Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım-IPad bizim wi-fi bağlantısını görmüyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karne hediyesi aldım kızıma. Yalnız bir sorun var. Komşuların wi-fi bağlantısını görüp bağlanıyor ipad ama bizim kendi wi-fi bağlantımıza bir türlü bağlanamıyor. Yardım edin arkadaşlar, kızım başımın etini yedi. Ne yapmam lazım bizim wi-fi'yi tanıtmak için ipad'e?
Mesaj tarihi:
benim telefon da evdeki wireless'ı görmemezlik ediyordu, şifreleme yöntemini değiştirince çözüldü sorun.

wpa/wpa2 gibi ise direkt wpa2'ye falan değiştirip öyle deneyin bir de.
Mesaj tarihi:
Ya modeminiz eskidir ya da denildiği gibi şifreleme sistemini değiştirmek gerekiyordur.

Bildiğim kadarıyla eski modemlerin wi-fi'larını görmüyor yeni nesil, sıkıntısı olan bir kaç kişi daha vardı modem kaynaklı çıktı hep problemleri.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, modem eski mi, yeni mi neye göre anlayacağız? gülmeyin bakın çünkü ben modemi daha 3-4 ay önce yeniledim.
şöyle yenileyeyim sorunumu...bizim modemi görüyor ipad ama bir türlü bağlanamıyor.
Mesaj tarihi:
wi-fi şifrelemesine bak. WPA2-PSK olarak ayarla şifrelemeyi. yeni modem ise vardır zaten bu özellik. Ayrıca ipad modemi gördüğünde o ağın ayarlar kısmına gelip "bu ağı unut" a basın tekrardan görsün ipad modemi.
Mesaj tarihi:
tüm arkadaşlara teşekkürler. söylediklerinizi denedim ve sonunda en klasik hatayı yapıyor olabileceğimizi düşündüm. "acaba şifreyi yalnış mı giriyoruz yahu?" dedim ve ttnet'i aradım. neticede şifreyi örneğin:aliahmet yerine ahmetali şeklinde hatırlıyormuşuz :D
düzelttim şifreyi ve tablet anında modemi gördü. kızımın mutluluğu, "off,şimdi ben kim bilir kaç tane oyun indiririm babaaaa!" diye çığlıklar atması salaklığımızı çoktan unutturdu.
hepinize teşekkürler.
Mesaj tarihi:
değil ortalaması yüksek biraz
hay day falan oynasın
yani düşük seviyelerde çocuk oyunu gibi gözüksede oyun ilerleyince baya strateji gerektiriyor
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

eyvallah fin, kız 1-2 gün takılsın da sonra elinden kaparım, kapışırız seninle ;)

AHAHAHAHAH

allam internet neslinde baba olanların hepsi aynı mı olur yeaa. Abim şu taktiği kaç kez yaptı yeğenlere sfdgrsdgs
Mesaj tarihi:
koskoca solcu adamın kapitalistin kralı olan, köpek gibi işçi çalıştıran şirketten ürün almayı, üstüne de utanmadan buradan beyan etmesi ne kadar iğrenç ya!
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...