Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS 6.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Kardesimin iphone unu bugun calistim. Sadece yazilim guncellemeden, buttona tikladim. Tele ardindan restart geldi, suan kapandi ve surekli apple logosu gelip gidiyor. Bilmedigim bir sey mi var? Skinti ne?
Mesaj tarihi:
ya bu s. telefonunu 10 saate bir şarja tamak zorundamıyım
baslicam ayfonuna
parası neyse vereyim içine nukleer reaktor kurdurayım
bu ne lan
benim 93 yılındaki kablolu uzaktan kumandalı arabamın pili bitmiyordu lan bu kadar cabuk
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

telefonumun sarzi 48 saat zorlanmadan gidiyor, apple s3'ten bildirdi..

/fight

iphone 10 saat gidiyorsa s3'te 12-13 saat falan gidiyor çok ilerde değil s3, yani 48 saat kullanabilmek için gerçekten telefona dokunmuyor olman lazım. ya da ben artık bir bırakmalıyım.
Mesaj tarihi:
Chewy said:

Selam,

Kardesimin iphone unu bugun calistim. Sadece yazilim guncellemeden, buttona tikladim. Tele ardindan restart geldi, suan kapandi ve surekli apple logosu gelip gidiyor. Bilmedigim bir sey mi var? Skinti ne?

soft restore dene

kapama/açma tuşu + home tuşu basılı tut. kapansın açılsın. apple logosu geldiğinde bırak tuşları
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

22 saat olmuş telefon yari şarza bile gelmemiş, öyle yapıyım bari başka türlü bitmicek şarzı :( (bide %95te cıkarmiştim şarzdan)

http://galeri.uludagsozluk.com/51/14-subatta-profil-resmini-forever-alone-yapmak_112511.jpg
Mesaj tarihi:
abi interneti ihtiyacim olmadginda kapalı tutuyorum, onun dısında sıkıldıkca oyun, tüm gün msjlasma. bugun kordona inerken ve geri gelirken müzük dinledim falan. dün gece %55ti msji attgmda, suan %30 yani deal with it
Mesaj tarihi:
wifi kullandım, 3g'yi dün kullanmistim %55 yazmadan önce, 1gün 13 saat olmus %29da suan,

4.1.2 geldi bu arada faydasi olmuş da olabilr, ama telefonun şarzından hiç şikayetim olmadi. ama ne zaman iphone'u olan biri görsem, off sarzım diyor
Mesaj tarihi:
ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu.

bırak 5 saati fln.

ben hala 5 deyim o yüzden yemio güncellemek
Mesaj tarihi:
öyle bi sacmalik olamaz
benim 1 gün yogun kullanimda cok rahat gidiyor
gecenlerde gece sarj etmeyi unuttugum icin 2 gün 3 saat sonunda %10 sarjim vardi daha
evet 3g wifi vs hepsi acik
  • Yeni Oluştur...