BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 acil olarak iyi bi hastane ismi lazımda ben genelde acıbademe gidiyorum acıbadem yada kozyağındaki bu civarda başarılı büyük hastane ne var mümkünse isimli bişi olursa sevinirim glorance nightingale acıbadem cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi şimdi tuzla ile kozyatağı arası çok mesafe var. göztepe civarında medical park var. online rezervasyon vs yapabiliyorsun istediğin doktora. anlamamışım dediğini. şimdi anladım. Tuzla civarı bilmiyorum ben de ama illa vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 e5 üstünde pendik civarı bölge hastanesi var berkay epey iyi orası daha önce kullandık büyük bir ameliyat için hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi gebze pendik arasında bi yer bakıyorumda yoksa bende acıbademe gitcemde gisbir var gemi işletmeciler felan falan sanırsam o nasıl acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi devlette sıkıntı randevuyu dünden almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 devlet değil özel bölge hastanesi 444 1 455 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BonePART said: abi gebze pendik arasında bi yer bakıyorumda yoksa bende acıbademe gitcemde gisbir var gemi işletmeciler felan falan sanırsam o nasıl acep Özel Anadolu Sağlık Merkezi Cumhuriyet mahallesi 2255 sokak no:3 Gebze 41400 Kocaeli Telefon : 44 44 276 Faks : (0262) 678 55 45 John hopkins işte çok çok iyi ama tuzludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kaede said: devlet değil özel bölge hastanesi 444 1 455 hah saol abi ok saolun agalar not aldım tuzlu olması sıkıntı deil in koç alyans we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ben de o hastaneyi dicektim de adını hatırlayamadım. Edit: Bu arada Gebze'de John Hopkins var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 o zaman john hopkins gogo tabi önce bi istediğin bölüm için ara sor. Bide tam gebze pendik arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ok abi saolasınız 2sinide arıyım hangisi uygunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Panpa geçmiş olsun, hayır ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya yengeniz hafif rahatsızlanmışta gebzede çalışıyo bende kartalda doktora gidelim dedim ama şimdi gebzeden alsam kozyatağına gidip gei dönsek kafadan 2 saat yolda kaybolcak işe geri bırakcam çünkü işi çokmuş az zaman var o sebbele o civarda hastane bilen var mı diye sordum şimdi emin olmadığın hastaneye gidemiyosun acıbademi biliyorum tuttumu öpüyo ne kadar test varsa yapıyo sigorta ödediğinden bana koymuyo o olaydan tercih ediyorum başım arıdı diyosun serum bağlıyo herifler fatura yazalım diye öle hane her şeyi sıkı sıkı kontrol etcek bi yer olsun dedim devlegte gidemiyosun zaten randevusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 geçmiş olsun tuzla/aydınlı tarafında bi özel hastane vardı hiç gitmedimde iş yerinden oraya gidiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 anadolu sağlık merkezi veya john hopkins aynı hastane. gebzenin içinde medikal park var gidilebilecek kutrköyde emsay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Anadolu Sağlık Merkezi demeye gelmiştim ben de. Bence oldukça güzel bi yer, kampüsü de güzel hani alakan olmasa bile. Yemekhanesi de baya iyi. Yanlış anlaşılmasın bunların hepsini hasta olarak tecrübe ettim, herhangi bir ilişkim yok. Sonuç olarak tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 saolun dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar