Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaaa said: cirodur abi. kâr zor. ciro ne olm kıçı kırık avm mağzasındaki ızgara dükkanı ayda 90k yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 allah sahibine bağışlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Rasmon said: niye be, ben kız arkadaşımın bmw sinde yan koltukta oturuyorum gayet mutluyuz. kaç model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 atma recep din kardesiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 @dasa kar abi,bursada ya mudanyada vardır balık yemek için restaurantlar bir de gemlikde deniz manzarası istiyorsan,bursalı olan arkadaşlar varsa erol balığı zaten bilir mudanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Rasmon said: dasaaa said: cirodur abi. kâr zor. ciro ne olm kıçı kırık avm mağzasındaki ızgara dükkanı ayda 90k yapıyo. mudanyada 50kişi falan yaşıyor olsa gerek abi. cevahir mesela mudanyadan büyüktür herhalde. tuvalet sayısı bile cia istatistiklerine göre 5 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 taze drama mmmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hahaha lan ben adamların dükkanını eleştirin diye demedim,yani kızın paraya ihtiyacı yok anlamında o ayrıntıyı belirttim ama nerelere geldi olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 said: Aşkı dövmelerinde Zeynep Ece Akengin de İdo’ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne ‘İbrahim’, bileğine de ‘sonsuzluk’ işaretiyle birlikte ‘E’ ve ‘İ’ harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook’taki sayfasına yükledi. Şunu muhtemelen hiç bi kız bana bize hiçbir patiye yapmayacak. Gerçi yaptırsa salakmısın lan dicek kadar medeniyet kurmuşuz lan iyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaaa said: Rasmon said: dasaaa said: cirodur abi. kâr zor. ciro ne olm kıçı kırık avm mağzasındaki ızgara dükkanı ayda 90k yapıyo. mudanyada 50kişi falan yaşıyor olsa gerek abi. cevahir mesela mudanyadan büyüktür herhalde. tuvalet sayısı bile cia istatistiklerine göre 5 imiş. balık diyo abi. 70 tl falandır en az deniz balığı. cevahirde kayseri mantı yiyosun 6.5 lira. rakısı var şusu var busu var günde 2k yapsa, ayda 60, hadi düzle 50k yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İdo birazdan gelip hesap sorar beyler biliosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İdo bu mesajını görse aşiretini kapına dayaypı kanında dans etmez mi aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahahahaha konu hareketlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Rasmon said: has..... ben gidiyorum beyler..hayır yanlış anlamayında bi kızı kendinize nasıl bu kadar aşık ediosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Raistllin said: Hahaha lan ben adamların dükkanını eleştirin diye demedim,yani kızın paraya ihtiyacı yok anlamında o ayrıntıyı belirttim ama nerelere geldi olay :) ya bi dur allasen! mekan kaç kişilik abi? içki de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Raistllin said: Rasmon said: has..... ben gidiyorum beyler..hayır yanlış anlamayında bi kızı kendinize nasıl bu kadar aşık ediosunuz :D adamın kendi kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaaa said: Raistllin said: Hahaha lan ben adamların dükkanını eleştirin diye demedim,yani kızın paraya ihtiyacı yok anlamında o ayrıntıyı belirttim ama nerelere geldi olay :) ya bi dur allasen! mekan kaç kişilik abi? içki de var mı? abi bu tarz mekanlar bursa gibi yerlerde kalantor diye ensesi kalın abilerimizin yerleridir karşısında marina vardır ve bi yandan adamlar rakılarını içerken yat pazarlığı dahi duyabilirsiniz.Hafta içi öyle ahım şahım kazanmıyodur ama haftasonu sağlam kaldırıyolardır yazın karları muhtemel 40-50 yi buluyodur.Mekan 80-100 kişilik bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kizin gozu tipte degilki, ufaktan unlu birine yamanip kendini gosterdikten sonra yakinda acun yada sergnle falan da goruruz yani. yeni nesil guzel kizlarin yaptiklari siradan seyler yani. sen bosver takma kafani. sana kiz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 moriQ said: adamın kendi kolu o zaman ağda yapıyo hiç kıl yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kaşını aldıranlarda var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 rasmon un kelime anlamı varmı? yoksada göğüste yazan ibrahim yazısı gibi irite etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İdo kaşlarını aldırmak için peyzaj firmasıyla mı anlaşmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=2755488561807&set=vb.1095496015&type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar