reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi ne gerek var ingilizceye :D zamanında ruslar önde exbob pandemic arkada kuzeyi işgal etti adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Exodous said: Ya Razor'u bilmem de, Fatal, kesin TEST'ten kaçmak için, deplonment ayağına geldi. E işte Razor'dakiler de bir gün jump clone yapıp farma gidiyorlardır, bir gün de yine jump clone ile geri dönüyorlardır. Hasan'ın spor dediği bu jump clone olayı olmasın. Sonuçta jumplıyorlar ya, spor oluyordur. Sizin gibi heyecanlı gençleri de görmek isteriz great wildlands de =9 Geçen Nulli kaçım kaçım kaçıyordu =) Spor dedği bu da olablir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 O kaçar öteki kovalar, öteki ovalar beriki kaçar. Sonuçta bu bir taktik meselesi. Gören de, Razor'u her daim Allah ne verdiyse savaşa dalan bir alyans olduğunu sanır. Razor'u da tanır bu Eve camiası Nulli'yi de... Ben her ikisinde de bulunduğum için sizden daha iyi tanırım her ikisini de merak etme. Mesela, biz, sizin ilk deploy olduğunuz gün, geldiğimiz halde, siz niye ortalarda görünmediniz diye sorduk mu? Sormadık... çünkü sormak saçma olur. taktik meselesidir. Çünkü savaş, tek bir çarpışmanın sonucuyla belirlenmez. Ama şunun cevabını da beklerim. Razor'dan hiç kimse, bu deployment sırasında, jump clone ile hiç gidip farm yapmadı diyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 en azindan bizim corp yapmiyor diyebilirim sana huseyin agam, cunku herkes de alt char var, hem pvp hem pve yaparim diyenlerdeniz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Yaw şu Eve'de herkes yapsa zaten sen yapmazsın Hasancığım, bilmez miyim? Ben Razor dedim zaten, corp'tan falan bahsetmedim. Bizim Türkler farm sevmez zaten. Biz doğuştan askeriz. İşin şakası. Ben orada kimseyi suçlamadım zaten. Hani, Razor falan ortalarda görünmüyor dendi diye ben de akıl yürüttüm sadece. Edit: Yaw Hasan o proteusla çok gezme. Dün istasyondan çıkıp ss'e warpladın, ondan sonra da cloak oldun. az daha geç cloak olsan güzel bir hoşgeldin öpücüğü yapacaktık sana 3-4 kişi ama olmadı. hayırlısı... bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 merak etme o yem di, oradan da 2. ss e warpladim aninda :) kolay yem olmam, dert etme sen B)- bu arada bu pl cok kof yaw, gitsinler sc ler ile titanlar ile blob yapsinlar. hic sevemedim su herifleri, zaten babalarini da sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aynen katılıyorum sana. PL bitmiş artık. adamlar sadece capital filolarına güveniyorlar ya o da bir yere kadar süreceke. bakalım millet ona da bir çare bulduğunda ne yapacaklar. Ama bu da sizin suçunuz Hasan. Biz herifleri Test'le üst üste koymuş Delve'de tost yapıyorduk, araya siz girdiniz. yoksa bugün başınıza bela olan pl ve test, şu an FW yapıyordu empire'da. ama Goon ve saz arkadaşlarına müstehaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Burda (paticikte) son zamanlarda bi yazı yazarken Razora ve CFCye fazla laf atmamaya çalışıyorum. N0 Destinationda ki arkadaşlar kişisel algılayabilir bi ihtimal diye. Ama hani paticik dışında bu konunun tartışıldığı yabancı bir forum isterseniz linkini atayım. Nulli mi daha çok savaşıyor yoksa Fazor mu orda tartışılıyo oyuncular tarafından. http://www.kugutsumen.com/showthread.php?41679-Eastern-delights-the-winter-is-coming (22. sayfada falan Fazor deploymentı başlıyor.) KaRa_DaVuT said: Spor dedği bu da olablir ;) Spor mevzuuna gelirsek, bu sabaha karşı gila fleetimiz yine Fazorun (abaddon fleeti) içinden geçmiş (Eve kill bozuk şuan, düzelince linki atıcam.). Güzel spor olmuş bizimkilere yani :) Geçen gün kaçmışsınız gibi şeyler yerinede sizden de savaş linkleri istiyoruz artık :) Elbet bizimkilerde hata yapacak yakında, sizden de bekliyorum böyle bir savaş. Şimdi Kuguda gördüm, bizimkiler sizi ziyaret ettikleri bir gün bakmış sizden ses seda yok, belki gemisiz çıkarsak dalarsınız diye fleeti docklatıp capsulelerle çıkartıyo :)) Buna rağmen sizden çıkan olmuyo ve geri gidiyorlar. http://i48.tinypic.com/2eejujt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 @mete, valla biz turkler olarak medeni bir sekilde tartismayi beceremedigimiz icin uzak duruyorum bu islerden. ancak tanidigim bildigim insanlarla atisiyorum, yoksa isim olmaz. Hangisi daha iyi PVP corp.u diye bana sorarsan, bende sana yok oyle birsey derim. herkes gozune kestirdigine blobluyor, yada blob olacak diye 50 kisi 5 kisiye dalmiyor. eskiden di pvp, simdi kimin cyno range si daha buyuge dondu :D haksizmiyim?? @huseyin aga, biz mecburen gelmeliydik onlara yardima ki, oradan tenal ve tribute yi alirken etliye sütlüye karismasinlar. eve de herseyi bilirim ama su politika isleri verem ediyor beni. Canavar gibi Ally'ler politik oyunlar ile yok oldu gitti. Goon'un cöküsü baslayacak, soon very soon ps: ninja edit yaptim, yukarida ki post icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Harbiden iyiymiş bu yumurtayla istasyon dışında bekleme olayı. Bunu duymamıştım. Çok iyiymiş. Ha bu arada, bizim üç dört kişilik bir ekibimiz var, biz alyans fleetlerine genelde katılamıyoruz US time zone olayı nedeniyle ama ekiple sizin e0'ya geliyoruz hemen hemen her akşam. Hatta dün hubavets'le bir iki jumpı birlikte yaptık mesela yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bir aksam 10 vs 10 bc sinifi gemiler ile kapisalim, blob korkusuz, ne dersiniz?? ninja edit: mete de gelecek ama!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mete, pvp'den emekli oldu Hasan. O artık bir işadamı ve fabrikatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Yalnız pod olayı cidden iyimiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ona bakarsan bende fabrikatorum ama yine de bu islere az da olsa zaman ayirabiliyorum :) kac kisi ayarlayabilirsin agam, haber ver bana takimlari kurup kapisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "Captain Logar" said: @mete, valla biz turkler olarak medeni bir sekilde tartismayi beceremedigimiz icin uzak duruyorum bu islerden. ancak tanidigim bildigim insanlarla atisiyorum, yoksa isim olmaz. Abi zaten mevzu corplar falan değil. Ne Ascom nulliyi kurtarır nede siz razoru. Zaten bilmiorm farketmişsindir bende eskisi gibi asla kişilere corplara falan laf atmıorm, dediğin gibi tartışma olmasın diye. Bişi olmuşsa paylaşıyorum geçiyorum. Abi bu akşam gelemem ne yazıkki. 11ine kadar kazakistandayım :) Ayrıca bende ona karşıyım aslında. Öyle bir şey olursa kesin bi taraf bi tarafa patladığında yada patlattığında bi laf söleyecek, sonra diğeri bir şey söleyecek. Sonra al başına bela. Hiç gereği yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 mete bu aksam demedim ki zaten, sen donunce yapariz. laf atma konusunda bizim taraf icin ben söz verebilirim, kötü birsey olmaz diye :) gaz lazim ise, bizim korp sizin korpu döver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Evet evet ben de bu konuda katılıyorum Mete'ye. Hani sen ben kaldırırız takılmaları da, bazı insanlar kaldıramıyor. Hazır, şu maksimum barış ortamını sağlamışken Türkler arasında hiç gerek yok. savaş alanında karşılaşırsak hasbelkader, bakarız. aslında test server derdim ama, kurmak falan zor geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 DareJedi said: Yalnız pod olayı cidden iyimiş :P (tu) kaldırmasın abi taraflar, gelip buraya topik açıp iyice rage ettirelim kaybeden tarafı sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abi mevzu gaz da değil. Abi bi şaka yaptım "rehber" de neler oldu sen biliyosun :) Hiç gereği yok kalsın. PvP leri alliance bazında tutalım corp vs corp tartışması doğurmayalım. Hoş bi gün denk gelirsek uzayda kapışırız :) Ayrıca sen varsan döversiniz zaten ona lafım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yanliz huseyin agam seni acayip bir patlatasim var, adres ver gelip logoff olayim sistemde, sen undock olunca, machariel'im ile tak, instaaa :D:D kapisma olayi icin ise, herhalde siz haklisiniz..... ben varsam takimda sansiniz yok >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hasan, Mete'nin de dediği gibi, sen varsan zaten döversin. Bizim öyle full faction proteuslara, machariellere gücümüz yetmiyor. malum ne fabrikatörüz ne farmiratör. (Laf aramızda son 6-7 ayda ne bir plexe girdim ne beltte tek bir rat vurdum. Reimburstlerle geçiniyorum.) biz binsek binsek en babasından t2 binebiliyoruz. o da patlamasın diye, bildiğimiz tüm duaları okuyoruz istasyondan çıkarken. Ercan'dan kalma bir macharielim var, onu da jita 4-4'den hiç çıkarmadım bile. Velhasıl, senin paran beni döver Hasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konu ile alakası yok ancak asteroid mining fln olunca direk Eve geldi aklıma. http://www.guardian.co.uk/science/2013/jan/22/space-mining-gold-asteroids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://i.imgur.com/u2pCzZ7.png hödöhödöhödö =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ben almadım bunu. Biri bana anneye anlatır gibi anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bende anlamadim sercanim. huseyin agam, herhalde senden cook daha uzun bir zamandir farm yapmadim. sadece is adamiyim ben, param cok orasi ayri :) ama rat yapmam, farm yapmam haberin yok demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar