Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saataldim.com'u bilen eden?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat&saat'i biliyorum yakınımda mağazası da var ancak hem fiyatları pahalı hem de seiko yok.

mağazasında fossil'in bi saatini beğenmiştim fiyatı 350tl'ydi. dedim bekliyim belki düşer 6 ay sonra yine gittim fiyat 560tl. dedim ne oldu bi özellik mi eklendi neden arttı 'yoo zam geldi' dediler. şimdi indirimli fiyatı 470. ben pek mantıklarına akıl sır erdiremiyorum açıkcası.
Mesaj tarihi:
saat işi basit bişi değil.
pahalı bir şey alın. 200 300 liralık saat neymiş. gidin zenciden alın daha iyi.
bende bu var mutluyum baya.
pahalı olsun saatiniz pahalı.

http://www.jared.com/images/products/2901/290155504_MV_ZM_JAR.jpg
Mesaj tarihi:
ahahahah yok be o kadar değil. trasty falan tanımam :)
ama işiniz gereği karşınızdaki insandan aşağı kalır yanım olmasın diye uğraşıyorsunuz.
saat dediğiniz şey erkek için baya önemi bir şey.
o lisede aldığımız swatch'lar mazide kaldı yada casiolar eheh.
karşımdaki adam 20 bin dolarlık rolex takarken sen kendini şu saatle bile ezik hissedebiliyorsun.
pahalı ve gösterişli saat erkek için her şeydir.
ha birde fiyakalı bir takım elbise.
Mesaj tarihi:
geçen ki saat topiğinde linklenene military seikoyu aldım 60 dolar canavar gibi otomatik günde 5 saniye kayıo sadece, kopek ısırdı duvarlara çarptım banamasın demio çizik yok.

60 dolar sadece.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

@cem Karşındaki rolex takınca sen bu saatle gene ezilmiş oluyorsun senin mantığına göre

tamam ama yinede kalkıpta 300 liralık dandik saat takmıyorum onu belirtiyorum.
yani karşına gelen insanlar bakıyorlar koluna, ayakkabına, takımına. adama teklif götürüyorum, para kazanmaya çalışıyorsun. müşterilerinde buna önem veriyor. ilk saatimi müdürüm hediye etmişti 3 sene önce. ozamanlar app'ydim tabi. sonra yıllık bonusu alınca bundan aldım bende :)
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

ahahahah yok be o kadar değil. trasty falan tanımam :)
ama işiniz gereği karşınızdaki insandan aşağı kalır yanım olmasın diye uğraşıyorsunuz.
saat dediğiniz şey erkek için baya önemi bir şey.
o lisede aldığımız swatch'lar mazide kaldı yada casiolar eheh.
karşımdaki adam 20 bin dolarlık rolex takarken sen kendini şu saatle bile ezik hissedebiliyorsun.
pahalı ve gösterişli saat erkek için her şeydir.
ha birde fiyakalı bir takım elbise.

Bu nasıl hastalıklı bir düşünce lan sdf.
Mesaj tarihi:
sen anlamamışsın anlatmak istediğimi
patronum bana ilk saati alırken bile sana saat lazım, olmuyor böyle diyerek aldı. Araplar geliyor rolex yachtmaster ile sana bakıyor ve bu ne lan bile diyor. çünkü adam görgüsüz. ARAP kısacası. görgüsüzlükle ne alakası var benim yaptığım şeyin. adamın beni ciddiye alması için yapılan bir şey. başarılıda bir şey.
Mesaj tarihi:
her neyse ben yazıdan öyle yazmışım problem değil :)
anlayacağınız mecbur kalıyorsun işin gereği. ama ileride yaş gelince güzel saatler her zaman iyidir bir erkek için. ben takım elbise ve saat olayında takıntılıyım biraz.
güzel bir saat, güzel bir takım ve yelek. gerçek erkekler böyle olmalı ahahah
Mesaj tarihi:
Saat kullanmıyorum ben bayadır, hiçbir eksisini de görmedim ki sektörün şehirdeki en büyük firmalarıyla anlaşma yapmışlığım var. Kendini züzük hissediyorsan adamın karşısında o senden kaynaklı bişi, adamın saati benim saati dövüyor diye gerilmen baya saçma bence ^_^

Ama üstünün başının düzgün olması önemli tabi katılıyorum o konuda sana
  • Yeni Oluştur...