Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi de seks yapmadikcilar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bide topictekileri kategorize edelimciler var fsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jim_E_Rustler said: Psikolojik dengesizlikler 1 ay civarı sürüyor. Ya dişini sıksın yada hamile bırakın. Hangisi daha çok moral bozuyor o karar versin. ASDLFPĞSDAKASDFFASDPKASDFASDFASDASD ÇIĞLIĞIN UCUNDAN DÖNDÜM İŞ YERİNDEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bone dışında kim çıktı pek seks yapamadıkçı ya.Herkes yapmış prezervatifleri yırtmış hiv kapıp kürtaja gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 olm niye insanları sarsıcak postlar attınız lan, germişsiniz bisürü insanı, sonra niye insanlar evlerine çekiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Arkadaşın problemi gerçek mi değil mi bilemem ama, kumathros nickini çok sevdiği açık. Çünkü sabahın dokuzunda yirmi sayfa tartışmak için kendini ille de hesabımı ele geçirmek zorunda hissetmiş. Kimlik problemi mi yaşıyorsun, yoksa yeni hesap almak bu kadar mı zor? Git yeteneklerini başka kulvarlarda kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 22 sayfanın hepsini okuyamadım, arkadaşın hikayesi gerçek mi, son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ohohohoho. http://i.imgur.com/32oGV8d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 haydaaa neler oluyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Gerçek mi bilmiyoruz ama sonuçta hamil değilmiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hesabın sahibi değil miymiş konuyu açan? ben anlamadım hiçbişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: Arkadaşın problemi gerçek mi değil mi bilemem ama, kumathros nickini çok sevdiği açık. Çünkü sabahın dokuzunda yirmi sayfa tartışmak için kendini ille de hesabımı ele geçirmek zorunda hissetmiş. Kimlik problemi mi yaşıyorsun, yoksa yeni hesap almak bu kadar mı zor? Git yeteneklerini başka kulvarlarda kullan. Biri senin yerine geçip kız arkadaşını hamile bırakıp sonra yok değilmişmi yazmış?Bu nası bi mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 mokoko said: hesabın sahibi değil miymiş konuyu açan? ben anlamadım hiçbişi. evet orijinal kumathros, yani ben, böyle bişi yapmadım. yirmi sayfa eğlenmiş mi oldunuz vaktiniz mi çalındı, o sizin bileceğiniz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 HAUASGDAFDHGASGDKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 vaktimiz çalındı tabi millet burda vakumlu kürtajdan bahsediyo ne eğlencesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ilk defa bu konudaki bi topiğin ciddiyet seviyesini yüksek gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 biri noktadan sonra büyük harfle başlıyo. diğeri dümdüz devam son yazan gerçek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 neyse patide kimin ne yönde cinsel deneyimleri olmus ogrenmis olduk, nays trolling simdi banlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 cinsel anlamda kültürel olarak herkes doğru yada yanlış 10 level felan aldı. iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 herif kafayı yedi lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi ahahahah bu kadar ciddi yaklaşılan bi konudan bişiler çıkmaması zordu ama. illaki bi anormallik olması lazımdı :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hmmm kumathros, kuma-thros kumalara thros yapan http://www.urbandictionary.com/define.php?term=thros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: biri noktadan sonra büyük harfle başlıyo. diğeri dümdüz devam son yazan gerçek değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar