Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS 6.1

Chewy

Öne çıkan mesajlar

3G'yi kıl payı ceken bi yerdeyseniz ve 3G'yi acık bırakırsanız ne oldugunu anlamadan pilin bittigini gorursunuz :)

Aynı sey 2G icin de gecerli ama tabi 3G'nin somurdugu kadar hızlı somurmez. Sahadan uzak oldugunuz surece telefon daha fazla guc harcar sinyal alabilmek icin. Bu da sarjın hızlı bitmesine sebep olur.
Sosyal ağlarda paylaş

6.1 ile benim iPhone 4 biraz hızlandı sanki. Pil sorunu da azaldı. Programlar açılırken falan bariz bir takılma oluyordu, o gitti.

Pil daha iyi dayanıyor gibi ama tam emin değilim, bakıcam.

Yakında alete hard reset atmayı planlıyorum. Restore falan etmeden direk baştan herşeyi elle kurmak falan. Pil problemi yaşayanlar için önerilen birşey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu.

bırak 5 saati fln.

ben hala 5 deyim o yüzden yemio güncellemek
burda bir abartma var

2:30 saat dedigin 150 dakika.
yani 15 dakika standby'da %10 sarj gitmesi lazim.
oyle bir cihaz varsa video cekip youtube'a koysun, tim cook arayip ozur diler
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

Dworgian said:

ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu.

bırak 5 saati fln.

burda bir abartma var

Abi onun o kadar umurunda degil ki o kadar. En son ise geldiginde sarjda tutuodu telefonu. Zaten artik ayni bolumde degiliz. Ha sarjdan cikardigi saat konusunda fark olabilir belki hani ben yanlis hatirliyorumdur dicem, ama o kadar olmasa, onun yarisi kadar bile olsa sakat yahu. Hani yarisi olsa oglene kadar gidecek demek sarj. E oldu kablolu bir iphone um olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:

öyle bi sacmalik olamaz
benim 1 gün yogun kullanimda cok rahat gidiyor
gecenlerde gece sarj etmeyi unuttugum icin 2 gün 3 saat sonunda %10 sarjim vardi daha
evet 3g wifi vs hepsi acik

Yogun kullanimi tanimlamak lazim. Telefonla konusma kullanimi ise gider bir gun ama benim telefon aksam eve geldigimde (sarjdan cikartma sabah 07.30 aksam eve gelis 19.00), %40 50 oluo. İsyerinde de wifi da telefon surekli ama.

1.5 gun gormeme imkan yok ama. Hic dokunmasam belki
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

Dworgian said:

bırak 5 saati fln.

burda bir abartma var

yazılımsal bir hatadan dolayı cok kısa surede sarjımın bittigi olmustu benim de birkac kez. reset falan cakıp duzeltmistim. daha once de yazmıstım forumda, baska yasayanlar da olmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...