Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Selam arkadaşlar. Şunlardan anlayıp ta bir startup da çalışmak isteyen varmı? Kullandığımız dil : Python Framework : Django Amazon un EC2 Route53 S3 Cloudfront DynamoDB ElastiCache servislerini kullanıyoruz. Nginx cpython uwsgi django kurulumundan anlayan Birde high scalability ve nosql database architecture konusunda bize yol gösterebilecek Bir arkadaş arıyoruz. Sırf yardım etmek isteyen birisi çok iyi olur. Bizle çalışmak isterse de hisse veririz. Benim zaten işim var boş kalan vakitlerimde size yardım ederim baktım başarılı olacak gibisiniz o zaman gelir sizle çalışırım ama hisse isterim seçeneği de mevcuttur. Onun dışında Front End ve UX konusunda bilgili arkadaşlara da çok ihtiyacımız var onlarla da aynı şekilde anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 alakasız bir şey dicem ama hem up'lamış olurum, yardımım dokunur. resmen 2 kelimeden birini anlamıyorum şu programlama bölümünde ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ilan şöyle bişiy olmuş: okulda bu derslerle ilgili projelerimiz var. bize yardım edecek bilgili birisine ihtiyacımız var. para verilir. iş ne olacak sektör neymiş koşullar nedir filan bişiler daha anlatılsaydı ya... he bu arada: ilgilenen birisi de değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sabonis said: alakasız bir şey dicem ama hem up'lamış olurum, yardımım dokunur. resmen 2 kelimeden birini anlamıyorum şu programlama bölümünde ya :D suppelement loglara gir asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hicbirinden anlamiyorum ama ne is olsa yaparim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 edik: özel mesaj diye buraya yazdım. konusu; proje iyiyse front end konusunda yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ingilizce biliyorsanız hisseleri verin bana size 2-3 çinli göndereyim halletsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Cinli guzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abi çinliyle filan olacak iş değil bu ya. İngilizce bizim için bir problem değil. Bize şu an linux dan ve amazon un servislerinden anlayan adam lazım. Aslında tam nedanko nun özelliklerine uygun biri lazım oda piyasada yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 piyasada her tür adam var. sen maaştan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Neyse ben cevabımı aldım teşekkürler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi bölseniz isteğinizi daha iyi olur bence django bilen backendci frontendden anlayan bir genco ve nosql, server tarafına bakacak amcaoğlu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 abi şu amazon web services'ı yalayıp yutmuş türk adam bulmak hakkaten çok zor gibi, zaten türkiye'de pek kullanılmıyor da. bu konuda cidden bi açık var. ben epeydir başta ec2 olmak üzere ilgileniyorum aws ile de öyle yardımcı olacak kadar değil maalesef. iyi şanslar dileyelim patimizin start-up'ına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Saolasın. Biz öğreniyoruz yavaş yavaş nginx i uwsgi django yu filan kuralı çok oldu. Amazon un Load Balancer ını kullanmak istemiyorum. Dolayısıyla sırada HAProxy var. Nosql ile başlayalım diye DynamoDB yi filanda öğrendik baya fakat çok büyük bir hata yaptığımızı anladık. Öncelikle nosql e rdbms lere hakim olduğumuz kadar hakim değiliz üstelik kurduğumuz yapıda ilişkiler çok fazla var ve scale sorunu için memcached ve amazon un rds servisinde multi A-Z özelliğini kullanacaz. Bir de en önemlisi bir şirketin ürünü olan veritabanında bilgi saklamayı istemek büyük bir hataydı. Nosql kullanmamız gerektirecek bir durum gelene kadar açıkcası adını bile duymak istemiyorum. Onun dışında arayüz sorunumuz hala var. Onun için ilk başta text tabanlı yapıp sonra kendimiz düzeltmeyi düşünüyoruz. Kafamda birsürü soru var. Fakat tr de bu soruları cevaplayabilecek adamlara ulaşamıyorum. Erkenden uyuduğum için freenode daki elemanlarıda kaçırıyorum. Geriye döküman okumak kalıyor yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sitemiz yayına geçti. Front end arıyoruz bu arada hala. Varsa ilgilenen görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Soris said: Sitemiz yayına geçti. Front end arıyoruz bu arada hala. Varsa ilgilenen görüşelim. görebiliyor muyuz siteyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ben de merak ettim, link plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 evet site linkini de versene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.arasuru.com Bu da hakkımızda kısmı http://www.arasuru.com/about/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 freelance olarak front end developer arıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi Züleyha sdfjhsdkjfhdkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi napalım bir arkadaşımızın sevgilisi yapcak bişi yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hadi yaw, ben onu patiden fake zannettiydim o yuzden sdfsdf yanlis anlasilma olmasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 züleyha olayı ne alaka sitede mi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 "Why ımızı oluşturan düşünce yapısı bu dur" bu nası cumle la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar