Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 sorun ne olabilir arkadaşlar soğutucu kullanıyorum sıcaklıktan değilmiş gibi geliyor.yeni başladı bu olay 1-2 hafta önce farcry 3 oynarken normalde hiç kapanmamasına rağmen kapanmaya başladı.witcher 2de de oldu bu olay.dedim sanırım grafikleri iyi oyunlarda oluşuyor bu kapanma ama şimdi dota 2 oynarken de başıma geldi ve belirli bir aralığı yok.bazen far cry 3 ü 4 saat oynarım kapanmaz bazen 30dk de kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 şarjın bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ısınıyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kapat tusuna basıon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 evet sanırım fazla ısınmadan oluyor.yarın laptoptaki tozları temizlemeye çalışayım bir de termal krem mi ne varmış ondan süreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 macun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yedire yedire sür iyicene termal kremi her yerine tuşların aralarına falan da sür artarsa ekmeğe sür, ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Laptopların fanlar 1-2 seneye bitiyo.Termal kremi duymadım hiçte açıp bi tozları temizle bence.Bendede aynı sıkıntı vardı dayadım elektrik süpürgesini fana geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 elektrik süpürgesi zarar verebilir diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Vakum makineleri yerine hava veren makineleri tercih edin. Zaten süpürge fln pek çekmez tozları iyi bi şekilde. Ben geçen ay laptopu indirdim dükkana bi gece. Komple söktüm her şeyini. Anakartı, cd-rom'u, ekranı vs herşeyi söktüm. Kompresörle verdim havayı, çok inatçı yapışmış tozları fırçayla yumuşattım öyle temizledim. Sonra tekrar topladım. Fan artık daha az devreye giriyor, daha az ısınıyor pc. Bide parça artırdım, 2 tane vida beleşe geldi sgbsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar