Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daggerfall

batuhan

Öne çıkan mesajlar

ilk oyun arena ikincisi daggerfall üçüncüsü morrowind.

kim söyledi sana birinci diye, kılağını çekicem

eğer morrowindi sevdiysen, ya da klasik oyunları elinde bulundurmak istersen git koş kap al derim.
bir tane de bana al[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 July 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daggerfall çooooooooooooooooook güzel bir oyun halen.. yanlız oynamadan önce bütün patchlerini çekmeni tavsiye ederim zira oyunda acaip bug var başlangıçta.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowind oynarken ağzım açık dolaşıyordum heryeri.
Hele bir şimşek efekti var ki, korkup kaçmamı sağlıyor.
Oyunda yaratık öldürmek de çok zevkli ve kolay.
Hele full plate armor giyip elime claymore alınca iki saat karakterime bakıp duruyorum.
Bunlar Morrowind'in artı yönleri.

Daggerfall'da olmayan özellikler (ilk oynadığımda da aynı düşünmüştüm).

Ama Daggerfall'da bir özellik var ki, oyunun tadını o çıkartıyor. Atmosfer. Morrowind'de olmayan özellik..

Oyunlarda ben kolay kolay korkmam. Ama kasabanın tekinde bir baktım birşeyler uuu'luyor.
"Rüzgardır dedim" Arkamı bir döndüm bir wraith bana bakıyor. Benim çığlık atışımı, ordan kaçışımı görseniz çok gülersiniz. Duvarın arkasına saklanıyorum, bakıyorum wraith gitmiş mi felan. Heryerden çığlıklar, ulumalar, bölemeler geliyor. Benim yüreğim pır pır atıyor. "Ulan bu wraith nerden çıktı şimdi yapma kardeşim" gibi şeyler düşünüyorum, bir yandan nereye gitsem diye düşünüyorum... Eminim elimde magical sword, üstüme magical armor olsa bile korkacaktım o durumda..

Bu hissi Morrowind'de yaşayamadım. Tamam eskisi gibi şehirler arasında yürümek sıkıcı değil, otomatik yürümeyi açmaya gerek yok, manzara müthiş, çok güzel özellikler gelmiş, süper grafikler var, güzel tasarlanmış şehirler var (hatta mükemmel tasarlanmış) oyunda konuşma seçenekleri artmış, Might & Magic'teki gibi kendini tekrar eden insanlar yok....

Ancak Morrowind'de oyunu oynamanı sağlayacak bir atmosfer bulamadım.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Dogu eyaletlerinde azili katil, halkin bir numarali dusmani enflasyon cikartan, bir cok guardin ailesini babasiz birakan bir vatan hainiyken, bati eyaletlerinde halk kahramani, karsi cinsindeki herkesin sewgilisi, genclerin idolu, alemin krali olabilecegin tek oyundur daggerfall...

ama on saat oynadiktan sonra bakarsin oyuna o kadar kendini kaptirmissinki tek bir save almamissin... Bunun aklina geldigi sirada ya "Daggerfall" da gece vengeance amca'ya rastlamis yada bir dungeonda bug'in allahi yuzunden polygonlar arasinda takilip kalmis olursun... iste boyle durumlarda oyuna kendi kaptirmani saglayan atmosfere, sana save etmeyi unutturdugu icin kufur eder 10 saat once basladigin yerden bi 10 saat daha oynayarak sabahlarsin... Uykunda "Halt! Halt!" diye pesinden gelen guardlari gorur "Yeter ulan!" diye uyanirsin... cabuk lvl atliim diye aldigin butun buyu dezavantajlari yuzunden -87652 manan olmasina ragmen mage's guild'a girmek icin major skillerinden birini buyu secmek gibi enteresanliklar yapar, sonra buyu kullanmazsan nerdeyse imkansizlasan bi gorevde saatlerce kicini yirtarsin... VGA grafiklerle gozun bozulma noktasina geldiginde yinede Sentinel'in mimarisinin cok kral oldugunu dusunursun...

Daggerfall oyle bir oyundurki, kendini oyunun cikisindan 6.5 sene sonra dahi, butun bunlari bir forumda yazdiktan sonra, normalde rahatlikla es gecebilecegin bi oyunken seni gaza getirip oyunun farkina warmani saglayan Murat Adanc ve Gameshow'a icinden tesekkur ederken bulursun...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Daggerfall'u al tabii ki de...
Lakin Morrowind kesinlikle her bakımdan daggerfall dan iyi bence. Hikayesi işlenişi bile süper. Atmosfer yok diyen arkadaşımı da alkışlıyorum burdan( istihzaaa, istihzaaa!). Oynadığım en -versatile- oyun Morrowinddir. Lakin at olsa süper olurdu gerçekten...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

morrowindin en buyuk hatasi hic medieval hava yok. ecisi bucusi yaratiklar irklar, dogru duzgun bir insan gorunce insan sasiriyo.

daggerfall ortamlar normaldi, yani tamamiyle orta cag avrupasi havasi vardi. ki morrowindde sanki baska bir gezegende gibi bir his var. gordugun yaratiklari taniyamiyorsun, 'bu ne be' diyo insan ilk gorunce.

Ya bi de, oyuna devam ediceksen eski oyundaki ozellikleride getirceksin bilader. ne guzel at kulaniyorduk, ev aliyorduk, gemi aliyorduk, ciplak kadinlar goruyoduk guildlerde :P hepsi cope gitti okadar yillarin beklemesinden sonra.

benimde cok anilarim oldu daggerfallda, ama morrowind, grafiklerden ote tatmin edemedi.[hline]Can't rain all the time...
Sosyal ağlarda paylaş

E morrowind de de malikane yaptırıyosun kendine, yumurta madeni, ebony madeni sahibi olabiliyosun... Onnar da güzel. Hele malikane olayı süper.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

morrowindda hiç korktunuzmu?
geçemiyceğinizi düşündüğünüz bir ye roldumu.. zor lancağınızı bildiğiniz halde save etmenin gelmediği oldumu aklınıza (gerçekçilik de dieibliriz :D)
ve evet morrowindın yaratıklarına kıl oluyorum.. abidik gubidik çıplak adam geliyo küüüüüüt tek büyü yerdeiym.. ya o kadar aşmış büüyülerin var adam gibi giyin et bişi ol!..
dremoralar fare gibi kesiliyo..
daggerfallda daedraların dremoraların questlerini yapmak ne zordu.. ama ne güzel artifactler alıyorduk..
(o instant kill yapan blade i tek geçerim)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu aldım oturdum makinanın başına xp kullandığım için oynayamadım bende formatlayım 98 kurdum.Sonra oyun u kurdum.Gerçekten müthiş bir atmosfer ben hiç bir oyunda böyle bir harita görmedim yani her yeri egzmek imkansız 5,6 saat oynadım yalnız sonunda gözlerim çok kötü oldu başım ağrımaya başladı grafikler yüzünden gittim yattım kalktım yine oynadam tek kelimeyle müthiş.Bir şey sorucaö hırsızlık nasıl yapılıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
batuhan, 15 Temmuz 2003 10:59 tarihinde demiş ki:
Bir şey sorucaö hırsızlık nasıl yapılıyor?

Alttaki menüde bir yer var modları değiştiriyor. Bunu kullanarak "steal mode"a getirip insanlardan çalabilirsin. Dükkanlardan çalmak istersen de raflara tıklayıp eşyayı seçtikten sonra "steal"e basman lazım. Ama dükkanlarda her zaman loiter kullanarak dükkanın kapanmasını bekle, sonra çantana at herşeyi :)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 Temmuz 2003 15:52 tarihinde demiş ki:
ilk oyun arena ikincisi daggerfall üçüncüsü morrowind.

1. Arena 2. Daggerfall 3.Battlespire 4.Morrowind
doğru sıralama.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Kasım 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...