kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 öyle bir mesaj giderse tam boku yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 en büyük kabusum valla. Her ay ömrümden ömürler gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yaş kaç bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu kadar olup olup bitiyorsanız kız arkadaslarınızı ya da iste sevistiginiz kisi/kisileri dogum kontrol hapı kullanması konusunda ikna etmeye calısın. onun koruması %99.9+. hea tabi senden cocuk istiyorum diyip icmeyerek size turlu oyunlar yapabilir ama ictigi sure zarfında ulser gibi yan etkilerden kurtulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi artık olan olmus, ama sen yine de sakin ol dedigim gibi, bugun hele bi doktora gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gene şanslısın biraz, 40 yaşında çocuğu üniversiteye yazdırırsan erken emekliliğe başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 white knight'lık yapmiyim dedim de seks hayatı olmayanlar mı trollüyor nedir ben gerilimle okudum resmen. geçmiş olsun hacıt umarım real deal değildir seksten soğudum nınaqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paticikten inanılmaz ciddiyet oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yani herkesin basına geleyazmıstır bu tip olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya dün bir arkadaşla konuştum, 15 gün gecikmiş adeti ama bir şey çıkmamış. inşallah test yanlıştır da rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 doğum kontrol haplarının ciddi yan etkileri oluyor. doğurganlık ile ilgili kalıcı sıkıntılara yol açabiliyor. o yüzden kadın, ben kullanmak istemiyorum diyorsa zorlayamıyorsun yani. Sorumluluğu alıyorsun mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu yeni sağlık yasası zımbırtısı yüzünden gidiyor ne yazıkki. 3 çocuğu teşvik amaçlı sağolsun tayyip paşamız. siz akp ye oy vermeye devam edin daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 test yanlis olabiliyor. hastanedeyken sonucta kan testi yapilmis olmali. birsey olsa oradayken meydana cikardi. hamile olmama ihtimali azimsanamayacak derecede kucuk. kesin sonuc gelene kadar cok stres yapmamaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ben de dışarı boşalmanın çok gereksiz bişey olduğunu bi kaç hafta önce öğrendim =) doğum kontrolü + condom combosu en iyi seçenek şu anda. yalnız doğum kontrolü kötü diye biliyordum kız arkadaşım beni mi yiyor sağlıklı olduğunu bile söyledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ayrıldığımız gün kondom yırtıldı ya la başmıag eldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hah bi de tipik türk kızı kezban range'ine girmiş olabilirsin. yapıyorlar arada böyle şeyler haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Abi düzenini bozuyor kızın o haplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 cocugu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sistit olduğunda hemogram denen bir şeye bakmışlar, onda çıkar mıydı hamilelik falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 aksine bi sure sonra duzenlemiyor mu? ben oyle biliyorum hatta hormon duzenleyici olarak kullanması gibi bi olay da vardı. daha iyi bilen varsa tabi anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 evet biri aydınlatsın şu olayı SEVİŞEMEYECEK MIYIZ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sevişmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 çorap takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar