kath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Action for Everyone – TERA Goes Free-to-Play Greetings Adventurer, You previously decided to leave the dangerous grounds of Arborea. Now it’s time for you to return! Enjoy the freedom in TERA and get all familiar game features for free. bla bla bla.. Fena oyun değil arada uğranabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Şöyle oluyomuş; http://tera-europe.com/tera-club.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Günaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kath said: Şöyle oluyomuş; http://tera-europe.com/tera-club.html Oynuyomuyuz sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 F2p oldu mu olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yazuach said: Günaydın... Günaydın derken? Nası günaydın oyun f2p değil ki şu an? Olacak february bilmem kaç diyo. @Glad valla şu boşlukta denenebilir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yüklüyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yükleyemiyorum daha olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 iyi iyi güzel haber hani oturup başına 10 saat oynamam ama arada bir girmelik güzel bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 f2p olduysa ben de oynuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Şubatta demişler abi . Şu anda da aslında unlimited trial gibi bişi var sitesinde indirebiliyo olmamız lazım akşam deneyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 5 şubatta f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 @kath 1.5 , 2 hafta önce Tera'nın ana konusunda bu duyuruldu.O zamandan beride unlimited trial var.O zamandan beri oyun tıklım tıklım.O zamandan beri biz ara ara oynuyoruz oyunu f2p olana kadar.Eski haber , duyurulalı baya oluyor onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Benim yeni haberim oldu dostum, patide başlık da olmayınca böyle böyle olacak diye gelen maili paylaştım. Zaten anladığım kadarıyla tam anlamıyla şubat itibari ile f2p oluyor yani üyelik ücreti ödemek istemeyenler ödemiyor. Günaydın demen hoş olmamış onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bırak bu işleri aoya dön mitaar team kuralım senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bütün çözünürlükleri her türlü video ayarını denedim minicik gözüküyo ekranda herşey yazılar bile okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sufi said: bırak bu işleri aoya dön mitaar team kuralım senle Oynuyosan açayım hmn abi, sıkılıyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oynuyorum tabi yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 açtı valla :) gel abi gel biz bakalım keyfimize. piyasada oynanabilir tek mmo bu kaldı, bakma millet eskidi diye bakmıyor yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar