yani dünya kupasına mı katılsın takım bide üstüne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...