Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bu arada kızın nereli olduğu muhabbeti dönmüş,kökeninde yugoslav göçmenliği var yanlış hatırlamıyosam,ama Allahı var bi kaşarlık falan sezmedim ben..yani düzgün bi kıza benziyodu günahını boşuna almayayım,belki şarkıcı olmak istiyodur o yüzden ido'yu kendine uygun bulmuştur,malum bu piyasaya giren herkes birileriyle takılmadan bi yerlere gelemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi yere gelmesi gerekiyorsa,gelsin biz yer ayarlarız ya np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İdodan tipsizsen git en yakın camdan atla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ObuzHapsever said: İdodan tipsizsen git en yakın camdan atla bence. lan siz malmısınız,ordaki espriyi anlamadınız mı illa açıklama mı yapayım uzun uzun,standartların üzerindeyim dedim bu ciddi olan kısmı makarası da ama şu an ki görünen duruma göre idodan tipsizim kız onu tercih ettiğine göre dedim :D resmen uzun uzun açıkladım ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hacı sen yanlıs yaptın , ibo benim artığımı yiyor dicektin alacaktin pati ahalisinden +rep leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ha,malmısınızda ayıb olmuş arkadaşa,şikayet ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 eski said: hacı sen yanlıs yaptın , ibo benim artığımı yiyor dicektin alacaktin pati ahalisinden +rep leri yok be kanka öyle diyince de bu adamlar benden resimdir falan isticeklerdi lan o kadar bişey yaşamadım ki illa bi yerden patlardım yani :D ben unutamadığımdan değil maksat geyik dönsün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ObuzHapsever said: İdodan tipsizsen git en yakın camdan atla bence. koy lan fotonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 marksman said: ObuzHapsever said: İdodan tipsizsen git en yakın camdan atla bence. koy lan fotonu sen koy altına ben koyucam :D o hata yapılır mı lan brad pit olsam burda şey diye sormazlarmı adama off sarı saç baby face bu ne lan tam bursalısın demezler mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Albüm var garbıçta, çokta güzel koyuyoruz fotoları arada bir nolacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ido gayet yakışıklıklı lan haterlar sizi, fıstık gibi kızda yapmış helal koçuma benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dilana hadi tezek atiyoruz da bu kiz da mi cirkin hepiniz mi ancelina joli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kız iyi la kıza bişi demedikki.olsada yesek hmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 olm bu idoya yakışıklı diyen adamları harbi merak ediyorum lan nasıl tiplere sahipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 var benim spor bölümünde foto çok istiyosan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jaegerjaquez said: var benim spor bölümünde foto çok istiyosan bak kanka iyi ki kız doğmamışın o zaman,ne kadar güzel olursan ol sonun böyle bi adamla olucaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hmm peki, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://img824.imageshack.us/img824/7162/raistllin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ASDLŞSDFSDFGİŞDFHFGHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 EVIL_DeaD said: http://img824.imageshack.us/img824/7162/raistllin.jpg ahahaha koptum lan piç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 AJSADUHSADUHASHUDFSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 marksman said: ObuzHapsever said: İdodan tipsizsen git en yakın camdan atla bence. koy lan fotonu "lan" mı? Bu arada kız da içerde güzel dışarda acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar