yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Çok tutacak bu öyle ki başka bişey dememe gerek yok konuyu açmak adına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Hipster gifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Pr0n varmış nerden indiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 güzel düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GERGE said: Hipster gifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 axedice said: Pr0n varmış nerden indiriyoruz? bende öyle duydum da girdim ama bulamadım bulan varsa öömömömmöömmömömöömöömemememeemme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hashtag ile aratırsanız çıkıyor işte. Engelleyeceklerdi ama onu, bence fixlenmiştir. Daha emekleme aşamasında program ama yapılabilecek çok şey var. Yakında filtreler falan da eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hipster diye kötülemek yerine swf ve gifleşerek efsane olabilecek enstanteneleri bizzat kendi hayatımızdan çekip çıkartma kudretinin gerçleşme ihtimali gayet çekici. tabi aylardır yaptırmadığım camı çatlak mikrofonu bozuk telefonumun mikrofonunun bozuk olduğunu hatırlattı bana program dsf (kulaklıkla konuşuyorum neredeyse 1 yıldır haha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Warning cikiyor artik sensetive diyor artik xxx lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya aga cekip pipitube'a koyamiyor muyduk bunu zaten zink diye alti saniye olunca mi APP OF THE YEAR 11/10 oldu yirmi gifi ayni anda goruntuledik de videosu kaldi "what six people have learned from six second videos..." demis bir de cibiliyetini yikadigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Gif iste, gif'i yeni bir fikir gibi sunmanin neresi best app of the year oluyor? Sesli gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 anlaşılan anlamadığınız şeyler var hala :D twitter'dan önce de msn iletileri vardı'ya kadar gider o iş, son kullanıcının rahatlığı möhim, arayüz mühim, app'in giderinin olması mühim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 valla öyle düşünseniz de vine, twitter tarafından satın alındıktan sonra socialcam, cinemagram gibi applicationları bitirdi bu ay itibariyle. said: Gerçek zamanlı ölçümleme servisi sunan Keyhole‘un paylaştığı verilere göre, Twitter kullanıcılarının video paylaşım alışkanlıkları şimdiden değişti. 18 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında Twitter’da video paylaşan kullanıcıların yüzde 50.8‘i Vine’ı kullandı. Söz konusu dönemde 540 bin 500 civarında video yüklenirken, bu rakamın 268 bin 533‘ü Vine kullanılarak yüklendi. Vine’ın açık ara öne geçmesi kuşkusuz rakiplerini olumsuz etkiledi. Socialcam, Cinemagram ve Telly gibi uygulamalar, Twitter’ın bu hamlesinden etkilenenler arasında. Özellikle daha iki hafta öncesine kadar Twitter’da en çok kullanılan video uygulamaları arasında yer alan Socialcam, büyük bir düşüş yaşadı. Paylaşılan verilere göre Socialcam üzeriden söz konusu dönemde yaklaşık 132 bin video paylaşıldı. Socailcam böylece yüzde 25 pay alabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Anlamadiginiz Vine icin Vine gerekiyor olmasi, gif her yerde ozgur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Gifi elimizle mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 GERGE said: Anlamadiginiz Vine icin Vine gerekiyor olmasi, gif her yerde ozgur. bu dediğin her zaman word'ü açıp 140 karakterlik söylemler yazabilirsin demek gibi bişey ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben bunun ses kayitlisini dusunuyodum, adamlar cat diye videolusunu yapti ya. gizmododa vardi gecen, herkes masasinin videosunu cekip koymus diye asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 birde keek var boyle videolarini cekio millet 36 saniyemi ne... Bizim projemiz vardi boyle yapiyorduk POK oldu resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 moriarty said: Gifi elimizle mi yapıyoruz? cat daddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bu vine.co da firefoxtan izlerken ses çıkmıyor bende. Bilgisayara yükleyip wmp dan izlerken çıkıyor. Eklentisi falan mı var acep ff için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 tıkla sesi aç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 yok işte yukardaki şeye tıklayınca da ses çıkmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 alla alla bilgisayarın ele geçirilmiş abi o zaman başka bi açıklama bulamadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 ozaman sesi yoktur sessiz çekmiştir :) askjlfhaskjfashfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 moriarty ile yav gergeyi sandviç yapmışlar yalnız gözünüzden kaçmadı dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar