Wyand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Necip Uysal - Beşiktaş Alper Potuk - Eskişehirspor Bekir İrtegün - Fenerbahçe Caner Erkin - Fenerbahçe Gökhan Gönül - Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe Mehmet Topal - Fenerbahçe Volkan Demirel - Fenerbahçe Emre Belözoğlu - Fenerbahçe Burak Yılmaz - Galatasaray Hamit Altıntop - Galatasaray Selçuk İnan - Galatasaray Semih Kaya - Galatasaray Umut Bulut - Galatasaray Ahmet İlhan Özek - Karabükspor Onur Recep Kıvrak - Trabzonspor Ömer Toprak - Leverkusen Arda Turan - Atletico Madrid Nuri Şahin - Borussia Dortmund Sercan Saraer - Greuther Fürth Sinan Bolat - Standard Liege Mevlüt Erdinç - Rennes Mehmet Ekici - Werder Bremen Oğuzhan'ı Hurşut'u Serdar Aziz'i falan almak varken temcit pilavi gibi kendi takımlarında bile taraftarı delirten Hamit Caner Topal ısrarı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yine bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 keşke hiç olmasa şu milli takım. rezil oluyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hamit gayet iyi son 5 6 maçtır gol konusunda stres yaptı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eskiden zevkle izlerdim milli maçları ama avcı yüzünden hiç izleyesim gelmiyor.ne farkı var şimdi bu adamın hiddink ten. avcı yı ibb de iken severdimde demekki adam küçük takım hocasıymış milli takımın içine etti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben topaldan çok şikayetçi değilim açıkçası. türkiye liginin en iyi dm lerinden biri. hücum yönü zayıftı eskiden ama bu sene baya katkı sağladı beklenmediği halde kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Desene eskiden GS'li diye sevmiyordum artık FB'de mecburen sevme ihtiyacı duyuyorum diye niye kıvırıyosun ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi siz nerenizle izliyosunuz futbolu ya. mehmet topal mı hücuma katkı veriyo? ciddi misiniz? maldonado'dan iyi olmasının tek nedeni savunma yönünün çok iyi olması. keşke ufaklığında stoper yapsalarmış. müthiş oynar stoper. ayağıda düzgün. ama yaptığı tek şey topu kapıp saçma bi uzun pas vermeye çalışmak yada geri vermek. böyle ortasaha oyuncusu olmaz kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 en formda olduğu zamanlarda necip i çağırmayıpta en formsuz zamanındada necip i çağırmak şahaneymiş :D ayriyetten o forvetler ne ya :D umut,burak ve mevlüt başka türk yokmu abi her mahalle maçında forvet kavgası yapan ülkeden bi adam gibi forvet çıkmıyor yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 DeathLord said: Desene eskiden GS'li diye sevmiyordum artık FB'de mecburen sevme ihtiyacı duyuyorum diye niye kıvırıyosun ki? :) benim öyle saçma sapan takıntılarım yok, sadece hücum yanı zayıftı dedim. mesela geçen sene selçuk inanı ağzım açık izledim her maç açık ara takımın en iyilerindendi. biz alamadık diye kahroldum. milyon tane eleştiri yapıyorum kendi takımıma hala niye böyle laf sokmaya çalışıyorsunki yetersiz biçimde? mokoko said: abi siz nerenizle izliyosunuz futbolu ya. mehmet topal mı hücuma katkı veriyo? ciddi misiniz? maldonado'dan iyi olmasının tek nedeni savunma yönünün çok iyi olması. keşke ufaklığında stoper yapsalarmış. müthiş oynar stoper. ayağıda düzgün. ama yaptığı tek şey topu kapıp saçma bi uzun pas vermeye çalışmak yada geri vermek. böyle ortasaha oyuncusu olmaz kimse kusura bakmasın. baya katkı sağladı dedim kendisinden beklenmediği halde. benim hiç bir beklentim yoktu geride bekleyip top kesip top çıkarır ileri, o kadardı beklentim. beklentiler böyle olunca attığı 2-3 gol ve ceza sahası içinde gol kovalaması vs. gayet iyi kendisinin eski oyun tarzına bakıldığında. onun dışında dediğin gibi defans oynasaymış daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Wyand said: Mehmet Topal - Fenerbahçe Emre Belözoğlu - Fenerbahçe Bu ikisini çizmek saçma olmuş, Topal TRnin en iyi DMsi, ha taktik icabı defansif DM gerekmiyordur oynatmazsın, ancak hocanın taktiğinde yeri varsa mevkisinin en iyisi bu. Emre de yine benzersiz bir oyuncu Türk MC olarak, Selçuk İnan-Nuri Şahin kadar iyi pasör değil ama hızlı ve yırtıcı ayrıca lider ruhuyla takımı sürüklüyor. Emreyi suçlayacağımıza 75m nüfustan bir benzerinin çıkmamasını düşünmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: Wyand said: Mehmet Topal - Fenerbahçe Emre Belözoğlu - Fenerbahçe Bu ikisini çizmek saçma olmuş, Topal TRnin en iyi DMsi, ha taktik icabı defansif DM gerekmiyordur oynatmazsın, ancak hocanın taktiğinde yeri varsa mevkisinin en iyisi bu. Emre de yine benzersiz bir oyuncu Türk MC olarak, Selçuk İnan-Nuri Şahin kadar iyi pasör değil ama hızlı ve yırtıcı ayrıca lider ruhuyla takımı sürüklüyor. Emreyi suçlayacağımıza 75m nüfustan bir benzerinin çıkmamasını düşünmek gerek. ahahahahahaahaha iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ne var lan bu kadar komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 takımın ve ülkenin yuzde 95 inin nefret ettigi adamı lider vasıflı göstermek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 taraftarı sürüklemiyor, takımı sürüklüyor. ayrıca yok canım %99.9 falandır o. te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 mehmet topal dizilişe göre yer bulacabilcke bir adam.onun harici de stoper olarak koyarsın.ama tek yönlü olduğu için devamlı oynayacak adam değil bence emre ise çirkef mirkef şuan onu kesebilcek adam yok her td gibi avcı da ego kurbanı.yani normalde şuan en mantıklı kadro umut-buraklı 2 forvetle çıkmak arkasına selcuk-emre-arda banko olmalı.geri kalanıda formda olanı koyacak işte umutu sağda falan oynattı da fanteziye gerek yok.adma keşfedicem diye almancıları denemesi de gereksiz benim kişisel kadrom şu olurdu volkan gg-semih-ömer-hasanali hamit-selcuk-emre-arda --------nuri----- -------burak--- ya da nuriyi çıkar umut-burak hamit son milli maçta kötüydü.ama gsde toparladı biraz.e adam ztn milli takım performansıyla ünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Robert_Poche said: "Tatar Ramazan" said: Wyand said: Mehmet Topal - Fenerbahçe Emre Belözoğlu - Fenerbahçe Bu ikisini çizmek saçma olmuş, Topal TRnin en iyi DMsi, ha taktik icabı defansif DM gerekmiyordur oynatmazsın, ancak hocanın taktiğinde yeri varsa mevkisinin en iyisi bu. Emre de yine benzersiz bir oyuncu Türk MC olarak, Selçuk İnan-Nuri Şahin kadar iyi pasör değil ama hızlı ve yırtıcı ayrıca lider ruhuyla takımı sürüklüyor. Emreyi suçlayacağımıza 75m nüfustan bir benzerinin çıkmamasını düşünmek gerek. ahahahahahaahaha iyiymiş bu Emre hırslı, yenilgiyi hazmedemeyen ve kendi gibi takımını da ateşleyen lider ruhlu bir futbolcu, 15 yıldır izlediğin adamı anlamadıysan sen futbol izleme zaten. Ha kişiliği yaramaz, saldırgan davranışları var falan ama naapalım ki yerine koyacak Türk yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 emre ve lider lol. anca gaz herif der gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 gs napıyosa milli takım onu yapmalı yoksa olmuyo bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bir gün herkes Galatasaraylı olacak. asflsjkdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dostluk maçında bile kavga çıkartınca,seni eleştiren adamlara el kol hareketi yapınca lider olunuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Robert_Poche said: "Tatar Ramazan" said: Wyand said: Mehmet Topal - Fenerbahçe Emre Belözoğlu - Fenerbahçe Bu ikisini çizmek saçma olmuş, Topal TRnin en iyi DMsi, ha taktik icabı defansif DM gerekmiyordur oynatmazsın, ancak hocanın taktiğinde yeri varsa mevkisinin en iyisi bu. Emre de yine benzersiz bir oyuncu Türk MC olarak, Selçuk İnan-Nuri Şahin kadar iyi pasör değil ama hızlı ve yırtıcı ayrıca lider ruhuyla takımı sürüklüyor. Emreyi suçlayacağımıza 75m nüfustan bir benzerinin çıkmamasını düşünmek gerek. ahahahahahaahaha iyiymiş bu Emre hırslı, yenilgiyi hazmedemeyen ve kendi gibi takımını da ateşleyen lider ruhlu bir futbolcu, 15 yıldır izlediğin adamı anlamadıysan sen futbol izleme zaten. Ha kişiliği yaramaz, saldırgan davranışları var falan ama naapalım ki yerine koyacak Türk yok henüz. hırslı evet, yenilgiyi hazmedemeyen evet ama lider dersen bi tarafımla gülerim. 15 yıl yanlış izlemişin. lider diyecegin adamın karakteri düzgün olacak, takım arkadasları saygı duyacak sevecek. adam düpedüz sokak cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Gül sen gül, Adam Haginin çırağı tavla bile oynasa yenilgiyi hazmedemeyen yapısı var, Hagi de çok çirkefti ama hem Romanyanın hem Gsnin lideriydi. Sahada oyunuyla vizyonuyla arkadaşlarını ateşlemek, sürüklemekte liderliktir. Ki sen çok bildiğin için Emreyi kaptan yapıyorlar şu an gelir gelmez. Neyse tekrar tekrar aynı şeyi yazmayacam, 3 oldu diretiyorsun internette herkes kendine haklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kaptanlıkla lider vasıflılıgı arasındaki ilişkiyi bilecek bir teknik ekibi yok milli takımın. kendi takımlarında 11de bile oynamayan adamları kadroya alan heriflerden zaten dogru düzgün bir vizyon bekleyemezsin. adam yıllardır milli takımda, Allah icin de cok iyi topcu bu yüzden kaptan yapıyorlar. bu adamlar gökhan zanı 35 kere milli macta forma giydirtmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hagi ile Emre kıyaslanmış, lol. Hagi'nin çirkeflik dediğiniz hareketleri sürekli kazanan tarafta olmak istemesindendi, Emre'nin ki ise karaktersizliğinden kaynaklanıyor. Arada ki farkı geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar