Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olacak Şey mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Slat, 19 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
Alexi kanka bende eskiden inanmazdım ama artık inanıyorum hatta bi o kadar tırsarım bu işlerden.. Senide çevirirler yakında zaten.. Böle çok konuşanları çeviriyolar...... valla...

Hepimiz ölüceeez! hepimiz ölüceeeezz!!!![signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 19 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
Alexi kanka bende eskiden inanmazdım ama artık inanıyorum hatta bi o kadar tırsarım bu işlerden.. Senide çevirirler yakında zaten.. Böle çok konuşanları çeviriyolar...... valla...

Biliyorum biliyorum.
Mafyası var bu işin.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
Bunuda arkadaşın babası anlatmıştı bana.. Bursa'da biyerde olmuş ama hatırlamıyorum..

Neyse bu babayla arkadaşı arabayla mezarlığın içinden geçiyormuş.. Arka koltukta bi ses duymuşlar.. (Ulan yazarken içim ürperiyo) Neyse bu arkadaşın babası dikiz aynasına bakmış.. Gelin kıyafeti içinde bi kadın görmüş arka koltukta.. Başıda kapalıymış(ne denirdi o gelinlerin başını kapadığı parçaya?).. Tabii adam anıra anıra kaçmış arabadan, arkadaşıda bu kaçınca reflex olarak arkaya bakmış o da basmış deparı..(ikisi de eşek kadar adamlar yannız).. Sonra arkadaşının ısrarıyla 1 saat sonra falan arabayı gelip almışlar, sonra köklemişler gazı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:

[spo1=yuussufufuf]

[/spo]
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Kasım 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
"paticik peri masalları" bölümü açılmasını istiyorum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 19 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
Bunuda arkadaşın babası anlatmıştı bana.. Bursa'da biyerde olmuş ama hatırlamıyorum..

Neyse bu babayla arkadaşı arabayla mezarlığın içinden geçiyormuş.. Arka koltukta bi ses duymuşlar.. (Ulan yazarken içim ürperiyo) Neyse bu arkadaşın babası dikiz aynasına bakmış.. Gelin kıyafeti içinde bi kadın görmüş arka koltukta.. Başıda kapalıymış(ne denirdi o gelinlerin başını kapadığı parçaya?).. Tabii adam anıra anıra kaçmış arabadan, arkadaşıda bu kaçınca reflex olarak arkaya bakmış o da basmış deparı..(ikisi de eşek kadar adamlar yannız).. Sonra arkadaşının ısrarıyla 1 saat sonra falan arabayı gelip almışlar, sonra köklemişler gazı..

Mezarlıkta araba yolu da ilk defa duyuyorum ha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
Mezarlığın yanından demek istemiştim... Ayrıca mezarlıkların içinde de araba yolu vardır..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 19 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
onu bunu bilmemde, eger mezarlikta takilan herkesi cin min carpsaydi bizim local tinerci boyz coktan adam olup universite ogrencisi olurdu.

pls... no bullshit

%100 çarpacak diye bi olay yok ki kardeş.. Zaten tinerciler yeteri kadar çarpılmış çarpılıcağı kadar..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
eheh azmo :)

cinlerin ayakları ters olur geyiğini kim çıkardı yaw, helal olsun yaratıcı adammış, cidden dehşet verici.
potansiyeli cinlere harcicağına film senaryosu yazsaymış keşke o karanlık vizyonuyla :P[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 19 Kasım 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
Yanımda 80 wattlık amfi ile gelicem.
Mezarlığım ortasına kuracam.
Sırasıyla ;
Marduk - World Funeral
Immortal - Pure Holocaust
Cradle of Filth - From Cradle to Enslave

Çalacağım, araba teybine "AHHH AHHH" diyen ruhlar bunu duyunca büyük ihtimal görülebilir bi kıvama gelirler.
Görürüz beraber.
Mezarlık olarak önerilerinizi bekliyorum.
Yine yatır araştırması olarak sağa sola işemeye talibim.

araştırmacı gençlik muhahahha

bir istek parçam olacak, çalarsanız çok sevinirim:
Therion - To Mega Therion
Mesaj tarihi:
bence kız...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 19 Kasım 2004 00:43 tarihinde demiş ki:
Bunu da bir arkadaş çekti.
Bir yerde çekmiştik unuttum ne yazık ki.
Sonra bir şekilde fotoda bunu gördüm.
Nasıl oldu anlamadım.
NEDIR BU PLZ?

ahanda çingene cin![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus un resmi harbi cok ilginç(ilk resmi tabi) , ilk gordugumde baya tırstım ya, harbi cok guzel esrarengiz[signature][hline]ViVa La Bam[/u]

people told me to get a life
but i culdnt find where to download one

[Bu mesaj Morlock tarafından 19 Kasım 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nasıl oldu anlamadım.
NEDIR BU PLZ?

O senin sağ duyun....sol da duruyo ama öyle o....[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Mesaj tarihi:
said:
harvester, 19 Kasım 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
said:
Nasıl oldu anlamadım.
NEDIR BU PLZ?

O senin sağ duyun....sol da duruyo ama öyle o....

harvesteerrrrr iggvvvvrenncccccsiiiinn :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
  • Yeni Oluştur...