Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bang with friends: Facebook

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunun fb de offical bi secenek olması lazım. o zaman dertsiz tasasız kullanılır. zukenberg satın alsın zorunlu kılsın.

bendede 3 kisi kullanıyomus, biri cuce, biri xun digeride arkadas. demediki şöle xunn and 42 other friends use this :(
Mesaj tarihi:
bourbon said:

millet tırsıp silmeye başlamış bile en kötü senaryosu ne olabilirki abi sevişememekten başka :)

kimlerle sevişmek istediğimin internette bir data olarak bulunmasından rahatsız oldum ayrıca o kadar abaza olmadığımı da farkedip değmeyeceğini düşündüm. problem?
Mesaj tarihi:
en kötü ne olabilir demişsin
abi kızın sayfada herkese açık bildirim fln çıkarsa hayatı kararır lan insanın. yada senin duvarda çıkıo bu adam bunları bang'lemek istiyor diye falan.

düşünmesi bile tüyler ürpertici.
Mesaj tarihi:
yav said:

bourbon said:

millet tırsıp silmeye başlamış bile en kötü senaryosu ne olabilirki abi sevişememekten başka :)

kimlerle sevişmek istediğimin internette bir data olarak bulunmasından rahatsız oldum ayrıca o kadar abaza olmadığımı da farkedip değmeyeceğini düşündüm. problem?

problem yok da aaah aslında ben okadarda abaza değilimişim komik olmuş.Ama data hakkında endişene saygı duydum.
Mesaj tarihi:
komik olduğu doğru abi
çok garipti yani arkadaş listemi o gözle gözden geçirmek
sanki dev bir keraneye gitmişim de odama alacağım kadınları seçiyormuşum gibi böyle.

twitter versiyonu olsa gönül rahatlığıyla tıklatçaklarım olur da arkadaş gözüyle baktığım insanla kaldıramam heralde sdfg
Mesaj tarihi:
Pewpew said:

yav poe kitabi alıp kız etkilemeye calisan biri

nalakası var lan hahah
poe kitabı monitörüme 3 yıl boyunca stand olmuş bir gereçti
sonra stand aldım geçen gün nihayet.
sahi o kitabı okuyayım ben ya iyi dedin
Mesaj tarihi:
İlginç bir şey ya, ancak sitenin sahipleri isimlerini açıklamak istememiş,orası da soru işareti yani.Adamların olayı net ama, yani işi uzatmaya gerek yok diyor.Şimdi zaten listeden biri,yabancı da değil,ama bir de arkadaşların dediği gibi duvara yazarsa bu arkadaş seni kırmızı listeye ekledi diye pek hoş olmaz.
  • Yeni Oluştur...