kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Saendul, 17 Kasım 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Bi daha soruyorum kardesim niye bayramın son gunu yaparsınız bu aktiviteyi bi gun once yapsaydınız tas mı catlardı :) sırf sana puştluğuna yapıyoruz şendulcum nıhahahaha işte 2 dakka bekleyecektik kızlar da gelsin diye şrak diye çekmişiniz son anda sırıtabildim, zaten ölmüşüz de haberimiz yok(hatta kızlar da huriydi:)) samin nur yüzüne mi geliyolar nedir??:) gelecek sefere yuvarlak masa bulalım 2 mini zirve oldu bu gerçekten:) belim ağrıdı diğer masayı dinleyecem diye..... bu arada horaceın sağındaki kafa benimki(sağdan sola giderkene 3.)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: mexinth, 17 Kasım 2004 01:05 tarihinde demiş ki: sam'i zararsız ve güvenli buluyorlar anlamadım nedendir, ama sam'de sanırım böyle temiz bir aura ve kalp olduğundan adam garantör bir nevi. Sam seni seviyoruz, bize bugünleri yaşattığın için :p zaten editlenmemiş orjinal fotoda da görüleceği üzere melek gibi bir yüzü var adamın, yani nerde minigun nerde sam, o derece...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 saruman'ın nasıl sesi varsa sam'in de yüzü var :) o yüze aldanmayan tek kişi arcane the grey olmuştur tahminimce :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki: katılarabilitem [Bu mesaj Popeye tarafından 17 Kasım 2004 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Nur saçıyor SAMin yüzü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 masum görünüşüne aldanmayın, uygun bir fırsatta hepimizi dandik oyunlara mahkum ettirecek![signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: mexinth, 17 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki: arkadaşlar, işte msn (öpüp başımıza sağolsun) gücü... Buluşmamızdan bir kızcağızın resmi, mahremiyete güvenerek yolladı hehe :-) pati zirvesinin prenseslerinden biri, bu mudur? - Budur.Saminay sağolsun[signature][hline]sonunda yeniledim.lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kim bu hanım kızımız?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bir pati üye aday adayı[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hımmmm forum akli dengelerini bozmamak için ben red oyu kullanıyorum :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu arada o kızlardan hangisi angel85 di? ben muhbbete uzak kaldım..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sen muhabbete uzak kaldıysan deildir :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: BabacumMostors, 17 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: bu arada o kızlardan hangisi angel85 di? ben muhbbete uzak kaldım.. Selin gitmedi benim bildiğim ya. Ulen bi tatilde İzmire gidelim dedik ortalık karıştı fds[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 buarada ortadaki kiraz çürüğü renkli tshirti olan benim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ortadaki ? hangi resimden bahsediyosunuz hangi ortadaki? bende bir tek yukarda tek duran guzel kızımızın resmi var resim olarak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bakınız sayfa 8 :) bu arda en son edilen muhabbet cücenin ariel ortegaya ne kadar benzediği ve orteganın nasıl yemek yediğiydi.. sonra da hamburger yedik kızılkayalarda[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 huyu suyuda benzer zaten buarada OHA birde gidip hamburger mi yediniz gözünüz doysun:p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 buluşma gününde yemek yaparkene saate baktım 14.00 ulan dedim yemeği yesem hazırlansam rahat rahat giderim sonra tembelliğime geldi keşke gelseydim:) bi bakınırdım en azından zamanım vardı birazcık. haziranda öss sonrası istanbuldaki ilk zirvede bende varım:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eh yani, bruce willis oturdu yanımızda çay içti desek, bir de die hard'dan resim koysak ona da inanacak birileri çıkacak demek.. acı gerçeği açıklıyorum: buluşmaya sadece ve sadece kromozomları xy olan üyeler katılmıştır. bunlardan çekinik genlere sahip kimseler var mıdır bilinmiyor gerçi.. :-p ayrılmadan önce herkesi şöyle bir öptüm şifa niyetine, nurlu yüzüme değmenin grip aşısından daha etkili olduğu klinik deneylerle onaylanıp kanıtlanmıştır zira. hatta ve hatta damar tıkanıklığına bağlı kalp krizi riskini azalttığı da bilinmektedir.. (horace'ı geçen buluşmada da öpmüştüm, kendisi iki buluşmaya da bu nedenle geldi sanıyorum :-) ) bir dahaki buluşmadaki katılımı patlatmak için bride.ru ile işbirliğine gitme yönünde bir projem var, gönlünüzü ferah tutunuz.. yorumları kendimde saklı olmak üzere bendeki resimler dökümana eklidir.. favorim kendimin çektiği mortar team ve archon'a dönüşen high templar'lar.. 8-) (ilk iki sıradaki) özellikle black'in arcane ile benim aramızdaki fay kırılmasını önlemek için kendini ateşin ortasına attığı anı görebiliyorsunuz.. :horace: bir diğer resimde de ben sc hakkında karşı argümanları dizerken direnişçilerin yılıp bezdiğini de gözlemlemek mümkün.. :-o ayrıca horace teh one smiley'in değişik bir sürümünün hazırlanabilmesi için modellik yapmış.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 samin argümanlarını sunarkenkene resimler cücede var eğer bilgisayara yükleyebilirse :) birde Çilekrozdan deprem hakkında baya bir genel kültür edindik :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
narin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Biri su 8. sayfadaki kadroyu sag bastan sag el diyerekten diye sayabilir mi ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sağdan sola sırayla Cüce, Babacum, Borbag, Horace, Blackrose, Ardeth, Arcane, Mexinth, Praw, Axedice(bereli olan), Sam, Delahede, Deamon of hell[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eaaeuh o son resimde tam esnerken yakalanmış biri komik baya =p[signature][hline].
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 cüce :D ben de arap şeysi gibi kapkara çıkmışım, flaşlar iyice ortaya çıkarmış son 1 aylık arazi çalışmasının izlerini :) azmodai'ye malzeme olacak bir poz veremediğim için üzgünüm ama illa ki birilerinde böle benim uyuklar pozum vardır, habersizce fütursuzca resmedildik akşam ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Nıh nıh Arap şeyı ne abı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hayal gücüne bırakıyorum...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar