Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Abi bugün konu dışında söylenirken aklıma geldi,gayet işin de gücünde,yurtdışında 30 yaşında ve bekar,fakat body ile alakası olmayan adam,bodycilerin fotolarını paylaşıyor face de ,vücuduna epilasyon yaptırdım fotolar payllaşıyor ve beğenenlerin çoğunluğu gay tipli almanlar :s olm durum ciddi babası duysa kalp krizi geçirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 i got some bad news for u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 söyle adamlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 patiye getir badibuldink bölümümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Nuty o fıtoğraf yine namuslu yav :) herifi en son listemden çıkartmayı düşünüyorum da,yazın geldiğin de soruşturucam,takip etcem gerekirse:) gericiyseq gericiyiq arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ilk sayfa şimdi okuyabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 almanya'da akşam bageli yapmışlardır kuzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 spor genel'e hiç girmediğin ne kadar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ee cons naopsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cipetpet said: Nuty o fıtoğraf yine namuslu yav :) herifi en son listemden çıkartmayı düşünüyorum da,yazın geldiğin de soruşturucam,takip etcem gerekirse:) gericiyseq gericiyiq arkadaş Sen de internette paticik adında turuncu arkaplanı olan kedi resimleri paylaşılan bir forumda takılıyorsun. Çuvaldızı kendine batır önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kuzenini gay mi bilmem ama sen açık seçik ilgi muhtacısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Fin said: almanya'da akşam bageli yapmışlardır kuzeni ahahahsbaıdbasıdabqıbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Smoke said: kuzenini gay mi bilmem ama sen açık seçik ilgi muhtacısın Ne alakası var? Üzülüyorum o haline ,doğrularıma göre yanlışlar içinde bence,gidip babasına söylemekmi daha mantıklı,tanınmadığım bir forumda yazmakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 gaylik hastalık mı tercih mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Red said: gaylik hastalık mı tercih mi abi bunu yapma iste.bi suredir tartisilmiyodu bu rahatlamistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 gizli degilmis abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ne gidip babasına söyle ne de tanımadığın bi foruma yaz... git bi psikoloğa delikanlı gibi "bende gizli homofobi var tedavi olmak istiyorum" de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benim gay arkadaşım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 hı hı. bir arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Smoke said: ne gidip babasına söyle ne de tanımadığın bi foruma yaz... git bi psikoloğa delikanlı gibi "bende gizli homofobi var tedavi olmak istiyorum" de... Gay olsam gayim derim de değilim ki:) adamı zorla gay yaparsınız lan,tercih olduğu meselesine katılıyorum,hastalık da diyorum her ikiside bence tercihli yol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Red said: gaylik hastalık mı tercih mi 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 somestr oldu tabi gelmişin.karne nasıldı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 hepsi 5 abi bitek matematik 1 hoca bana taktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar