KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Karne hediyesi aldım kızıma. Yalnız bir sorun var. Komşuların wi-fi bağlantısını görüp bağlanıyor ipad ama bizim kendi wi-fi bağlantımıza bir türlü bağlanamıyor. Yardım edin arkadaşlar, kızım başımın etini yedi. Ne yapmam lazım bizim wi-fi'yi tanıtmak için ipad'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Wifi sifrelemesi belki ipad uyumlu degildir diyecegim ama bugune kadar ben hic sorun yasamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İşin enteresan tarafı komşunun wifi şifresini girip oradan bağlanıyoruz ama kendi wifi'mizi görmüyor bir türlü?! ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Komşunun modem ayarları ile karşılaştırın abi, wi-fi ayarları ile bi problem varsa çıkar olmadı sizde sizin wi-ifyi komşuya verin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 benim telefon da evdeki wireless'ı görmemezlik ediyordu, şifreleme yöntemini değiştirince çözüldü sorun. wpa/wpa2 gibi ise direkt wpa2'ye falan değiştirip öyle deneyin bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ya modeminiz eskidir ya da denildiği gibi şifreleme sistemini değiştirmek gerekiyordur. Bildiğim kadarıyla eski modemlerin wi-fi'larını görmüyor yeni nesil, sıkıntısı olan bir kaç kişi daha vardı modem kaynaklı çıktı hep problemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 arkadaşlar, modem eski mi, yeni mi neye göre anlayacağız? gülmeyin bakın çünkü ben modemi daha 3-4 ay önce yeniledim. şöyle yenileyeyim sorunumu...bizim modemi görüyor ipad ama bir türlü bağlanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 wi-fi şifrelemesine bak. WPA2-PSK olarak ayarla şifrelemeyi. yeni modem ise vardır zaten bu özellik. Ayrıca ipad modemi gördüğünde o ağın ayarlar kısmına gelip "bu ağı unut" a basın tekrardan görsün ipad modemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 tüm arkadaşlara teşekkürler. söylediklerinizi denedim ve sonunda en klasik hatayı yapıyor olabileceğimizi düşündüm. "acaba şifreyi yalnış mı giriyoruz yahu?" dedim ve ttnet'i aradım. neticede şifreyi örneğin:aliahmet yerine ahmetali şeklinde hatırlıyormuşuz :D düzelttim şifreyi ve tablet anında modemi gördü. kızımın mutluluğu, "off,şimdi ben kim bilir kaç tane oyun indiririm babaaaa!" diye çığlıklar atması salaklığımızı çoktan unutturdu. hepinize teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 iyi modem prize takılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 clash of clanse gelin er meydanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Abi çok kıskanıyortum insanlar çocuğuna bişiler alıyo sevindiriyo fln, negzel şeyler lan. Daha çok var pff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Fin said: clash of clanse gelin er meydanı yav benim kız bu oyunu indirmiş, gerçekten biz de oynayabilir miyiz? çocuk oyunu değil mi yav bu oyun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 değil ortalaması yüksek biraz hay day falan oynasın yani düşük seviyelerde çocuk oyunu gibi gözüksede oyun ilerleyince baya strateji gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 eyvallah fin, kız 1-2 gün takılsın da sonra elinden kaparım, kapışırız seninle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hilal taktiğimi hazırladım sen de çanakkale cephesi kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 KuddusiMavra said: eyvallah fin, kız 1-2 gün takılsın da sonra elinden kaparım, kapışırız seninle ;) AHAHAHAHAH allam internet neslinde baba olanların hepsi aynı mı olur yeaa. Abim şu taktiği kaç kez yaptı yeğenlere sfdgrsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 @fin...tamamdır ;) @seagle...hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 koskoca solcu adamın kapitalistin kralı olan, köpek gibi işçi çalıştıran şirketten ürün almayı, üstüne de utanmadan buradan beyan etmesi ne kadar iğrenç ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 komşuların wayfaylarına bağlanıyo bi de bak baaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ah be tarkan'ım...sen de haklısın da işte baba olmak kendisi için yapmayacağı şeyi yapmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kızını düşünmen de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 edit: sorun cözülmüs zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar