Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde yapılan pratik bir yemek


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın.

Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

yumurta kırıyorsun 2 - 3 tane, üstüne ince ince dilimlenmiş soğan, biber, domtis, jambon koyuyorsun sonra hemen kısık ateşte ocağa atıyorsun O SIRADA ÜSTÜNE KEKİK PUL BİBER DERKEN O NASIL BİR LEZZET YARABBİ


Du bakam denicem deno şunu artık marketler açılınca pazartesiye.Kaç dakka pişiriyim yanlız?

Güzel becerirsem milletede yaparım.Teşekkür ettim bide.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın.

Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at.


Şunuda denicem.

Et yemek istiyo canımda ulan bi insan bukadar kötü nası pişirir eti.Resmen kesilen hayvana acıyorum garibim bana düştü diye.

Şu ikisini deniyim sonuçları yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın.

Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at.


un -> hafif çırpılmış yumurta beyazı -> galeta unu olcak sıra. sarısı kullanılmaz. çabuk yanar + kokusu deli eder :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Undisclosed said:

Kojiroh said:

Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın.

Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at.


un -> hafif çırpılmış yumurta beyazı -> galeta unu olcak sıra. sarısı kullanılmaz. çabuk yanar + kokusu deli eder :D

hazır pane harçlarında tutorial de üstünde panpalar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

makarna hariç ne var ? ve nasıl yapılır ?



Tavuk göğsü alıyosun, küp küp doğruyosun. Tereyağında kızartıyosun.

Sonra tavukları alıp istediğin bikaç sebzeyi kalan yağa atıyosun, aynı yağda onları kızartıyosun. Biber, domates, havuç, ne biliim yağ biberi güzel olur mesela, onları da 2 dk kızart.


Afiyetle ye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Undisclosed said:

Kojiroh said:

Pane tavuk ya, acaip basit. Az ince bi tavuk göğsünü al, iyice yıka, önce una, sonra yumurta sarısına, sonra da galeta ununa bula iyice, sonra at yağa kızarsın.

Yok çok yağlı olur dersen önce galeta ununu çok çok az sıvı yağ ile tavada kavur, sonra az önceki işlemlerin aynısını yapıp tavuğu yağda kızartmak yerine fırına at.


un -> hafif çırpılmış yumurta beyazı -> galeta unu olcak sıra. sarısı kullanılmaz. çabuk yanar + kokusu deli eder :D


şuna biri aydınlık getirsin sarısımı beyazımı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...