Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 çocuk kandırır gibi 50 m vereceklerine hiç vermesinler o zaman? Şuraya sırf reklam için başlık açmaya gelen, 3 kuruşluk reklam yapmak için 2 kuruşluk sözde ödül dağıtmaya çalışan insanlara şahsen ben hoşgörü göstermeyeceğim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 50m e catedrale anca çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 legendery iskelet kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 eklego said: banwave ağzımızda patlamsaydı bakınırdık ne güzelde arkadaş 50m ne ? 50m nedir 1 item satsan 50m kazanıyorsun zaten. Ödül mü şimdi o. pis botçu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 : ) çalışan insanlar olunca çare arıyoruz memur bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben tırsıorum 2006 dan beri olan hesap olunca asdkljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 off tam 50 milyon ödül!!! hemen katılalım goldbaren koş kaçmaz bu fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?27,6724153,6724153#msg-6724153 abi şu linkten hesaplayınca tamı tamına 17.5 lira ediyo lan büyük para herifler eft yapsa masrafı daha çok çıkar anasınıs atıyım kutuya koysan kargosu daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi adamlar 2 gün önce öldü yahu tmm vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 oyunhaber said: Merhaba arkadaşlar Blizzard firmasının uzun zamandır beklenen oyunu Diablo 3 geçtiğimiz sene çıkışını yaptı ve büyük bir başarıya ulaştı. Yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Aluriel said: off tam 50 milyon ödül!!! hemen katılalım goldbaren koş kaçmaz bu fırsat ya tamam her pberaber bunu dedik güldük de. paragon 80 oldum hala bir haftada 50m toplayamıyorum ya:( bi bende mi sorun var yoksa herkes zengin rpsi mi yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi madem bu kadar zenginsiniz biriniz bana 50 milyon verse ya. monster lvl 2nin ustunde reskille bagliyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 dur lan vereyim bende ne kadar para varsa. 1.5 aydır girmedim nasılsa oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bağa da 1 milyon atın milyon görmeden oyun bıraktım demeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyunhaber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://www.twitch.tv/oyunhabercisi başladı canlı yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 e hani yokmu aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oyunhaber said: http://www.twitch.tv/oyunhabercisi başladı canlı yayın. gunlerdir bunu bekliyordum. birami alip geciyorum hemen karsisina tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 pati bir yarışma duzenlese birincilik ödülü en az rus olur (hemi de gecelik) siz 50m ile neyle neyi yarıştırmaya çalşıyonuz.. haydi pati yap böyle bir organizasyon. asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 akıl dolu çok ince espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar