KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Silphatos said: arif erdem mi ahah :) yav ben de ilk duydum, direk güldüm ama sonra kardeşim geldi aklıma ve kendimden utandım. ve sonra bir daha güldüm B)- tabi o sıralar bu arif hala top oynuyor, kardeşimle birlikte galatasaray maçlarında arif erdem'e ekstra küfür eder buldum kendimi. ve kardeşimin neden bu herife bir süredir bu kadar hırsla küfür ettiğini de anlamış oldum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Theridone said: adam konuya hepten yabancı usta harbiden yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bu hamilelik topici noldu ya akşam okurum diyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kizin anne veya babasi yada 2 si birden kesin yabanci/gocmen.Tr standartlarina gore baya da gideri var kutur kutur sadsffsa.Ido ve torunlari 3-4 nesil boyle kizlarla evlense , tipi anca duzeltirler. Balkan ulkelerinde elini sallasan bunun gibi kizlara rastliyorsun ayri mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ulan daha ben bakmadım kızın resmine, o kadar güzel mi? bakayım... edit: lan yok beee, bizim anadolu kızlarının köpeği olsun, klasik balkan göçmeni çocuğu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 özel hayatın gizliliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hangi özel hayatın gizliliği? yav kız gitmiş feysbuk neyin ortamlarda paylaşmış fotolarını, memesindeki ibrahim yazan dövmeyi...reklam yapıyor işte, 3-5 ay gezer tozarlar. ne kadar çok ismini duyursa kardır, yarın bir gün ya bir dizide oynar, ya model olur, meslek sahibi olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yok sana değildi o yukarda arkadaş hamilelik topiğine noldu demişte ona demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ok.özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hmm saol mono. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kız iyi yere kapak atmış işini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bin tane kapağım olsa birini atmam abi idoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kiz ido'dan sonra ibrahimovic e varacakmis ondan ibrahim yazdirmis gogsune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hea gazozumu açtırırdım ama doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi ido sahanin sapık emlakcisi resmen http://www.youtube.com/watch?v=GdNcMIKbQlI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kiz dogru yolda. idodan iner ucaga biner. arada topugundan vurulmazsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi bilip bilmeden kız hakkında önyargılı hertürlü pislik yorumu yapınca mutlu mu oluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ananız bacınız yok mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İDO'nun zamanı geçti, artık BUDO var; http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/11/26/budo-aralik-ta-seferlerine-basliyor-2825293.Jpeg http://img6.mynet.com/ha7/yurt/b/budo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sevgiliniz, kız arkadaşınız, karşı cinsten bir dostunuz da mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bir kediniz bile mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya bi video vardı turk olsa gerek counter strike silah sesleriyle mesela adam böle dolaba kerkiniyordu AK47 sesiyle falan neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 KuddusiMavra said: panpa; kusura bakma da bu (1) ve (2) arasındaki yaman çelişki sadece benim mi dikkatimi çekti? çok iyi anlaşıyoruz demişsin de galiba sen çok iyi anlaşıyormuşsun kızla ama o seninle anlaşamıyormuş... Ya ben ona farklı gözle bakıyorum o bana arkadaş gözüyle yanına sokmaya çalışıyo anlamında çok zor bişey değil bunu anlamak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ido matrak bi tip. tanısanız seversiniz. kızı her türlü hak ediyor. zaten dövmeler mövmeler belli ki idodan çok kız bu işe meraklı olmuş. hadi hayırlısı. kıskanmayın çalışın sizin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar