Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon, lol ya da dota 2?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grafik olarak değerlendirsek;

hon = diablo 2
dota 2 = diablo 3
lol = pokemon

Hon'un grafiklerini seviyorum. Daha keskin böyle. Yumuşak değil. Dota 2 oynadım bir ara, heryerden bir ses, delaylı grafikler, bi ulti atıyorum 3sn sonra görüyorum, gibi problemleri var.

Hon oynamanı tavsiye ediyorum. Community leş ama oyuna girecek 5 arkadaş bulursan bu sorunu da aşmış olursun.
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

hon = diablo 2
dota 2 = diablo 3
lol = pokemon

Hon'un grafiklerini seviyorum. Daha keskin böyle. Yumuşak değil. Dota 2 oynadım bir ara, heryerden bir ses, delaylı grafikler, bi ulti atıyorum 3sn sonra görüyorum, gibi problemleri var.

Hon oynamanı tavsiye ediyorum. Community leş ama oyuna girecek 5 arkadaş bulursan bu sorunu da aşmış olursun.

aslinda dota2 de delay yok aslinda normal gamespeed o sekilde wc3 zamanindan beri. hon da oyun dota/dota2 ye gore x1.25 x1.35 arasinda daha hizli. dota dan hon'a alismak cok zor olmaz. ama hon'dan dotaya alismak epey zorlar.
Mesaj tarihi:
sayfalarca süren tartışmalardan anladığım kadarıyla:

amaçsız eğlenip güzel vakit geçirmek istiyorsan lol, cs, soldat oynayacan.
heyecan olsun kapışma olsun strateji olsun çekişme olsun istiyosan dota, hon oynayacan.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Jim_E_Rustler said:

Bu forumda bir tane bile pro mobacı olmadıgına göre eglence olarak LoL daha advanced. Hon irrelevant. Dota için daha zor diyorlar ama kendim deneyip görmedim yorum yapamam. LoL Scene genel olarak daha bi eglenceli.

Aslında pro dotacı var, yani sonuçta bırakmış olsak da zamanında para kazandığımız için bu oyun üzerinden pro sayılırız diye düşünüyorum.

Dota çok da eğlencelik bir oyun değil zaten malesef. Ancak 4-5 kişi oynarsan çok eğlenebiliyorsun bir de düzenli yeniyorsan ama MM sistemi oyunların en az %30'unda saçma sapan işler çıkardığı için eğlenmek baya zor Dota2 de solo takılıyorsan.

Ha 4-5 kişi co-op mario da oynasan eğleniliyor zaten o ayrı bi konu.

Pro gamer sanılanın aksine çok iyi oynayanın ötesinde geçimini gamingden saglayan bireydir.

Cükko turnuvadan kazanılan harçlık bizi pro yapsaydı hepimiz proyduk.
Mesaj tarihi:
0ne said:

-Crawler- said:

hon = diablo 2
dota 2 = diablo 3
lol = pokemon

aslinda dota2 de delay yok aslinda normal gamespeed o sekilde wc3 zamanindan beri. hon da oyun dota/dota2 ye gore x1.25 x1.35 arasinda daha hizli. dota dan hon'a alismak cok zor olmaz. ama hon'dan dotaya alismak epey zorlar.

abi gamespeed değil spell atıyorsun atabilitesi yok heronun yok ben ne atıcam abi diyor, miranayla arrow atıyorsun dur ben atıcam dur diyip kaplanı seviyor. ama eski laptoptaydı bu izlenimim bakalım tekrardan. lolun grafikleri hon gibi olsa hiç düşünmezdimde :)
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

DeathLord said:

Jim_E_Rustler said:

Bu forumda bir tane bile pro mobacı olmadıgına göre eglence olarak LoL daha advanced. Hon irrelevant. Dota için daha zor diyorlar ama kendim deneyip görmedim yorum yapamam. LoL Scene genel olarak daha bi eglenceli.

Aslında pro dotacı var, yani sonuçta bırakmış olsak da zamanında para kazandığımız için bu oyun üzerinden pro sayılırız diye düşünüyorum.

Dota çok da eğlencelik bir oyun değil zaten malesef. Ancak 4-5 kişi oynarsan çok eğlenebiliyorsun bir de düzenli yeniyorsan ama MM sistemi oyunların en az %30'unda saçma sapan işler çıkardığı için eğlenmek baya zor Dota2 de solo takılıyorsan.

Ha 4-5 kişi co-op mario da oynasan eğleniliyor zaten o ayrı bi konu.

Pro gamer sanılanın aksine çok iyi oynayanın ötesinde geçimini gamingden saglayan bireydir.

Cükko turnuvadan kazanılan harçlık bizi pro yapsaydı hepimiz proyduk.

Yoo sen değildin çünkü kazanmışlığın yok. Senin dediğin mantıkla türkiye'de pro gamer yok çünkü böyle bi sektör yok geçim sağlayacak kadar para kazandıran. Ben zaten imbayız proyuz demedim sadece nispeten pro sayılırız dedim. Ha senin gibi yetolarla karşılaştırınca her türlü proyuz, hayattaki maksimum başarısı ruhunu satarak ekran kartı kazanan adam progamer dersi anlatıyor.
Mesaj tarihi:
Allah allah yazdıgımı okudum, sert mi çıkmışım ki böyle bir laubalilikle gelinmiş dedim, göremedim.

Pro dotacı var demişsin, ben de hayır forumda pro dotacı yok demişim.

Ya sektor yok bık bık diye mazeret sunup üstüne olsun sayılırız demişsin.

Hayır sayılmazsın, niyeti olan hayvan gibi oynar yurt dısında yapar bu işi. Gir bak Starcraft bölümüne, pro gamer olmak için kendi imkanlarıyla sponsor kasıp, cebinden para verip Dreamhack'e giden insanlar var.

Senin gibi 4 arkadasıyla lobiye oturup kendini pro sanmıyorlar.

Hayır hakaret de etmemişim bu zibidiliğini sergilemene gerek olsun, geç saate veriyorum.

Valla birbirimiz hakkında varsayımda da bulunmayalım, en azından bi MLG davetiyem var.

Get wrecked scrub.
Mesaj tarihi:
kanınızın donmasını istiyorsanız dota2 oynayın.

bir team fightın 45 dakika sürdüğü heronun sağına soluna dönerken bile grafiğin ağırlığının hissedildiği sırf adı yüzünden hala oynanmaya devam eden oyun dota.

rusfest olması zaten direk downgrade. kaldırsınlar rusları yine oynanır nolursa olsun dota çünkü falan ama özellikle hona alıştıktan sonra aksiyonuna hızına falan dota zulüm direk. yavaaaaaaş

YAVAAAAAAŞ
  • Yeni Oluştur...