nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi istanbulda insanlar kusucam artık, taşınmak istiyorum söyle bi yere, gel selcuk yer degistirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sen de mi ankaradasın abi niye ankaradasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eppek parası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 senko said: boktanlığın şehri ankara gel veya beraber eskişehire el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 restaurant? gerçek hayatta da böyle mi diyorsun diye bi düşündüm 3-5 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bodrum a yerleşesim var kalabalıktan fln. ankara alsın istanbulun yarısını fln. bol bol insanınız olur mis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bodrum da dopdolu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 izmir her zaman güzel ya. atölyeye gitme kisvesiyle konaga akayım ben asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 "nutella yerim" said: bodrum da dopdolu artık kışın? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bodrumda da yazılım/network şirketleri akıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ben giderim, özellikle yurt dışında biraz mecburiyetten de oluyor ama çok da severim lüks bir restorana tek başıma gitmeyi. Eskiden İstanbulda da giderdim evin yakınlarında bi yerlere de artık o kadar cazip gelmiyor, bi de çok para harcatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 az önce esnaf lokantasına gidip taze fasulye yedim. edik: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ben de gittim, çok da güzel oluyor. Tamamen yemeğe konsantre olabiliyorsun, Vedat Milör stayla. Tek başına bi yere gidip morali bozulan insanlar yalnızlıktan çok korkan tipler bence, bir nevi loser'lık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Delikanlı yalnız. Adam gibi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben yerken bişeyler izlemeyi çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 senko said: dasaaa said: neredeyse her öğlen böle yiyorum ben. hatta şöle bişi oldu, işte konuşmuyorum, evde konuşmuyorum falan. aslında anlatacak fazla bişiyim de yok. burada da fazla yazmıyorum. ahah benim problemim bu direk haftasonlarını direk konuşmadan geçiyorum, belki kapıcı gelince çöp yok diyorum o kadar. tüm iletişimim bu direk. ankara da kafayı yemezsem hayatım boyunca yemem sanırsma. bişi olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şunu sık yapanlar çok üzücü ya no lifer forever alone guy off fena ama tek gitmekte bi sakınca yok olabilir cok nadir de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi bi yerden sonra "tek derdim bu olsun" diyorsun. bi de öle düşün, ne kadar üzücü olduğunu kalibre ederkene kullanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 her öglen öyle yiyormussun ama burda öyle iş arası yemek arasından bahsedilmiyor sanırım güzel bi a la carte restorana gidip baslangiclar yok arasicaklar falan diye tek başına takılmak olarak anladım ben yoksa her ogle gidip karın doyurmak bi restoranda normal onda bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok be o da oluyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tüm loserları birleştirip dev bi.. bi boka yaramayan kitle yaratıcam hiçbişiyi doğru yapamayacağız ve bi boka yaramayacağız evet. ama kalabalık olacak. yok lan o da olmayacak. loser dediğin adam evden nadiren çıkar kendi isteği ile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ben genelde paket yaptırıp eve getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yani öyle bişey yapmak için benim acaip bi düşüncelere dalmam lazım ki, sakin sakin güzel bi yemek yerken düşüneyim bir şeyler planlayayım 2 saat falan bişeyler çözeyim kafamda diye yoksa ıhmm mhh mhh diye yemek yemeye gitmek baya sacma geldi şimdi düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Güzel bir yemek yemek istiyorsan yaparsın. Tamam paket yaptırılabilir, eve servis de var ama aynı lezzet değil. Bir buyrun efendim hoş geldiniz var, bir de kuryeden api bozuk var mıydı yea? var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dasaaa said: tüm loserları birleştirip dev bi.. bi boka yaramayan kitle yaratıcam hiçbişiyi doğru yapamayacağız ve bi boka yaramayacağız evet. ama kalabalık olacak. yok lan o da olmayacak. loser dediğin adam evden nadiren çıkar kendi isteği ile zaten. Abi hepimiz tekil bir işe yarıyoruz da, o kadar adam harbi bir şey yapamayız. Ben bir şeyler yaparım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar