KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 seiko saat alacağım bu sitedeki fiyatı uygun daha önce alışveriş yapanınız oldu mu?
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 https://www.saatvesaat.com.tr/ burayı kullanıyorum ben. eğer fiyat daha iyise buradan almanı tavsiye ederim
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 saat&saat'i biliyorum yakınımda mağazası da var ancak hem fiyatları pahalı hem de seiko yok. mağazasında fossil'in bi saatini beğenmiştim fiyatı 350tl'ydi. dedim bekliyim belki düşer 6 ay sonra yine gittim fiyat 560tl. dedim ne oldu bi özellik mi eklendi neden arttı 'yoo zam geldi' dediler. şimdi indirimli fiyatı 470. ben pek mantıklarına akıl sır erdiremiyorum açıkcası.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 saat işi basit bişi değil. pahalı bir şey alın. 200 300 liralık saat neymiş. gidin zenciden alın daha iyi. bende bu var mutluyum baya. pahalı olsun saatiniz pahalı. http://www.jared.com/images/products/2901/290155504_MV_ZM_JAR.jpg
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 lan yürü git şimdi sana bu saatlerin amerika satış fiyatını derim yıkılırsın :P git kendini çok sevdirmeden:)o
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 neye yıkılayım ? 5100 TL'ye aldım ben. evet görgüsüzüm
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yalnız Trasty'nin adı da Cem'di galiba. Patronun oğlu konumunda olması olası
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ahahahah yok be o kadar değil. trasty falan tanımam :) ama işiniz gereği karşınızdaki insandan aşağı kalır yanım olmasın diye uğraşıyorsunuz. saat dediğiniz şey erkek için baya önemi bir şey. o lisede aldığımız swatch'lar mazide kaldı yada casiolar eheh. karşımdaki adam 20 bin dolarlık rolex takarken sen kendini şu saatle bile ezik hissedebiliyorsun. pahalı ve gösterişli saat erkek için her şeydir. ha birde fiyakalı bir takım elbise.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 geçen ki saat topiğinde linklenene military seikoyu aldım 60 dolar canavar gibi otomatik günde 5 saniye kayıo sadece, kopek ısırdı duvarlara çarptım banamasın demio çizik yok. 60 dolar sadece.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 @cem Karşındaki rolex takınca sen bu saatle gene ezilmiş oluyorsun senin mantığına göre
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 20k dolara araba alınır. kooperatife girilir. saat alınmaz. :/
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 wastyrx said: @cem Karşındaki rolex takınca sen bu saatle gene ezilmiş oluyorsun senin mantığına göre tamam ama yinede kalkıpta 300 liralık dandik saat takmıyorum onu belirtiyorum. yani karşına gelen insanlar bakıyorlar koluna, ayakkabına, takımına. adama teklif götürüyorum, para kazanmaya çalışıyorsun. müşterilerinde buna önem veriyor. ilk saatimi müdürüm hediye etmişti 3 sene önce. ozamanlar app'ydim tabi. sonra yıllık bonusu alınca bundan aldım bende :)
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 olum bizim pazarda satıyorlar beş liraya yollayım ben sana
Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ezik olmamak icin cok pahali seyler almaliyim/giymeliyim diyen insanlar cok ilginc geliyo bana.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 cempostaci said: ahahahah yok be o kadar değil. trasty falan tanımam :) ama işiniz gereği karşınızdaki insandan aşağı kalır yanım olmasın diye uğraşıyorsunuz. saat dediğiniz şey erkek için baya önemi bir şey. o lisede aldığımız swatch'lar mazide kaldı yada casiolar eheh. karşımdaki adam 20 bin dolarlık rolex takarken sen kendini şu saatle bile ezik hissedebiliyorsun. pahalı ve gösterişli saat erkek için her şeydir. ha birde fiyakalı bir takım elbise. Bu nasıl hastalıklı bir düşünce lan sdf.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 "nutella yerim" said: su kasio dan nerede bulurum memurların kolunda
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bide adam hala eziliyo kendi düşüncesine göre. adfadfdafa 1 2 bonus daha bekleseydinde en pahalısından alsaydın.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sen anlamamışsın anlatmak istediğimi patronum bana ilk saati alırken bile sana saat lazım, olmuyor böyle diyerek aldı. Araplar geliyor rolex yachtmaster ile sana bakıyor ve bu ne lan bile diyor. çünkü adam görgüsüz. ARAP kısacası. görgüsüzlükle ne alakası var benim yaptığım şeyin. adamın beni ciddiye alması için yapılan bir şey. başarılıda bir şey.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dipnot: Kimse sana görgüsüz dememiş.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 her neyse ben yazıdan öyle yazmışım problem değil :) anlayacağınız mecbur kalıyorsun işin gereği. ama ileride yaş gelince güzel saatler her zaman iyidir bir erkek için. ben takım elbise ve saat olayında takıntılıyım biraz. güzel bir saat, güzel bir takım ve yelek. gerçek erkekler böyle olmalı ahahah
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Saat kullanmıyorum ben bayadır, hiçbir eksisini de görmedim ki sektörün şehirdeki en büyük firmalarıyla anlaşma yapmışlığım var. Kendini züzük hissediyorsan adamın karşısında o senden kaynaklı bişi, adamın saati benim saati dövüyor diye gerilmen baya saçma bence ^_^ Ama üstünün başının düzgün olması önemli tabi katılıyorum o konuda sana
Öne çıkan mesajlar