Chewy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Selam, Kardesimin iphone unu bugun calistim. Sadece yazilim guncellemeden, buttona tikladim. Tele ardindan restart geldi, suan kapandi ve surekli apple logosu gelip gidiyor. Bilmedigim bir sey mi var? Skinti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 islemci yanmis, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oeh nasi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 reset meset biseyler yapiyodur abi, bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 2 saattir bu modda pf. Nese yarin restore edicem baska care yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yeniden baslatamıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 jailbreak varmıydı telefonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 http://i.imgur.com/KJAJDbS.jpg şarjın ebesiyle halleniyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ya bu s. telefonunu 10 saate bir şarja tamak zorundamıyım baslicam ayfonuna parası neyse vereyim içine nukleer reaktor kurdurayım bu ne lan benim 93 yılındaki kablolu uzaktan kumandalı arabamın pili bitmiyordu lan bu kadar cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 telefonumun sarzi 48 saat zorlanmadan gidiyor, apple s3'ten bildirdi.. /fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ya s3 le git kumda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 22 saat olmuş telefon yari şarza bile gelmemiş, öyle yapıyım bari başka türlü bitmicek şarzı :( (bide %95te cıkarmiştim şarzdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 apple 1 sene giden pil yapacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 applev0dka said: telefonumun sarzi 48 saat zorlanmadan gidiyor, apple s3'ten bildirdi.. /fight iphone 10 saat gidiyorsa s3'te 12-13 saat falan gidiyor çok ilerde değil s3, yani 48 saat kullanabilmek için gerçekten telefona dokunmuyor olman lazım. ya da ben artık bir bırakmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Chewy said: Selam, Kardesimin iphone unu bugun calistim. Sadece yazilim guncellemeden, buttona tikladim. Tele ardindan restart geldi, suan kapandi ve surekli apple logosu gelip gidiyor. Bilmedigim bir sey mi var? Skinti ne? soft restore dene kapama/açma tuşu + home tuşu basılı tut. kapansın açılsın. apple logosu geldiğinde bırak tuşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 applev0dka said: 22 saat olmuş telefon yari şarza bile gelmemiş, öyle yapıyım bari başka türlü bitmicek şarzı :( (bide %95te cıkarmiştim şarzdan) http://galeri.uludagsozluk.com/51/14-subatta-profil-resmini-forever-alone-yapmak_112511.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 3g si açık ve normal kullanımda bir telefonun o halde olmasına imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 çince oldu lan açılınca cihaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi interneti ihtiyacim olmadginda kapalı tutuyorum, onun dısında sıkıldıkca oyun, tüm gün msjlasma. bugun kordona inerken ve geri gelirken müzük dinledim falan. dün gece %55ti msji attgmda, suan %30 yani deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yani hic 3G ve Wifi kullanmadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 wifi kullandım, 3g'yi dün kullanmistim %55 yazmadan önce, 1gün 13 saat olmus %29da suan, 4.1.2 geldi bu arada faydasi olmuş da olabilr, ama telefonun şarzından hiç şikayetim olmadi. ama ne zaman iphone'u olan biri görsem, off sarzım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 oha şarj bitti lan 5saatte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 5 saatte sarj bitirmek için sürekli nette gezerken bluetooth ile konuşup diğer yanda GPS programı açık olması falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ios 6 ya geçen bi müdürüm vardı. sabah evden çıkarken (08.00 gibi) şarjdan çıkarttığı telefonu öyle durduğu yerde 10.30 gibi fln kapanıodu. bırak 5 saati fln. ben hala 5 deyim o yüzden yemio güncellemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 öyle bi sacmalik olamaz benim 1 gün yogun kullanimda cok rahat gidiyor gecenlerde gece sarj etmeyi unuttugum icin 2 gün 3 saat sonunda %10 sarjim vardi daha evet 3g wifi vs hepsi acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar