kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 monoscope said: bu konu da tatlıya bağlandığına göre eskisi gibi dışarı boşalmaya devam edebiliriz rahat rahataynen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bence kız seni korunma kullanmana ikna etmek için numara yaptı sana o korkuyu yaşatıp prezervatif kullanmaya özendirecek işte ne var bunda? ya gerçek olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Sana bi kumpas düzenliyolar bence.Doktorda işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BabacumMostors said: bence kız seni korunma kullanmana ikna etmek için numara yaptı sana o korkuyu yaşatıp prezervatif kullanmaya özendirecek işte ne var bunda? ya gerçek olsaydı? Kamu Spotu gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kan testi + çıkıp hamile olmayanını ilk defa duydum diyebilirim. Uyduruk idrar testlerine güvenilmez ama kan testi baya doğru cevap verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya da adam bizi yedi durex virali sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Nazca said: monoscope said: bu konu da tatlıya bağlandığına göre eskisi gibi dışarı boşalmaya devam edebiliriz rahat rahat Boşalmayın abi artık ya, konu dışının içine ettiniz resmen. abi AHAHAHAHAHAHAH elimdek işi yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: monoscope said: bu konu da tatlıya bağlandığına göre eskisi gibi dışarı boşalmaya devam edebiliriz rahat rahataynen yaa adam daha akıllanmamış.bu olaydan ne gibi bir ders çıkardın hiç!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BabacumMostors said: Nazca said: monoscope said: bu konu da tatlıya bağlandığına göre eskisi gibi dışarı boşalmaya devam edebiliriz rahat rahat Boşalmayın abi artık ya, konu dışının içine ettiniz resmen. abi AHAHAHAHAHAHAH elimdek işi yapamıyorum yabis yabis oldu her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bende konsantrasyon fln kalmadı.. an itibareiyle gün bitti benim için anime izlemeye geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahtapot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Absolut said: Kan testi + çıkıp hamile olmayanını ilk defa duydum diyebilirim. Uyduruk idrar testlerine güvenilmez ama kan testi baya doğru cevap verir.bende anlamadım onu. yüzde 100 sonuç verir yazıyor her yerde. ne alakaysa bizde ilkinde pozitif ikincisinde negatif çıkmış. aklım almıyor. tezgan var tezgah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Doktor da işin içinde.Güvenme ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dalga geçicektim geçemedim kimse geçmedi diye neyse ortada bişi yokmuş; falcon punch, surprise abortion kesin çözüm abi afsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 şuandan itibaren dalga geçmek serbesttir, vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kilitlettirmeyin topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bi diz geçirsen karnına aslında aklında hiç ''LAN???!?'' kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bence kız seni test etmiş yanında mı olacaksın falan diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bir heyecan fırtınasının daha sonuna geldik. Kısa bir toparlama yapacak olursak; 1. Dışarı boşalmak etkin bir doğum kontrol yöntemi değildir. 2. Doğum kontrol hapları işe yarar, ama yan etkilerine dikkat etmek gerekir. 3. Bu korkuyu yaşamamaktansa sevişmeyi külliyen hayatımızdan çıkarmak en efektif çözümdür. 4. İstenmeyen gebelik durumunda kız arkadaşımızın yanında olmamız gerekir. 5. Konu istenmeyen gebelik olunca pati halkı olanca ciddiyetiyle olaya yaklaşıyor. 6. Sevişen sayısı sevişmeyene göre oldukça baskın. 7. Barda öpüşüp fenalaşan bir arkadaşımız var. 8. Bir arkadaşımızın da kız arkadaşıyla cindel teması olmadığı halde kızı hamile bırakmayı başarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Rave tebrikler topiğin en çok post kasanı olarak birinci seçildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Nazca said: "nutella yerim" said: gerci herkesin maşallahı varmış bi ben bi dasaa bi serkan herhalde böyle Ben feci rüya görüyorum ya. :( büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://www.gagbay.com/images/2012/06/happy_not_a_fathers_day-97928.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kondom kullanmak istiyorum ama kangren yapacak sonunda çok sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Llama said: "nutella yerim" said: gerci herkesin maşallahı varmış bi ben bi dasaa bi serkan herhalde böyle ctesi bi kızla öpüştüm yeminlen... heycandan barda bayılcakyım. sdfjşgsdfhşsdffsdşlhk uzulsem mi sevinsem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Büyük veya medium boy dene. monoscope said: Kondom kullanmak istiyorum ama kangren yapacak sonunda çok sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar