Shimone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kilosu 5-6 liraya olan mamalardan kullanan arkadaşların erkek kedileri varsa kısırlaştırdıktan sonra da o mamalara devam ederlerse kedilerinin idrar yollarında iltihaplanma/kristalleşme olacağını söyliyim şimdiden. Öyle bir durumda küçücük hayvana sonda takılıyo 2-3 gün veterinerde kalıyo sonrasında da Kg'ı 25 liraya değil, 1.5kg mamaya 50 lira vermek durumunda kalıyorlar. (bknz. Hill's c/d. Proplan urinary tract). Bu dediğim özellikle kısır erkek kedilerde görülüyor ama kısır dişilerde de olabilen bi hastalık. Kg'ı 5 liraya da mama var 25 liraya da. Ama aradaki bu kadar fiyat farkının da bi nedeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Pompa masraflari dahil 500u gecmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 açık mama alırsan baya para artar,o beyaz koku yapmıyan kumdan alırsın işte veterineri senede 2 kere görür belkide görmez, tanıdık olunca parada almıyolar ne bilim 100-150 liraya falan geliyo heralde ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 zipzip said: "Cin Ruhi" said: frontline, droncit aşısı hayatımda ilk defa duyuyorum Frontline dış parazitler için damla, droncit iç parazit aşısıdır. Benim kedim evden dışarı çıkmadığı için 2.5 3 ayda bir yaptırıyorum. Diğerleri de zaten senelik aşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sağlıklı ve Yetişkin Bir Kadinin Yıllık Masrafı diye okudum lan yatma vaktim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 1.5 yaşında kısırlaştırıldı 3ü de, şuan 9 11 ve 7 yaşlarındalar daha herhangi bir sağlık problemleri olmadı, 1i ara sıra bölgesel tüy döküyor ama mantar falan da çıkmadı stresten dediler, yenisi çıkıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ne masraflı şeymiş abi kedi. benım koca kuş ayda 1 kilo çekirdek belki çitliyor. arada domates biber verirsen ekstra işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Shimone said: Kilosu 5-6 liraya olan mamalardan kullanan arkadaşların erkek kedileri varsa kısırlaştırdıktan sonra da o mamalara devam ederlerse kedilerinin idrar yollarında iltihaplanma/kristalleşme olacağını söyliyim şimdiden. Öyle bir durumda küçücük hayvana sonda takılıyo 2-3 gün veterinerde kalıyo sonrasında da Kg'ı 25 liraya değil, 1.5kg mamaya 50 lira vermek durumunda kalıyorlar. (bknz. Hill's c/d. Proplan urinary tract). Bu dediğim özellikle kısır erkek kedilerde görülüyor ama kısır dişilerde de olabilen bi hastalık. Kg'ı 5 liraya da mama var 25 liraya da. Ama aradaki bu kadar fiyat farkının da bi nedeni var. bu olay cidden sorun oluyor ya dikkat etmek gerek. mümkün olduğu kadar yaş mama ile beslemek gerek aslında ama onun da başka sıkıntıları var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Archangel_ said: üç aşağı beş yukarı benim de böyle. tüylerini kestireyim, kısırlaştırayım, oyuncak alayım vs ekstralar da olabilir tabii kediye oyuncak alınmayacağını hala öğrenemedin ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 AtlaraFisildayan said: ne masraflı şeymiş abi kedi. benım koca kuş ayda 1 kilo çekirdek belki çitliyor. arada domates biber verirsen ekstra işte. patlıcan da ver la yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ucuz mamalarda taurine az olabiliyor/olmayabiliyor. Ucuz olsun diye kör etmeyin hayvanları, fakirseniz kedi beslemeyin evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Laraken said: AtlaraFisildayan said: ne masraflı şeymiş abi kedi. benım koca kuş ayda 1 kilo çekirdek belki çitliyor. arada domates biber verirsen ekstra işte. patlıcan da ver la yazıktır. yer la onu da yiyor ne versen yiyor. elimde gördü heralde canı çekti. iki ıstırttım geri aldım, ibne ya. http://forum.paticik.com/thumbnails/979/fda/446/b91/71e/55e/bab/1d0/f4a/7b8/e8_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 GONDARCENGIZ said: açık mama alırsan baya para artar,o beyaz koku yapmıyan kumdan alırsın işte veterineri senede 2 kere görür belkide görmez, tanıdık olunca parada almıyolar ne bilim 100-150 liraya falan geliyo heralde ortalama kristal kum kullanmayin. hem kedi eseledigi zaman silikonu soludugunda cigerlerine zarar, hem de idrar dibe coktugunden icgudusel olarak eselediginde ve idrari farkettiginde cok tedirgin oluyor. ayrica kum kabini daha sik yikamak zorunda kaliyorsunuz. onun yerine ithal kum oneririm. birazcik daha pahali ama koku hapsedenleri falan gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Vancat pudralı kum tavsiye ederim. http://www.vancatburada.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 mırmır ince taneli olanı çogiyi. ben de onu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Marine cat de gayet iyi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yılbaşından sonra veterinerlere inanılmaz zam gelicekmiş.tarım bakanlığı yapılan aşıların takibi için kim yaptırıyorsa, imza kaşe tarzı bişey yaptırıcakmış.aşı başı 50 lira gibi bi fiyat olacak dedi veteriner. kendisi aşırı yardımcı oluyordu bana fiyatlarda, cidden yılbaşından sonra böyle bişey olursa aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aşı başı 50 nedir ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben bu ikisini kullaniyorum. internetten almiyorum, bizim petshopta kutu kutu olduguna gore siz de tahminen bulmakta sorun yasamazsiniz. (bunlar kristal degil, bildiginiz kum) http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/ever-clean-kedi-kumu-scented-83998529 http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/ever-clean-kedi-kumu-aqua-breeze-83999509 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 AtlaraFisildayan said: yer la onu da yiyor ne versen yiyor. elimde gördü heralde canı çekti. iki ıstırttım geri aldım, ibne ya. http://forum.paticik.com/thumbnails/979/fda/446/b91/71e/55e/bab/1d0/f4a/7b8/e8_450xNULL.jpg ya ulan bizim muhabbet kuşu da böyle. hayvanın önünde bişey yiyemiyoruz. bi sıkımlık canı var zaten... en son balık ekmeğin balığından bir tık aldı herif. şimdi ekmekten uzak tutmaya çalışıyoruz. açar açmaz hop ekmek poşetlerinin üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ginaly said: kediye tost yapsan daha ucuza gelir. Abi allah kahretsin, canım yanıyor gülmekten. Lisede tostu kedilerle paylaşıyordum ben, kaşarlı kısımlarını yiyorlardı sadece. eheahuhefb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Uykusuz gecelerin bedeli yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bizim evde 11 kedi var, manyak işi ama doğum yaptı atamadık :) Mama satan amca her ay 15 kg'lık 3 paket getiriyor. Masraf felaket artı evin sürekli temizliği filan of off.. Ama işte bebek bunlar. :) Video (Vine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Videoda iki kedi var, 11 kedi göreceğim diye açtım, 9 kedi alacaklıyım, yazdım kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar