Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Improved Blessing of Might Rank 5/5 Increases the Attack Power bonus of your Blessing of Might by 20%. Benediction Rank 5/5 Reduces the Mana cost of your Retribution spells by 15%. Improved Seal of the Crusader Rank 5/5 Increases the Attack Power bonus of your Seal of the Crusader and the Holy damage increase of your Judgement of the Crusader by 15%. Deflection Rank 5/5 Increases your Parry chance by 5%. Seal of Command Rank 1/1 55 Mana Instant cast Fills the Paladin with the spirit of command for 30 sec, giving the Paladin a chance to deal additional Holy damage equal to the damage of the Paladin's weapon. Only one Seal can be active on the Paladin at any one time. Unleashing this Seal's energy will judge an enemy for 30 sec, causing 24 Holy damage anytime the enemy becomes stunned. Only one Judgement per Paladin can be active at any one time. Anticipation Rank 5/5 Increases your Defense skill by 10. Precision Rank 3/3 Increases your chance to hit with melee weapons by 3%. Consecration Rank 1/1 200 Mana Instant cast 8 sec cooldown Consecrates the land beneath Paladin, doing 120 Holy damage over 8 sec to enemies who enter the area. Blessing of Kings Rank 1/1 64 Mana Instant cast 30 yd range Places a Blessing on the friendly target, increasing total stats by 10% for 5 min. Players may only have one Blessing on them per Paladin at any one time. Retribution Total: 31 Holy Mastery Improved Lay on Hands Rank 2/2 Gives the target of your Lay on Hands spell a 30% bonus to their armor value from items for 1 min. Spiritual Focus Rank 5/5 Gives your Flash of Light and Holy Light spells a 70% chance to not lose casting time when you take damage. Revelation Rank 2/2 Reduces the cooldown of your Lay on Hands and Divine Intervention spells by 20 min. Divine Favor Rank 1/1 25 Mana Instant cast 2 min cooldown When activated, gives your next Flash of Light or Holy Light spell a 100% critical effect chance. Holy Total: 10 Protection Mastery Improved Devotion Aura Rank 5/5 Increases the armor bonus of your Devotion Aura by 25%. Toughness Rank 5/5 Increases your armor value from items by 10%. Protection Total: 10 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 lvl 60 da sadece shield chant i ustumde olunca total de 7200 AC gibi bir rakam olacak talentlardan %10 bonus ekleyin 7920 birde lay on hands basinca %30 daha bonus alacagim armor value ye 10k AC sinirini asiyorum :) bu arada blessing of gods i falanda priest stamina ustune potion diktinden sonra cakarsam %10 bonus butun statlara aman aman :) haaaa Stone skin potion ida hesaba katin lutfen :) 1 dakkalik olani 1300 ekliyor kafadan 12000 AC ye vuruyor veya 1 saatlik olani 350. zaten bu saaten sonra hangi melee class vuracakmis sasarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 haa tabiki dmg vuramiyorum ayri :) o yuzden yanima guzel bi dmg dealer lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sen anlıyosundur şimdi, yüksek ac'li adama vurmak için önemli olan dmg aralığı di mi? yani eşşek gibi dps'si olan daggerlar, one-handed silahlar falan pek işe yaramıyor bu durumda? warrior karakterime shield mi gitsem, two handed mi gitsem karar veremiyorum da. genel olarak hızlı düşük dmg silahlar mage'lere karşı, yüksek dmg yavaş silahlar yüksek armorlulara karşı iyi denebilir mi? bu yüksek dmg'lı yavaş silahlar büyü kullanıcılarına karşı ezilir mi?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Iiide Ac to hiti etkilemiyor ki Ac %Dmg i etkiliyor die biliyorum. (5*Sunder talentsiz 2250 aliyor ordan onubi dushuver)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 adam 5 combo point i ona harcarsa 12000 den 10000 e duserim yani :) ustelik rohaha :) neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 birde soyle dusunun %35 interrupt olmama sansi chant i + %70 healing lerde interrupt olmama sansi... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paladin'e gelen son nerften sonra hala paladin askiyla yanip tutusuyorsunuz ha.. helal olsun valla ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 tek basina hele hic birsey... ama group icin olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olmasada olur bence dmg i yok tanklik yapamiyor cunku sen dalsanda ben outdmg edip aggroyu aliyorum tepeme sen ordan bakarsin sonra enguzeli hunter olcak grupta salicak peti tank olarak kendiside iyi dmg veriyor uzaktan uzaktan , pet aten direk aggro master moblar birdaha kimseye donmuyor bide priest olcak arkada healdi buffdi , alchemy kasan birisi olursa dahada guzel 2 rogue dmg icin 1 de mage kalabalik grouplari sheeplemek icin bunden guzel grup gormedim henuz[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Ceti, 18 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Improved Blessing of Might Rank 5/5 Increases the Attack Power bonus of your Blessing of Might by 20%. Benediction Rank 5/5 Reduces the Mana cost of your Retribution spells by 15%. Improved Seal of the Crusader Rank 5/5 Increases the Attack Power bonus of your Seal of the Crusader and the Holy damage increase of your Judgement of the Crusader by 15%. Deflection Rank 5/5 Increases your Parry chance by 5%. Seal of Command Rank 1/1 55 Mana Instant cast Fills the Paladin with the spirit of command for 30 sec, giving the Paladin a chance to deal additional Holy damage equal to the damage of the Paladin's weapon. Only one Seal can be active on the Paladin at any one time. Unleashing this Seal's energy will judge an enemy for 30 sec, causing 24 Holy damage anytime the enemy becomes stunned. Only one Judgement per Paladin can be active at any one time. Anticipation Rank 5/5 Increases your Defense skill by 10. Precision Rank 3/3 Increases your chance to hit with melee weapons by 3%. Consecration Rank 1/1 200 Mana Instant cast 8 sec cooldown Consecrates the land beneath Paladin, doing 120 Holy damage over 8 sec to enemies who enter the area. Blessing of Kings Rank 1/1 64 Mana Instant cast 30 yd range Places a Blessing on the friendly target, increasing total stats by 10% for 5 min. Players may only have one Blessing on them per Paladin at any one time. Retribution Total: 31 Holy Mastery Improved Lay on Hands Rank 2/2 Gives the target of your Lay on Hands spell a 30% bonus to their armor value from items for 1 min. Spiritual Focus Rank 5/5 Gives your Flash of Light and Holy Light spells a 70% chance to not lose casting time when you take damage. Revelation Rank 2/2 Reduces the cooldown of your Lay on Hands and Divine Intervention spells by 20 min. Divine Favor Rank 1/1 25 Mana Instant cast 2 min cooldown When activated, gives your next Flash of Light or Holy Light spell a 100% critical effect chance. Holy Total: 10 Protection Mastery Improved Devotion Aura Rank 5/5 Increases the armor bonus of your Devotion Aura by 25%. Toughness Rank 5/5 Increases your armor value from items by 10%. Protection Total: 10 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 DD degilsin,Tank degilsin.bu karakteri ne olarak dizayn ettin ben tam olarak anlayamadim?bence olmamis,ama bu senden degil chacterin nerflenmesinden,seal of command in (nerdeyse) kaldirilmasindan kaynaklaniyor,oyunda AC oyle buyuk bi olay degil,baal in da dedigi gibi aggrolar sadece petler tutabiliyor,buyuk ihtimal ben hunterim oyun cikinca.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 peki bir şey sorayım Paladine Dagger skili öğretsen bir ondan sonra agility stamina veren setleri yüklensen , hem hızlı hem etkili olur mu ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Oha krazz düşünmek istemiyorum 15k armorlu elinde dagger olan bi paladini :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ee gördüm bir tane de ondan şeyeyttim, herif yıldırım gibi hızlı idi bir human paladin üstüne stealth detection yapiyor rogue diye bir şey bırakmadı herif ortalıkta.Actionda idik te o sırada ben hunter olarak bir cok kere ezildim.Da bu herif ölmek bilmedi.level 22[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dediğin gibi bi olay varsa herkes pala olur da. Elinde dagger varken weapon abilitylerini kullanabiliyormusun ? Kullansan bile bunu da nerflerler bence :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benim yukardaki soruya cevap veren?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 senin soruna bence hızlı silahları tercih etmelisin, bu sanırım herkese karşı etkili olur,interupted olurlar mageler, ki senden daha yavaş vuran bir adama sen o arada en azından iki tane vurursun.O silahı kaldırıp indirinceye kadar.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 dagger kullanmanin bir mantigi yokki daggerin dmg 'i zaten cort rogue'un bile dagger kullanmasinin tek sebebi abilityler pala napicak ability siz dusuk dmg li daggerla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 thottbot'tan baktım da, dps'si en yüksek silahların başında dagger geliyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Mirage, 19 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: thottbot'tan baktım da, dps'si en yüksek silahların başında dagger geliyor. daha bi dikkatli bak bence :) bak şu en yuksek dps li axe http://www.thottbot.com/?i=11025 su en yuksek dps mace http://www.thottbot.com/index.cgi?i=11013 bu sword http://www.thottbot.com/?i=9694 buda thottbot'ta gozuken en yuksek dps dagger ki dagger midir nedir ne oldugu bile belirsiz http://www.thottbot.com/?i=18701 [Bu mesaj baaluo tarafından 19 Kasım 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hmm doğru, ben epic item'lara bakmamışım. ama genel olarak yine de dagger geliyor. hatta en iyi sword 37 dps, en iyi dagger 36.5 dps. demek istediğim, aynı dps'yi alıyorsak, niye yavaş olan kullanılır ki? armor class'ın dmg'a ya da to hit'e etkisi nedir? önemli olan sırf dps değildir herhalde, nerden bilgi alabilirim bu konu hakkında?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 rogue ıcın main hand dagger off hand sword bölece daha etkili olun yada off hand mace te olur sıze kalmıs 2 tane daggerın o kadar espirisi yok[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Mirage, 19 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki: hmm doğru, ben epic item'lara bakmamışım. ama genel olarak yine de dagger geliyor. hatta en iyi sword 37 dps, en iyi dagger 36.5 dps. demek istediğim, aynı dps'yi alıyorsak, niye yavaş olan kullanılır ki? armor class'ın dmg'a ya da to hit'e etkisi nedir? önemli olan sırf dps değildir herhalde, nerden bilgi alabilirim bu konu hakkında? aynı dps yi almıyorsun dps demek damage peer second demek yani vurduğu toplam damage vurduğu süre aralığına bölüyo damage i en yüksek olan axe en düşük olan dagger hızı en fazla olan isa dagger yani burdaki mantık daggerla aynı damage i bikaç vuruşta yaparken axe da 1 vuruşta yapıyosun (crit.ler hariç)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tamam işte aynı dps'yi alıyorsun. 37 ile 36.5'u aynı kabul ediyorum. damage per second, senin de dediğin gibi saniyede verilen hasar oluyor. bu durumda iki silahın dps'si aynı ise belli bir sürede vereceğin dmg aynı demektir. yukarda yazdığını anlamadım. hem aynı dps'yi almıyorsun demişsin, hem de sonra tam tersini söylemişsin. aynen sonda yazdığın gibi. dps aynı bir balta ve dagger var diyelim. balta bir hasarı tek vuruşta verirken, dagger aynı hasarı 3 vuruşta veriyordur. ama dagger'ın 3 vuruş yaparken balta 1 vuruş yapabiliyordur. sonuçta aynı sürede toplam verdiğin dmg aynıysa niye yavaş olan kullanılsın diye soruyorum ben de. ability'lerden olabilir gerçi. mesela bazı ability'ler şöyle: instant cast, weapon dmg aralığı + 30 dmg. yani elimizde 100-200 dmg veren bir axe varsa, bu ability eşşek gibi dmg verirken, dagger varsa hiç bir işe yaramayacak. ama armor yönünden bir şey farketmiyor mu? atıyorum armor'u çok yüksek bir rakip var. bizde de çok hızlı ve düşük dmg'lı bir dagger var. eğer elimizde aynı dps'li yavaş bir balta olsaydı belli bir sürede vereceğimiz dmg farkedecek miydi? bu armor class'ın işlevine göre değişebilir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Mirage, 19 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki: aynen sonda yazdığın gibi. dps aynı bir balta ve dagger var diyelim. balta bir hasarı tek vuruşta verirken, dagger aynı hasarı 3 vuruşta veriyordur. ama dagger'ın 3 vuruş yaparken balta 1 vuruş yapabiliyordur. sonuçta aynı sürede toplam verdiğin dmg aynıysa niye yavaş olan kullanılsın diye soruyorum ben de. üsttekinin cevabı alttaki :D (benim söylemek istediğim ortalama damage gibi bişeydi tam izah edememişim) said: ama armor yönünden bir şey farketmiyor mu? atıyorum armor'u çok yüksek bir rakip var. bizde de çok hızlı ve düşük dmg'lı bir dagger var. eğer elimizde aynı dps'li yavaş bir balta olsaydı belli bir sürede vereceğimiz dmg farkedecek miydi? bu armor class'ın işlevine göre değişebilir. ewt vereceğin damage farkedecekti zaten rogue ların warriorlara karşı şansı %40 kanımca [signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 19 Kasım 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar