DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 beşiktaşla anlaşmış. siyahi forvetlere özel başık açılıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Zenci is the new pink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 35 yaşında değilse açmaya gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sow içinde bi başlık açmak istiyorum ama adamın adı direk moussa sow'muş. gizli kalmış bi orta adı falan yokmuş adamın. bu arada niang iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 reampage said: 35 yaşında değilse açmaya gerek yoktu.2 seneyle kaçırmış :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bana balon gibi geliyor bu haber.. çünkü yani... niang.. beşiktaş.. maddi durum... menemen... pek inanmadım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 niang bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada; Futbolcu Mamadou Hamidou Niang'ın 2012-2013 sezon sonuna kadar kiralanması için kulübü Al-Sadd ile görüşmelere başlanmıştır. Kiralık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 niang'ı beşiktaş formasıyla görmek üzücek beni cidden. çok sevdiğim bi adamdı. gidişinide içime sindirememiştim. keşke webo yerine o gelseydi. gerçi webo daha mantıklı tabi 31 yaşında niang'dan 2 yaş genç falan ama niang iyidi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Beşiktaş, Mamadou Niang'ı satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı. Niang bu akşam İstanbul'da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 mokoko said: niang'ı beşiktaş formasıyla görmek üzücek beni cidden. çok sevdiğim bi adamdı. gidişinide içime sindirememiştim. keşke webo yerine o gelseydi. gerçi webo daha mantıklı tabi 31 yaşında niang'dan 2 yaş genç falan ama niang iyidi beeeaynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 he kiralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kiralık miralık en az 10 tane atar 2. yarı mamadu niyank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 beni yak kendini yak...mamodu niang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 fener derbisinde oynamaz ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bereket oynadık beşiktaşla. sıkıntı yok bizce np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 11v11 maça gerek yok artık 90dk, her takım zencisini sürsün 5dk bi pvp yapsınlar char silmeli, yaşayanın takıma verilsin 3 puan. yenişemezlerse 1er puan işte ne güzel laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o zaman ts her sene şampiyon. bamba yargılar. zokorayı unutmuşum bak asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şu sistem hayata geçse, cavcav ne üzülür ya artık zenci almıyor diye takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 http://3.bp.blogspot.com/_dMoj7O7E6sM/S-OQI80KsTI/AAAAAAAAAhY/I1v6dZYeOlI/s1600/amokachi+psg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 belese geldi bi de yaw. bariz kral transfer. sozlesmeyi imzalarken onune bizimkiler uzatsa sozlesmeyi de bize gelse keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şu an fenerin kadrosunda niang ayarında topçu yok aziz varsın yansın şu transfere lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 onlarda da selçuk ayarında adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sow-niang forveti olsa çok sağlam olur, fener'in ihtiyacı olan tip adam gerçi aykutcan var başta dsfdsg forvet derken bi anda niang caner stoper tandemiyle karşılaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar