nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 makarna hariç ne var ? ve nasıl yapılır ?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 noodle var hazır 1liraya satiliyor. 3 dakikada hazır
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fırın torbasında tavuk pişirebilirsin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ZaugnaKhaldun said: bas yeşil mercimeği baktım bu fena fikir degil
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Şöyle kolay yapılacak yemek tarifi falan versenize ya.Gurbet elde pizza-makarna yemekten kusucam artık.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 "nutella yerim" said: ZaugnaKhaldun said: bas yeşil mercimeği baktım bu fena fikir degil Bişi yapabilirsin. Evde herzaman bulunan malzemelerden ve peynir kaşar, ıspanak, havuş ne istersen içine koyabiliyorsun ve accccayip doyurucu.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 tavuk, et.dogra sebzeleri et ile beraber soguk celik tencereye koy, baharat tuz.coook kısık ateste 30dk.
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Biri bana menemen tarifi versin plz.Detaylı ama.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yumurta kırıyorsun 2 - 3 tane, üstüne ince ince dilimlenmiş soğan, biber, domtis, jambon koyuyorsun sonra hemen kısık ateşte ocağa atıyorsun O SIRADA ÜSTÜNE KEKİK PUL BİBER DERKEN O NASIL BİR LEZZET YARABBİ
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın. Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at.
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 -Deno- said: yumurta kırıyorsun 2 - 3 tane, üstüne ince ince dilimlenmiş soğan, biber, domtis, jambon koyuyorsun sonra hemen kısık ateşte ocağa atıyorsun O SIRADA ÜSTÜNE KEKİK PUL BİBER DERKEN O NASIL BİR LEZZET YARABBİ Du bakam denicem deno şunu artık marketler açılınca pazartesiye.Kaç dakka pişiriyim yanlız? Güzel becerirsem milletede yaparım.Teşekkür ettim bide.
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kojiroh said: Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın. Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at. Şunuda denicem. Et yemek istiyo canımda ulan bi insan bukadar kötü nası pişirir eti.Resmen kesilen hayvana acıyorum garibim bana düştü diye. Şu ikisini deniyim sonuçları yazarım.
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kojiroh said: Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın. Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at. un -> hafif çırpılmış yumurta beyazı -> galeta unu olcak sıra. sarısı kullanılmaz. çabuk yanar + kokusu deli eder :D
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Devam edin. Bookmarklara koydum topici. Elleriniz dert gormesin.
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Undisclosed said: Kojiroh said: Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın. Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at. un -> hafif çırpılmış yumurta beyazı -> galeta unu olcak sıra. sarısı kullanılmaz. çabuk yanar + kokusu deli eder :D hazır pane harçlarında tutorial de üstünde panpalar
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 "nutella yerim" said: makarna hariç ne var ? ve nasıl yapılır ? Tavuk göğsü alıyosun, küp küp doğruyosun. Tereyağında kızartıyosun. Sonra tavukları alıp istediğin bikaç sebzeyi kalan yağa atıyosun, aynı yağda onları kızartıyosun. Biber, domates, havuç, ne biliim yağ biberi güzel olur mesela, onları da 2 dk kızart. Afiyetle ye.
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Undisclosed said: Kojiroh said: Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın. Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at. un -> hafif çırpılmış yumurta beyazı -> galeta unu olcak sıra. sarısı kullanılmaz. çabuk yanar + kokusu deli eder :D şuna biri aydınlık getirsin sarısımı beyazımı?
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yumurtaya greke yok yağda yapcaksan galete yapışıyor direk
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yağın içinde çok un olmaz mı o zaman ya temizlemesi sıkıntı olur falan. Bu arada ben sarısı dedim ama genelde herhangi bi ayrım yok yani, bütün yumurta kullanıyoruz biz.
Öne çıkan mesajlar