_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 piramidi kurmuşun moda tepki koyuyosun üstüne.Sende he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kızın dudaklar ne iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaaa said: _Rave said: Loser edebiyatı yapmak için post atmadım zatende kız arkadaşım göğsüne koluna adımı yazıp sonsuz koysa ''Niye lan? yazdırcak başka bişey bulamadın mı?'' diye sorarım heralde.Sen istiyosan alnına yazdırtırsın sevgilinin.Tipten tipe seni o kadar seven çıkmaz lan Çıkmaz dedim ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 reampage said: kaşlara tutulmuştur kız bence moda tek kaş. abi tek kaş modamı değilmi şimdi ona göre bırakacam :).. genetik miras abi dedemden bir amcama bir bana birde biladere vurdu bu kaş olayı.. çok belli olmuyor ama orta birleşik ama ido'nunki kadar gibi kalın değil ya 30 yaşıma geldim daha barışamadım şu kaşlarla.makinayla aldırıyorum berbere ama geçenlerde baya büyük firmanın sahibi ile görüşme sırasında (giyim sektorü isim vermiyim) adam tutturdu "sende kürtlük vardır kesin".ankaralıyım diyorum ""aa ciddimisin" "ankaradan nerden gelmişsiniz" falan adam benim kaşlarla prim yaptıya la! lazer yaptıracam oynamıyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaaa said: kesin Olsun sana da çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Balonuda title olarakmı verdiler naptılar anasını satim okadar post kastım kaç gün geçti patlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557110_4660062214958_2111789229_n.jpg <-> http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/379/%C4%B0DO%20TATLISES%20VE%20ZEYNEP%20ECE%20AKENG%C4%B0N%2028%20OCAK%202013/7871d0a0641111e292fc22000a1f9806_7.jpg bana mantıklı gelmiyor dövmeler kalıcı değilse düşünebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: Balonuda title olarakmı verdiler naptılar anasını satim okadar post kastım kaç gün geçti patlamadı. 10 gün sürüyordu galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: dasaaa said: kesin Olsun sana da çıkmaz. olm bana 5senede sayısaldan 3 yahut piyangodan amorti çıkınca seviniyorum. bu mu çıkacak? çıkmaz elbette lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: dasaaa said: _Rave said: Loser edebiyatı yapmak için post atmadım zatende kız arkadaşım göğsüne koluna adımı yazıp sonsuz koysa ''Niye lan? yazdırcak başka bişey bulamadın mı?'' diye sorarım heralde.Sen istiyosan alnına yazdırtırsın sevgilinin.Tipten tipe seni o kadar seven çıkmaz lan Çıkmaz dedim ya zaten. Alnına dasaaanın malıdır mı yazdırsın anlamadım ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Claiborne said: _Rave said: Balonuda title olarakmı verdiler naptılar anasını satim okadar post kastım kaç gün geçti patlamadı. 10 gün sürüyordu galiba o 3 gün vanishliyim gelirim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: Balonuda title olarakmı verdiler naptılar anasını satim okadar post kastım kaç gün geçti patlamadı. hll 4 günde 114 post hiç fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 madalyasını şimdiden hazırlamışlar da balonun patlamasını bekliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 wastyrx said: Alnına dasaaanın malıdır mı yazdırsın anlamadım ben O_o hamsiliyle konuşurken dasaaa alıntılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 parası neyse bastırıp yazdırayım mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Frostbite said: _Rave said: Balonuda title olarakmı verdiler naptılar anasını satim okadar post kastım kaç gün geçti patlamadı. hll 4 günde 114 post hiç fena değil.. he ya asıl bugün hamilelik topiğinde kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ben ilan ettim birinciliğini onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Raistllin said: .... derken 3-4 kez buluştuk sonra baktım bu kızla çok iyi anlaşıyoruz(1) fakat sen benim yanıma yaklaşamassın havasıyı veriyor sürekli(2)... panpa; kusura bakma da bu (1) ve (2) arasındaki yaman çelişki sadece benim mi dikkatimi çekti? çok iyi anlaşıyoruz demişsin de galiba sen çok iyi anlaşıyormuşsun kızla ama o seninle anlaşamıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 orayı bende çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu arada çetintaş reyiz panpa demeye başlamış sdfsd gençleşti adam patiye takıla takıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Theridone said: ido'dan tipsizsen yapacak bişey yok hacı. iyi bir avukat bulup allaha dava açacan http://www.youtube.com/watch?v=8YBK2jaDmLo öldürdün adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hamsilipilav said: bu arada çetintaş reyiz panpa demeye başlamış sdfsd gençleşti adam patiye takıla takıla ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Theridone said: ido'dan tipsizsen yapacak bişey yok hacı. iyi bir avukat bulup allaha dava açacan ahahaha,bu nasıl cevap acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar