Katibim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kebap olsa da yesek şöle üstüne antep fıstığı serpiştirseler Atıştırmalık olarak ta içli köfte , lor peyniri tereyağ ve lavaş getirseler...
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ve sola dönersin, bi bakmışın yerdesin
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi kebap üstü antep fıstıgını ilk senden duyuyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yemekhanede mantı olsa lan.. 2 haftadır mantı sayıklıyorum.. önden bir domates çorbası kaşarlı tatlı oalrak da kazandibi versinler mmmmppphhhh tavuk döner de fena olmuyor tabii
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 5 aydır yurtdışındayım yaşadığım yerde dönerci fln da yok. kebapsızlıktan depresyona girdim. nasıl alışmış bünye abi. yumurtalı pide kuşkaş adana tereyağlı iskender rakı+şalgam dönünce 1 ay başka şey yemem.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 "nutella yerim" said: abi kebap üstü antep fıstıgını ilk senden duyuyorum zengin kebabı
eklego Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 arkadaş öğlen vakti tam sipariş vericektim bi konuya baktım aklımı beynimi reverse ettiniz. ne sölücez şimdi.
eklego Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eski said: beyti sarma tabikide ov fatality çekti.
0ne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben su an uludag kebapcisinda 1.5 yogurtlu iskender yiyorum.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben de kahvaltı yapıcam daha lol
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ... baklava olsa da yesek (imam çağdaş) ... pizza olsa da yesek ... iskender olsa da yesek ... ekmek kadayıfı olsa da yesek öfff
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi bak şimdi şöle gideceksin bi ocakbaşına Adam getirecek önden soğan söğüş kişnişli biberli Yanında salatan çiğ köften lor peyniri tereyağı ve o müthiş lezzetli balon lavaş (dumanı tütenden) Bunları tüketecen ardından gelecek fıstıklı kebap yada beyti Yanında bol köpüklü bakraçta ayran Hepsi bittimmi hayır bitmedi O nefis bol peynirli parça kopardımmı peynirden bitmeyen KÜNEEFFEEE off hepsi bitince de çay
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sonra neden 150 kiloyum,sonra spor genel kilo vermek istiyorumcularla doluyor. az yiyin lan.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Offf Şİmdi bi alinazik olsacak indirecem mideye üstüneden künefeyi gömdün mü tamamdır. Sonra gelsin keyif çayı
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Black-ice said: 5 aydır yurtdışındayım yaşadığım yerde dönerci fln da yok. kebapsızlıktan depresyona girdim. nasıl alışmış bünye abi. yumurtalı pide kuşkaş adana tereyağlı iskender rakı+şalgam dönünce 1 ay başka şey yemem. AHAHAHAH ben bunu tatbik ettim, zaten döner olsa da tadı tuzu yok. 78 kg geldim Türkiye'ye, kebaba bi abandım 90 kg oldum, beytiler, dürümler, pirzolalar, şişler vs. yok ettim. Benim için vatan hasreti meğerse kebap hasretiymiş.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Katibim said: abi bak şimdi şöle gideceksin bi ocakbaşına Adam getirecek önden soğan söğüş kişnişli biberli Yanında salatan çiğ köften lor peyniri tereyağı ve o müthiş lezzetli balon lavaş (dumanı tütenden) Bunları tüketecen ardından gelecek fıstıklı kebap yada beyti Yanında bol köpüklü bakraçta ayran Hepsi bittimmi hayır bitmedi O nefis bol peynirli parça kopardımmı peynirden bitmeyen KÜNEEFFEEE off hepsi bitince de çay koşuyolunda kolcuoğlu var süper yer bak
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: sonra neden 150 kiloyum,sonra spor genel kilo vermek istiyorumcularla doluyor. az yiyin lan. bunu yiyip oraya şikayete gelenlere desek keşke alla alla seviyoruz yiyoruz sen yeme mazallah
Nako Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Dworgian said: ... baklava olsa da yesek (imam çağdaş) ... pizza olsa da yesek ... iskender olsa da yesek ... ekmek kadayıfı olsa da yesek öfff imam çağdaş... bir antep turunda ölüyordum orada. ilk olarak mezeler, fındık lahmacun, içli köfte vs. kola ana yemek ali nazik kebabı, yanında ayran. sonrasında iki dilim baklava biri cevizli, iki dilim antep sarma biraz da dondurma yanında.. K.O.
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Dworgian said: Katibim said: abi bak şimdi şöle gideceksin bi ocakbaşına Adam getirecek önden soğan söğüş kişnişli biberli Yanında salatan çiğ köften lor peyniri tereyağı ve o müthiş lezzetli balon lavaş (dumanı tütenden) Bunları tüketecen ardından gelecek fıstıklı kebap yada beyti Yanında bol köpüklü bakraçta ayran Hepsi bittimmi hayır bitmedi O nefis bol peynirli parça kopardımmı peynirden bitmeyen KÜNEEFFEEE off hepsi bitince de çay koşuyolunda kolcuoğlu var süper yer bak oranın adı korkutuyor beni
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 içki içmezsen kişi başı 35 40 lira gibi bir rakama; -önce 20+ çeşit meze, salata -sonra 1 metre kadar kebap üstünde beyti, kanat, köfte -en son 10+ çeşit tatlı ve 5+ çeşit meyve abi kapıda ambulans bekletiyoruz demişti adam.
Öne çıkan mesajlar