Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 beyler sonuç ne kullanan patlıo mu patlamıo mu ben de sevişmeye başlayacağım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 millet tırsıp silmeye başlamış bile en kötü senaryosu ne olabilirki abi sevişememekten başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hayalarını kesip yiyebilirler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bunun fb de offical bi secenek olması lazım. o zaman dertsiz tasasız kullanılır. zukenberg satın alsın zorunlu kılsın. bendede 3 kisi kullanıyomus, biri cuce, biri xun digeride arkadas. demediki şöle xunn and 42 other friends use this :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bigün şurda "EVET BE SONUNDA! YILLARDIR BEKLİYODUM BANG WITH FRIENDS SAĞOLSUN SEVİŞTİK" diyen biri çıkacak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bourbon said: millet tırsıp silmeye başlamış bile en kötü senaryosu ne olabilirki abi sevişememekten başka :) kimlerle sevişmek istediğimin internette bir data olarak bulunmasından rahatsız oldum ayrıca o kadar abaza olmadığımı da farkedip değmeyeceğini düşündüm. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 son mesaj: "ARKADAŞ LİSTEMDEKİ BİR KAÇ KİŞİYİ GÖMÇÜRMEK İSTİYORUM AMA ABAZAN DA DEĞİLİM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 çok doğal değil mi abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 en kötü ne olabilir demişsin abi kızın sayfada herkese açık bildirim fln çıkarsa hayatı kararır lan insanın. yada senin duvarda çıkıo bu adam bunları bang'lemek istiyor diye falan. düşünmesi bile tüyler ürpertici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben yapmaya başladım çoktan. Kız da çok memnun kalmış, yarın bi' daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yav said: bourbon said: millet tırsıp silmeye başlamış bile en kötü senaryosu ne olabilirki abi sevişememekten başka :) kimlerle sevişmek istediğimin internette bir data olarak bulunmasından rahatsız oldum ayrıca o kadar abaza olmadığımı da farkedip değmeyeceğini düşündüm. problem? problem yok da aaah aslında ben okadarda abaza değilimişim komik olmuş.Ama data hakkında endişene saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 snne be slk türk kadınlarında şunun işe yarayacağını düşünmek... otisabi gerçek değil beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 komik olduğu doğru abi çok garipti yani arkadaş listemi o gözle gözden geçirmek sanki dev bir keraneye gitmişim de odama alacağım kadınları seçiyormuşum gibi böyle. twitter versiyonu olsa gönül rahatlığıyla tıklatçaklarım olur da arkadaş gözüyle baktığım insanla kaldıramam heralde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 100 büyük tükr yalanından birini daha okudunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yav poe kitabi alıp kız etkilemeye calisan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yav said: arkadaş gözüyle baktığım insanla kaldıramam heralde sdfg yok lan daha iyi hatta sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bilmiyorum valla o da olur bi şekilde dark side'a geçtim geçeli olmaz dediğim her şey birbir oldu 8-) asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 naptın yangling mi kestin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Pewpew said: yav poe kitabi alıp kız etkilemeye calisan biri nalakası var lan hahah poe kitabı monitörüme 3 yıl boyunca stand olmuş bir gereçti sonra stand aldım geçen gün nihayet. sahi o kitabı okuyayım ben ya iyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 iyi demisim asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 poe https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/421426_10150530088482374_83620603_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 İlginç bir şey ya, ancak sitenin sahipleri isimlerini açıklamak istememiş,orası da soru işareti yani.Adamların olayı net ama, yani işi uzatmaya gerek yok diyor.Şimdi zaten listeden biri,yabancı da değil,ama bir de arkadaşların dediği gibi duvara yazarsa bu arkadaş seni kırmızı listeye ekledi diye pek hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bi kere yapan bi daha yapabiliyo mu peki? sanki kullandım da. hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Geliyomuş mail, biraz geç de olsa. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/526646_4800332005075_851152598_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/560015_452096471486537_2113415439_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar