_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 big beni ne zaman patlattılar ? dünyadan bi haberim şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Surda akilli gecinenler bile olayi kisinin ozgurlugunun gaspedilmesinden Tanri var-yok tartismasina getirdigine gore tum bu yasananlari baya baya normal sayabiliriz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 o ortada bı yerlerde geldı sanırım ama nasıl oldu çözemedimssds haa tamam sapkın falan dmstm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 di said: Surda akilli gecinenler bile olayi kisinin ozgurlugunun gaspedilmesinden Tanri var-yok tartismasina getirdigine gore tum bu yasananlari baya baya normal sayabiliriz sanki. valla ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 di said: Surda akilli gecinenler bile olayi kisinin ozgurlugunun gaspedilmesinden Tanri var-yok tartismasina getirdigine gore tum bu yasananlari baya baya normal sayabiliriz sanki. özgürlüğün gaspedilmesini geçtik çünkü, orda herkes hemfikir. Benim takıldığım nokta bazıları dinsizliği yayma komisyonu başkanından para alıyolarmış gibi din karşısına bilimi koymaya çalışarak dini küçültmeye çalışıyolar. Dinden kastım İslam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Dinin kanitlanmasi gereken bir olgu oldugunu dusunuyorsaniz, konsepti baya baya yanlis anlamissiniz demektir zaten. Bu ayni sekilde tanrinin varliginin yadsinamaz oldugunu iddia eden inananlar icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 2 mesajimla 20 dk es verdirdim konuya lan. Vay anasini. Hatta soyle bile hissettim gorunce; http://www.youtube.com/watch?v=HMB4VED0QCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bence kimse senle tartışmaya girmek istemediği için olabilir sessizliğin nedeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Hmm. Akillica olurdu tabi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben dikkat ettim. en bilgili sensin sanırım. yazılarından anladım. ezersin hepsini gibi duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 big ben varmış dfgjhkfhjkhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Jaegerjaquez said: peki allah yoksa allahı kim yarattı? soru yanlış ama allahın olmadığını kabul edersek yaratan elbette insanın ta kendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hangi insanın ilk kim yarattı len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 cempostaci said: ben dikkat ettim. en bilgili sensin sanırım. yazılarından anladım. ezersin hepsini gibi duruyorsun. Tu tu tu. Zeka kupu masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 2 paragrafta anlatılcak bir mevzuyu gençliğe hitabeye çevirmişsiniz. konu çok gerçekçi gelmedi bana, gerçekse çok talihsiz bir grup denk gelmiş, düşük ihtimal ama olabilir. daha çok atheistlerin okuyup rage'e girmesi için bir kurguya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 di said: cempostaci said: ben dikkat ettim. en bilgili sensin sanırım. yazılarından anladım. ezersin hepsini gibi duruyorsun. Tu tu tu. Zeka kupu masallah. senin kadar olmasak da var iki üç bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben okumadımda havalımanına gelen hacılar mı dövmüş adamı? 2313124 saat yolculuktan falan sonra sdsfs öleyse direk iman gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 @joker... neden gerçekçi gelmedi yahu? sen fatih çarşamba'da uzun saçlı, küpeli, sırtında gitar, elinde "tanrı yok olm" türünden bir kitapla ve hatta maçan sıkıyorsa diğer elinde bira ile yürümeye başla bakalım caddenin başından...Kaçıncı metrede çiviliyorlar seni diyerek biz buradan iddiaya girişelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 15 metre max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 istanbulun X mahallesinin X sokağında ki bir grup içe kapalı getto'dan bahsetmiyor yanlız. bahsedilen yer havalimanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 KuddusiMavra said: @joker... neden gerçekçi gelmedi yahu? sen fatih çarşamba'da uzun saçlı, küpeli, sırtında gitar, elinde "tanrı yok olm" türünden bir kitapla ve hatta maçan sıkıyorsa diğer elinde bira ile yürümeye başla bakalım caddenin başından...Kaçıncı metrede çiviliyorlar seni diyerek biz buradan iddiaya girişelim... olay fatihte gerçekçi. ama sıkıntı şu aslında. insanlar bunun nadir yerlerde gerçekçi olduğunu bildiği için, öyle hikayeler uyduruyor ki sanki tüm Türkiye'de böyleymiş imajı veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bundan sonra tartışma yakaladığım topiklerde skor tutucam ve argümanları display edicem ara ara hayat amacımı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 "Bilim hiçbir zaman herşeyin cevabını verebilir olamayacak" denmiş, buna karşılıkta "inanç"ı savunuyor acaip adamlar. Anlamsız tek bir kitabın dediğini "bilgiye" tercih ediyor bazıları. Kafalar kafalar... Bilim herşeye cevap bulacaktır elbet, herşey sonsuzluğa uzanan bir terimse, bilim de sonsuzluğa uzanarak cevaplamaya devam edecek. Ya da ben götümden bir kitap uydurayım, onla takılın bence. Kitab-ı Lathspeliye olsun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Joker said: istanbulun X mahallesinin X sokağında ki bir grup içe kapalı getto'dan bahsetmiyor yanlız. bahsedilen yer havalimanı. yer havalimani ama o gettolardan gelenlerin toplandigi bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şuna bilim diyip durmayın ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar