Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sallamayın ya gitmiyor işte %100 den 3G kapalı 9 saatte %20 nin altına düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 benim fix 1.5-2 gün gidiyor çok kullanırsam 1 gün, 9 saatte falan hiç şarjım bitmedi iphone4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 1 saat = %10 daha iyi performans gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 her programa gps izni veriyorsanız ondan düşüyo olabilir. benim sağlam gidiyo şarj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Battery doctor diye bir app var iyi o baya. Hangi uygulamanın ne kadar pil yediğini gösteriyor. http://i.imgur.com/1W7aaQe.jpg Sunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hihi salliyorum simdi ise böyle3 saat fazladan eklemisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 birinde 5 saat kullanmışsın sürekli, alttakinde 2 saat. zaten beklemedeyken hiç bir şey yemiyor ki alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dedigim gibi yogun kullanimda 1 gün yetiyor sarj ama onun disinda 2 günde gidebiliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 2 gun standby yatmis telefon 2 gun sarj gidiyo diyo dsfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 aynen öyle fistan :) ilk mesajimi oku önce istersen ben 2.5 saatte sarjin bitmeyecegini söylüyorum eger bitiyorsa sorun ios'ta degil telefonun kendisindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Absolut said: 5 saatte sarj bitirmek için sürekli nette gezerken bluetooth ile konuşup diğer yanda GPS programı açık olması falan lazım. clash of clans oynayıp anime izliyordum full şarj varken tam bir mesai gidiyordu ya = 4saatlik kayıp var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Fistan said: sallamayın ya gitmiyor işte %100 den 3G kapalı 9 saatte %20 nin altına düşüyor Bu imkansiz. 3g kapali ben 2 gün kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ahmedinejad said: birinde 5 saat kullanmışsın sürekli, alttakinde 2 saat. zaten beklemedeyken hiç bir şey yemiyor ki alet. 2 saat kullanım bende de var, 93. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/phot.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bende %69 a düştüydü ya. ne kullandığımızla alakalı biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ha bir de şebekeyle baya alakası var. aeva'nın az çektiği yerlerde deli gibi azalıyor aletin şarjı. hele tek çubuk falanken baya baya gitmeye başlıyor. sanırım şebekeyi stabil tutabilmek için fazla enerji harcamaya başlıyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Standby ile kullanim halini karistiran arkadaslara bisi diyemiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 3G'yi kıl payı ceken bi yerdeyseniz ve 3G'yi acık bırakırsanız ne oldugunu anlamadan pilin bittigini gorursunuz :) Aynı sey 2G icin de gecerli ama tabi 3G'nin somurdugu kadar hızlı somurmez. Sahadan uzak oldugunuz surece telefon daha fazla guc harcar sinyal alabilmek icin. Bu da sarjın hızlı bitmesine sebep olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 6.1 ile benim iPhone 4 biraz hızlandı sanki. Pil sorunu da azaldı. Programlar açılırken falan bariz bir takılma oluyordu, o gitti. Pil daha iyi dayanıyor gibi ama tam emin değilim, bakıcam. Yakında alete hard reset atmayı planlıyorum. Restore falan etmeden direk baştan herşeyi elle kurmak falan. Pil problemi yaşayanlar için önerilen birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dworgian said: ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu. bırak 5 saati fln. ben hala 5 deyim o yüzden yemio güncellemekburda bir abartma var 2:30 saat dedigin 150 dakika. yani 15 dakika standby'da %10 sarj gitmesi lazim. oyle bir cihaz varsa video cekip youtube'a koysun, tim cook arayip ozur diler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Jailbreak çıktı 6.1 için , jb yapıp cydia dan bişeyler yükleyince şarjı daha iyi gidiyor aletin. der ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ipod touchı update etsemmi ya. 6 yükledikten sonra yavaşladı alet takılıyo falan 2 program açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mum_Chamber said: Dworgian said: ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu. bırak 5 saati fln. ben hala 5 deyim o yüzden yemio güncellemekburda bir abartma var 2:30 saat dedigin 150 dakika. yani 15 dakika standby'da %10 sarj gitmesi lazim. oyle bir cihaz varsa video cekip youtube'a koysun, tim cook arayip ozur diler Abi onun o kadar umurunda degil ki o kadar. En son ise geldiginde sarjda tutuodu telefonu. Zaten artik ayni bolumde degiliz. Ha sarjdan cikardigi saat konusunda fark olabilir belki hani ben yanlis hatirliyorumdur dicem, ama o kadar olmasa, onun yarisi kadar bile olsa sakat yahu. Hani yarisi olsa oglene kadar gidecek demek sarj. E oldu kablolu bir iphone um olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ultrAslan said: öyle bi sacmalik olamaz benim 1 gün yogun kullanimda cok rahat gidiyor gecenlerde gece sarj etmeyi unuttugum icin 2 gün 3 saat sonunda %10 sarjim vardi daha evet 3g wifi vs hepsi acik Yogun kullanimi tanimlamak lazim. Telefonla konusma kullanimi ise gider bir gun ama benim telefon aksam eve geldigimde (sarjdan cikartma sabah 07.30 aksam eve gelis 19.00), %40 50 oluo. İsyerinde de wifi da telefon surekli ama. 1.5 gun gormeme imkan yok ama. Hic dokunmasam belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mum_Chamber said: Dworgian said: ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu. bırak 5 saati fln. ben hala 5 deyim o yüzden yemio güncellemekburda bir abartma var 2:30 saat dedigin 150 dakika. yani 15 dakika standby'da %10 sarj gitmesi lazim. oyle bir cihaz varsa video cekip youtube'a koysun, tim cook arayip ozur diler yazılımsal bir hatadan dolayı cok kısa surede sarjımın bittigi olmustu benim de birkac kez. reset falan cakıp duzeltmistim. daha once de yazmıstım forumda, baska yasayanlar da olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi apple, yıllardır aynı şirket. bi update çıktımı beklicen, 8-9 ay sonra falan geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar