Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzenim gizli gay mi?

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

Abi bugün konu dışında söylenirken aklıma geldi,gayet işin de gücünde,yurtdışında 30 yaşında ve bekar,fakat body ile alakası olmayan adam,bodycilerin fotolarını paylaşıyor face de ,vücuduna epilasyon yaptırdım fotolar payllaşıyor ve beğenenlerin çoğunluğu gay tipli almanlar :s olm durum ciddi babası duysa kalp krizi geçirir :)

badi bildinge laf atıldı mı atılmadı mı diye kontrole geldim

watching you
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Smoke said:

kuzenini gay mi bilmem ama sen açık seçik ilgi muhtacısın

Ne alakası var?
Üzülüyorum o haline ,doğrularıma göre yanlışlar içinde bence,gidip babasına söylemekmi daha mantıklı,tanınmadığım bir forumda yazmakmı?

kime göre yanlis neye göre yanlis?
senin ne haddine ki baska birinin cinsel hayatina comak sokmaya karar verebiliyorsun.

bir düsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Abi bugün konu dışında söylenirken aklıma geldi,gayet işin de gücünde,yurtdışında 30 yaşında ve bekar,fakat body ile alakası olmayan adam,bodycilerin fotolarını paylaşıyor face de ,vücuduna epilasyon yaptırdım fotolar payllaşıyor ve beğenenlerin çoğunluğu gay tipli almanlar :s olm durum ciddi babası duysa kalp krizi geçirir :)

Yazdıklarını bir daha oku, hala soruyor musun bunu :)

pati'ye üye yap, bizim spor genelde bodyciler başlığında donlu fotolarını koyanlarla iyi anlaşırlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Smoke said:

kuzenini gay mi bilmem ama sen açık seçik ilgi muhtacısın

Ne alakası var?
Üzülüyorum o haline ,doğrularıma göre yanlışlar içinde bence,gidip babasına söylemekmi daha mantıklı,tanınmadığım bir forumda yazmakmı?

hmm adamın kimle ne yaptığı seni çok bağlamıyor ço rahatsızsan git faceinden sil?

yada turklerin klasik herseyi bilmeliyim hastalığına sahipsenx ki oyle gozukuyor kuzen bu fotolar na gay misin de diyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Cipetpet said:

Yazdıklarını bir daha oku, hala soruyor musun bunu :)

pati'ye üye yap, bizim spor genelde bodyciler başlığında donlu fotolarını koyanlarla iyi anlaşırlar :P

jelly?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...