eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 3 sene ankarada yaşadım, gerçekten saçma bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 senko said: izmirde istanbulda tek yemiyordum hiç illa birileri oluyordu da ankaraya gelince yalnız yemeye alıştım. ankaralı patilerle takılmıyor muydun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 barbu said: senko said: izmirde istanbulda tek yemiyordum hiç illa birileri oluyordu da ankaraya gelince yalnız yemeye alıştım. ankaralı patilerle takılmıyor muydun sen? takılıom da sürekli yanımda mı olcak adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eklego said: 3 sene ankarada yaşadım, gerçekten saçma bir yer. her şey iyiydi de bunu demeyecektin. ankaralılar izmirliler ve istanbullular basacak burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi adamlar sevgililer, vip gruplar, iş adamlarıı gelsin sövüşleyelim diye mekan açıyorlar sne tek başına gidiyorsun tabi dikkat çekiyor o yüzden aile salonu olan lokantalara gidicen alt katta takılcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 cempostaci said: eklego said: 3 sene ankarada yaşadım, gerçekten saçma bir yer. her şey iyiydi de bunu demeyecektin. ankaralılar izmirliler ve istanbullular basacak burayı şahsi görüşüm bu. bassınlar hayat herkese göre değişmeseydi herkes aynı postu atardı bot gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 çok yalnızım :( 26 yaşıma girdim hala bir saplık abidesiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 her şeyin sosyal bir etkinliğe dönüşmesi şart değil ben de sık sık tek başıma oturup yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 neredeyse her öğlen böle yiyorum ben. hatta şöle bişi oldu, işte konuşmuyorum, evde konuşmuyorum falan. aslında anlatacak fazla bişiyim de yok. burada da fazla yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güzel bi yerden kasıt ne? biraz örneklesen? ben yalnız yaşadığımdan sık sık yalnız yemek yer, kahvaltı ederim de öyle cafcaflı yerlere gitmedim bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ya boğazda balık gibi de olur. istinye park masa restaurant gibi de olabilir. fast food tarzı değil de bir tarz yapmaya çalışmış, düz tavuk ızgara değil de özel menüleri olan yerler gibi düşün. çok sınırlamaya gerek yok güzel yer diye. burger king değil ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok o kadar güzel yerlere gitmiyorum. parasını veriyorum onlar ayağıma geliyor asdasafa şaka bi yana tuahf geliyor o kadarı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yemek için mi yaşıyorsunuz, yaşamak için mi yiyorsunuz. birincisi ise yalnız gidemessiniz, ikincisi ise yalnız gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ne alaka len tırıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kzpmaza said: yemek için mi yaşıyorsunuz, yaşamak için mi yiyorsunuz. birincisi ise yalnız gidemessiniz, ikincisi ise yalnız gidebilirsiniz. tam tersi. 100% tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kzpmaza said: yemek için mi yaşıyorsunuz, yaşamak için mi yiyorsunuz. birincisi ise yalnız gidemessiniz, ikincisi ise yalnız gidebilirsiniz. yaşamak için yiyen neden güzel restoranta gitsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 gidip de tek başıma yemek yediğim zaman olmadı du bida düşeneyim............ yok olmamış. ama tek başıma içtiğim sürekli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 pontipati919 said: kzpmaza said: yemek için mi yaşıyorsunuz, yaşamak için mi yiyorsunuz. birincisi ise yalnız gidemessiniz, ikincisi ise yalnız gidebilirsiniz. yaşamak için yiyen neden güzel restoranta gitsin ki zehirlenip ölmek istemiyor işte bariz belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kzpmaza said: yemek için mi yaşıyorsunuz, yaşamak için mi yiyorsunuz. birincisi ise yalnız gidemessiniz, ikincisi ise yalnız gidebilirsiniz. deep stuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yemekten keyif almak kötü aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tek başına güzel restauranta giden adamı eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım hele çift olarak gidenleri direk kazığa oturtacaksın imza: fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dasaaa said: neredeyse her öğlen böle yiyorum ben. hatta şöle bişi oldu, işte konuşmuyorum, evde konuşmuyorum falan. aslında anlatacak fazla bişiyim de yok. burada da fazla yazmıyorum. ahah benim problemim bu direk haftasonlarını direk konuşmadan geçiyorum, belki kapıcı gelince çöp yok diyorum o kadar. tüm iletişimim bu direk. ankara da kafayı yemezsem hayatım boyunca yemem sanırsma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 senko said: ahah benim problemim bu direk haftasonlarını direk konuşmadan geçiyorum, belki kapıcı gelince çöp yok diyorum o kadar. tüm iletişimim bu direk. ankara da kafayı yemezsem hayatım boyunca yemem sanırsma. yalnız kalblerin şehri angara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 boktanlığın şehri ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar