Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşım hamile, ne yapacağım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar olup olup bitiyorsanız kız arkadaslarınızı ya da iste sevistiginiz kisi/kisileri dogum kontrol hapı kullanması konusunda ikna etmeye calısın. onun koruması %99.9+. hea tabi senden cocuk istiyorum diyip icmeyerek size turlu oyunlar yapabilir ama ictigi sure zarfında ulser gibi yan etkilerden kurtulursunuz.
Mesaj tarihi:
white knight'lık yapmiyim dedim de seks hayatı olmayanlar mı trollüyor nedir ben gerilimle okudum resmen.

geçmiş olsun hacıt umarım real deal değildir

seksten soğudum nınaqi
Mesaj tarihi:
doğum kontrol haplarının ciddi yan etkileri oluyor.
doğurganlık ile ilgili kalıcı sıkıntılara yol açabiliyor.
o yüzden kadın, ben kullanmak istemiyorum diyorsa zorlayamıyorsun yani. Sorumluluğu alıyorsun mecburen.
Mesaj tarihi:
test yanlis olabiliyor. hastanedeyken sonucta kan testi yapilmis olmali. birsey olsa oradayken meydana cikardi. hamile olmama ihtimali azimsanamayacak derecede kucuk. kesin sonuc gelene kadar cok stres yapmamaya calis.
Mesaj tarihi:
ben de dışarı boşalmanın çok gereksiz bişey olduğunu bi kaç hafta önce öğrendim =) doğum kontrolü + condom combosu en iyi seçenek şu anda.

yalnız doğum kontrolü kötü diye biliyordum kız arkadaşım beni mi yiyor sağlıklı olduğunu bile söyledi :)
Mesaj tarihi:
aksine bi sure sonra duzenlemiyor mu? ben oyle biliyorum hatta hormon duzenleyici olarak kullanması gibi bi olay da vardı. daha iyi bilen varsa tabi anlatsın.
  • Yeni Oluştur...