Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Gidelim abi bu ülkeden öf meteor düşsün kafalarına. Herşey bok gibi zaten bide MTV ödedim bugün sinirim tepembe bunun bide kaskosu var. Kodumun devleti Arabadan alıo vergiyi,sonra benzinden alıo,sonra gittiğin yoldan alıo bide üzerine bu. Taş düşsün kafanıza. Di, olm nası yaptıysan bizde yapalım göçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kuşadasında barmenlik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "Hayde gidelum hayde" sdgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Toplucami gidicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 -kuşadasında barmenlik yap -ingiliz turist kızlara yaz -kızı kafala evlen -??? -profit ha benim hanım alman vatandaşı ama iş bulmadan gitmek de her baba yiğidin harcı değil eheh, oralara gidip mcdonaldsda çalışacak halim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gidip geliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sen anca şantiye şukurundan tünel kaza kaza iltica edebilirsin bence bunu bir düşün iyi plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya olm di gitti işte adam başardı yani öncü bizim için yenizelandaya gidip hobit olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Marsa gidelim orada vergi yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 şimdi iş ilanına bakıyorum UK den, girebilirim de hani ama allah belasını versin bu çinlilerin ve bizim ülkenin soğudum meslekten yemin ediyorum. Ne güvenim kaldı kendime ne hevesim. herşeyi dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kaçabilirsiniz ama kebaptan saklanamassınız.Kötü yapıyolar bide işin kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yeni bir ülke bulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "Yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın. Bu şehir arkandan gelecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Nereye gidiyoruz ? Ona göre çanta hazırlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ceketini al ve çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gençler köln de kebapçıda yamak olmaya gidiyorum ben.. en azından kölndür.. hem ev-kira derdimiz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kebabçı iyidir ya gelirim ben adam lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 konsolosluğa gidip ben yere tükürmüyorum, metroya binerken inmelerini bekliyorum, kızların popolarına asla üç saniyeyi geçecek kadar bakmıyorum desem vize alır mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bankamatik sıralarına yengeç gibi gelip kaynak da yapmıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bırnunu kArıştırırken araç kullananları da alıollamı doçland'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar