Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 webo yerine niang'ı alsaydı fener cok daha iyi yapardı ben webo'nun pek oynuyabileceğini zannetmiyorum bu sene. Beşiktaş en iyisini yaptı ara transfer döneminde kiralık alarak Webo'yu en son bu haberle gördüm.Ondan sonra da fener aldı. http://skorer.milliyet.com.tr/webo-nun-zor-anlari-/ibb/galeridetay/1654900/default.htm?PAGE=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 El-Barto said: http://3.bp.blogspot.com/_dMoj7O7E6sM/S-OQI80KsTI/AAAAAAAAAhY/I1v6dZYeOlI/s1600/amokachi+psg.jpg üşüyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bu mali kriz bize baya yaradı mantıklı ve ucuz transferler yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 üzerine tanımam bjk'a gelmiş geçmiş en iyi zenci belki de en iyi yabancı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben 2 yaşındayken geldiği için hiç izleyemedim videolar dışında ama amokachi'nin nouma gibi yeri ayrıdır beşiktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Eskilere gideceksek fenerlilerin de Uche'si vardı, Ebru Gündeş'in sevgilisi; soğan, sarımsakla besleniyordu adam sdfldskghfdljgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Afrikalı ve Fransız dışındaki zenciler aynı tadı vermiyo not: Ferdinand'a hitaben yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Masticore said: üzerine tanımam bjk'a gelmiş geçmiş en iyi zenci belki de en iyi yabancı.. reklam efsane :) süper adamdı vessellem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ferdinand çok kısa kaldı ama, o yüzden saynıyorum bile onu, madida, amo ve nouma sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kiralık gelmişti zaten. gitsin pişsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 niang bitmiş niang depar atamıyormuş vs vs vs laflar gelecek haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 BiTcH_oFBaT said: kiralık gelmişti zaten. gitsin pişsin diye Pişsin diye değilde uzun bir sakatlığı vardı, gitsin iyileşsin form tutsun geri gelsin diye yollamışlardı. Yoksa kalitesi belliydi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 19 yaşında mı bunlar başına geldi? ben hep pişsin diye geldi diye okumuştum. doğrudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Niangı attığı bir tweetden bulmuş BJK yönetimi, Samete sormuşlar alakmı diye, Samette ney bildiğimiz Niangmı demiş ahahaaah Oysa adam Fenere gelmek istiyordu ama süperzeka Azizimiz Weboyu daha iyi gördü, bide 3m bonservis verdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dert etmene gerek yok fenerlilere göre webo drogbadan iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Gazeteler artık roman yazmaya başladı, acaip iyi atıyorlar. Birde totomaç değil ciddi olanlar bile baktılar millet seviyor sallamaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 deadwoll said: Eskilere gideceksek fenerlilerin de Uche'si vardı, Ebru Gündeş'in sevgilisi; soğan, sarımsakla besleniyordu adam sdfldskghfdljgh http://www.youtube.com/watch?v=0StJAeW5yy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Masticore said: üzerine tanımam bjk'a gelmiş geçmiş en iyi zenci belki de en iyi yabancı.. vay be şu göğüs reklamını rahmetli dedm vermişti beşiktaşa , nur içinde yatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 has ferdi ya ne cakmıstı fenere 6 pasta 3 kişiyi calımlayarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 duygulandim la sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Niangı attığı bir tweetden bulmuş BJK yönetimi, Samete sormuşlar alakmı diye, Samette ney bildiğimiz Niangmı demiş ahahaaah Oysa adam Fenere gelmek istiyordu ama süperzeka Azizimiz Weboyu daha iyi gördü, bide 3m bonservis verdi sdf inanmadın di mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 İnanıp inanmama değilde komik işte, Habertürkte yazıyordu zaten çok bişey bekleme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar